Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πείτε μας τώρα καθάρματα τραπεζίτες, ποιοι έβγαλαν τα λεφτά τους από τις κυπριακές τράπεζες, την προηγούμενη εβδομάδα.

Πείτε μας τώρα καθάρματα τραπεζίτες, ποιοι έβγαλαν τα λεφτά τους από τις κυπριακές τράπεζες, την προηγούμενη εβδομάδα.

Θα ανεχθούν οι Κύπριοι αυτά που ανεχθήκαμε εμείς το 2009 με αυτούς που “γνώριζαν”;


Για παμε στο προκείμενο…
Από τον Δεκέμβρη του 2009, φωνάζαμε ότι κάποια ελληνόφωνα καθάρματα που είδαν στον ύπνο τους τι σκόπευε να κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου – Προβόπουλου, έβγαλαν κολοσσιαία ποσά στο εξωτερικό μετά την εκλογή του “μεγάλου στοχαστή”. Όταν “λεφτά υπήρχαν”.

Μεταξύ αυτών για παράδειγμα, ο στενός συνεργάτης του κυρίου Ανδρέα (“Ανδρίκου”) Α. Παπανδρέου, αδελφός του σωτήρα της Ελλάδας, Κυριάκος Γριβέας, που εξαγόρασε εταιρείες συμφερόντων του στο εξωτερικό, με 15 εκατομμύρια Ευρώ. Ο κύριος αυτός, όλως
τυχαίως, διοργάνωνε τα περιβόητα “πράσινα” συνέδρια του αδελφού του πρωθυπουργού, με “χρυσές” χορηγίες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
.

Η λεπτομέρεια;
Τα λεφτά που χρησιμοποίησε για την “εξαγορά”, ήταν δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο βεβαίως έγινε “κόκκινο” μετά από κάποιους μήνες!

Τρία χρόνια μετά, το ισχυρότατο αυτό τραπεζικό ίδρυμα που έδινε αφειδώς δάνεια και χορηγίες σε συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, κατέρρευσε. (Όλη η υπόθεση εδώ: Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ)

Εκτός από αυτή την περίπτωση, υπάρχουν δεκάδες άλλες ελληνοφώνων που “κάτι γνώριζαν”, έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό λίγο πριν τους τιτανικούς και τα Τ3-Τ10, επένδυαν σε CDS και γενικώς, έβγαζαν μεροκάματο.

Δυστυχώς, η εξεταστική για το μνημόνιο δεν ψηφίστηκε στην βουλή, αν και θα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναγκαστεί ο κύριος Προβόπουλος να δώσει στην δικαιοσύνη έναν προς έναν αυτούς που “τυχαία” έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό εκείνη την επίμαχη περίοδο.

Μεσολάβησε και η προγενέστερη λίστα Λαγκάρντ, οπότε προσωρινά την γλιτώνουν.


Είναι δεδομένο ότι κάτι παρόμοιο έγινε και στην Κύπρο.
Έτσι, ανεξαρτήτως των εξελίξεων, θα πρέπει να εντοπιστούν όλοι αυτοί που έβγαλαν πακτωλούς χρημάτων εκτός Κύπρου, την ώρα μάλιστα που ο Ανανστασιάδης δήλωνε ότι “δεν υπάρχει περίπτωση κουρέματος των καταθέσεων”.

Μην περιμένουν και οι αδελφοί Κύπριοι 10 χρόνια μέχρι να εντοπίσουν τους εκεί παπανδρέηδες.


ΠΗΓΗ:
Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters