Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!

Αναφέρει ο Προϋπολογισμός 2012, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Οικονομικές Εξελίξεις και Προοπτικές, ΕΝΟΤΗΤΑ 2, Οι Οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2.2, Οι προοπτικές 2012, Σελίδα 25: Όσον αφορά τις προβλέψεις για την Ελληνική Οικονομία, ο ρυθμός ανάπτυξης προβλέπεται να παραμείνει αρνητικός και το 2012 (-2,8%), λόγω της συνέχισης της δημοσιονομικής προσαρμογής και της μεγαλύτερης ύφεσης του 2011.

Σωστά το διαβάσατε! Ο Προϋπολογισμός 2012 που έφτιαξαν και ψήφισαν χέρι-χέρι οι κ.κ. Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος αναφέρει ότι ή ύφεση το 2012 θα είναι -2,8 %.
Σήμερα ανακοινώθηκε η ύφεση 2012.

Φυσικά οι παγκοσμίως άγνωστοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, όπως σωστά είχε προβλέψει ο χθεσινός Δευκαλίωνας, έκαναν ότι μπορούσαν για να περάσει σε δεύτερη μοίρα αυτή η ανακοίνωση που όπως αναμένονταν θα ήταν η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της...
αποτυχίας της μνημονιακής πολιτικής.

Πάμε τώρα στα σπουδαία...

Η ύφεση το 2012, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, διαμορφώθηκε στο -6,5%. Η δε ανεργία τον Νοέμβριο 2012 έφτασε αισίως στο ρεκόρ του 27%.

Εμείς τα είχαμε πει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπορεί και ευτυχώς η ύφεση να μην έφτασε τελικά στο -10% αλλά δεν απέχει και πολύ αφού η τελικά ανακοινωμένη ύφεση σύμφωνα πάντα με τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις είναι -6,5%.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ύφεση για το 2013 προβλέπεται να διαμορφωθεί σύμφωνα πάντα με τον κρατικό προϋπολογισμό στο -4,5%.

Εμείς το έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Η ύφεση θα συνεχίσει να θεριεύει και να πνίγει την Ελληνική Οικονομία. Θα συνεχίσει να μετατρέπει σε προλεταριάτο την μεσαία τάξη και να εξαθλιώνει τα λαϊκά στρώματα.

Η κυβέρνηση αντί για ψωμί θα συνεχίσει να μοιράζει δημοσκοπήσεις κι η ζωή θα συνεχίζεται. Η λαϊκή παροιμία όμως αναφέρει για την αντίστοιχη περίσταση: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό! 

 http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3595.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters