Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η κόρη δίνει μαθήματα στην μάνα Ελλάδα.‏


Να λοιπόν που ακόμη γίνονται θαύματα. Ένα μικρό κομμάτι του ελληνισμού, η Κύπρος, στέκεται αντάξια της Ελληνικής ιστορίας, υπεύθυνα έναντι των ηρώων που κατά καιρούς μαρτύρησαν και υπερασπίστηκαν το χιλιοβασανισμένο νησί. Πρόσφατο παράδειγμα αντίστασης, ο αείμνηστος Τάσος
Παπαδόπουλος ,που με το βροντερό του ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ πέρασε στο πάνθεον των ηρώων και σήμερα τη θέση του και τις θέσεις του ακολουθεί το Κυπριακό κοινοβούλιο. Ολιγομελές μεν αλλά με τεράστιο ανάστημα,βροντοφώναξε ένα ΟΧΙ, σ’αυτούς που θέλουν να καθορίζουν τις τύχες των λαών. Ξαφνικά αυτό το ΟΧΙ μετουσιώθηκε σε μια λάμψη, κρυφή ελπίδα και για μας τους Έλληνες , τους διαβιούντες στον Ελλαδικό χώρο.
Ποιος ξέρει ίσως αυτό το ΟΧΙ να αποτελέσει τη θρυαλλίδα εξελίξεων, το κύκνειο άσμα της γερμανικής ηγεμονίας στον ευρωπαϊκό χώρο.
Όπως και να χει, ο πολιτικός κόσμος του νησιού συνεπικουρούμενος και από το δημοσιογραφικό στάθηκε στο ύψος του, σε αντίθεση με τους <<εν Αθήναις>> άκαπνους πολιτικάντηδες- δωσίλογους , πληρωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.
Είναι νωρίς βέβαια να κρίνουμε, οι εξελίξεις τρέχουν, το αποτέλεσμα μετράει πάντα αλλά όπως και να το κάνουμε μετά από τόσα ναι ακούστηκε επιτέλους και ένα μεγάλο ΟΧΙ από ελληνικά χείλη. Ολόψυχα ευχόμαστε αυτό το όχι να έχει συνέχεια, να γίνει απαρχή δεινών για τους οικονομικούς φονιάδες των λαών και ποιος ξέρει μπορεί να ανηφορίσει μέχρι το ελληνικό κοινοβούλιο.

ΘΕΤΤΑΛΟΣ
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_2870.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters