Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αλβανών διδάγματα...

Αλβανών διδάγματα...
Η Αλβανία, κράτος που σέβεται τον εαυτό του, έχει εθνική στρατηγική. Με εκτελεστικό βραχίονα την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, η αλβανική εξωτερική πολιτική, σκοπεί με στοχευμένες δράσεις στον απώτερο εθνικό στόχο των αλβανών, δηλαδή την «εθνική ολοκλήρωσή» τους. 

Μέσα στα πλαίσια αυτά, αναπτύσσεται έντονη κινητικότητα σε σχέση με το Κοσσυφοπέδιο. Πρόσφατα η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ενέκρινε το αίτημα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας για την διενέργεια δημοψηφίσματος με το ερώτημα της Ενώσεως του Κοσσόβου με την Αλβανία.

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Spahiu υπεστήριξε ότι επιδιώκει τη δημιουργία μιας Ομοσπονδίας αποτελουμένης από δύο μονάδες που θα ενταχθεί έτσι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τόνισε, τη μόνιμη αλβανική επωδό, ότι μετά από εκατό χρόνια ανεξαρτησίας της Αλβανίας είναι καιρός να ενοποιηθούν τα αλβανικά «εθνικά εδάφη».
Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας προχωρεί στην ενοποίηση των σχολικών εγχειριδίων Γλώσσας και Ιστορίας για τους μαθητές της Αλβανίας και του Κοσσόβου και ταυτόχρονα διακηρύσσει την εκπόνηση Κοινού Προγράμματος Σπουδών με το Κόσσοβο από το σχολικό έτος 2015-2016.
Στον αντίποδα, η κυβέρνηση των Αθηνών, καθό μέρος αφορά στο Βορειοηπειρωτικό καθεύδει τον νήδυμον. Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, σε κάποιο «διάλειμμα» της εθνικής υπνώσεως, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλος ανεκοίνωσε περιχαρής την ίδρυση Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων του Κοσσόβου στην Αθήνα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το νομικό οπλοστάσιο του ψευδοκράτους της Πρίστινα. «Έξοχα»!
Κύριοι κυβερνώντες, οι Αλβανοί διδάσκουν! Πάρτε μαθήματα και μετουσιώστε τα σε Εθνική πολιτική.    

 ΑΥΤΟΝΟΜΗ
 
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7580.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters