Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο δολοφόνος έκανε το μοιραίο λάθος!

Γράφει ο Δευκαλίων

Για
τους τακτικούς αναγνώστες του Δευκαλίωνα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσον αφορά την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup για το κούρεμα των καταθέσεων που βρίσκονται σε τραπεζικά ιδρύματα που εδρεύουν στην Κυπριακή Δημοκρατία.


Το Βόρειο-Ευρωπαϊκό Βιομηχανικό κατεστημένο
σε αγαστή συνεργασία με το Διεθνές Χρηματιστηριακό Κεφάλαιο διέπραξαν μία ακόμα προβοκάτσια εναντίον του ευρώ. Ο λόγος απόλυτα σαφής. Πρέπει το ευρώ να υποτιμηθεί έναντι του δολαρίου προκειμένου να ενισχυθούν οι Βόρειο-Ευρωπαϊκές Βιομηχανικές Εξαγωγές.

Εκεί κατάντησαν! Ποια κοινή και ενιαία ευρωπαϊκή αντίληψη και κουραφέξαλα. Ο θάνατος σου, η ζωή μου!

Κανένα ενδιαφέρον για τον Κύπριο υπάλληλο εταιρείας παροχής υπηρεσιών. Πρέπει να σωθεί ο εργάτης της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Ανόβερο. Καταστρέφουμε την Κυπριακή Οικονομία για να υποτιμηθεί το ευρώ ώστε να πουλήσουν οι Γερμανικές Βιομηχανίες. Αυτή είναι η πεμπτουσία των όσων συμβαίνουν αυτές τις ημέρες.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Μην τσιμπάμε στα επικοινωνιακά τερτίπια. Στο τέλος θα επιβληθεί το χαράτσι στις καταθέσεις και θα εγκριθεί και από το κυπριακό κοινοβούλιο. Σάμπως έτσι δεν γίνεται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα. Γίνεται μία μεγάλη φασαρία για κάποια μέτρα που ζητάει η τρόικα. Τραβάει η τρόικα κάποια από τα μέτρα πίσω και περνάνε τα υπόλοιπα. Έτσι ακριβώς θα γίνει και στην Κύπρο.

Μα θα καταστραφεί η Κυπριακή Οικονομία,
θα αντιτείνει ο καλόπιστος μνημονιακός. Και στην Ελλάδα καταστράφηκε η Οικονομία λόγω των μνημονιακών μέτρων. Ε και τι έγινε; Αυτή ήταν η επιδίωξη και απόφαση της νομεκλατούρας της ΕΕ  από την αρχή. Καταστρέφουμε τον πλούτο του Νότου για να σωθούμε εμείς οι Βόρειοι.

Μόνο που στην Κυπριακή υπόθεση υπάρχει μία γενεσιουργός διαφορά
. Το διευθυντήριο των Βρυξελλών σε συνεργασία με το Βόρειο-Ευρωπαϊκό Βιομηχανικό Διευθυντήριο όταν επέβαλαν χαράτσι στις καταθέσεις έκαναν το μοιραίο λάθος. Σκότωσαν την αξιοπιστία του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος. Όμως θάνατος του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος σημαίνει επιθανάτιος ρόγχος του ευρώ.

Σε πολύ λίγο καιρό και με πραγματικά γεγονότα θα επαληθευτεί πλήρως η προηγούμενη θέση της στήλης. Εδώ θα είμαστε, θα τα ζούμε και θα τα συζητάμε.
Ο δολοφόνος έκανε το μοιραίο λάθος!

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9735.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters