Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ( ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ BROOKINGS) ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ;;


Προσπαθούν να στηρίξουν τον Αντωνάκη και τον Βαγγέλα με ότι έχουν και όπως μπορούν μας λένε....σωστά;;;;
ΠΡΙΝ ΤΟ BROOKINGS ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.....

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την ερχόμενη Δευτέρα στο Βερολίνο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, Γερμανός υπουργός οικονομικών συνεννοήθηκε προηγουμένως γι αυτό με την ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν πρόβαλε σχετικά καμία αντίρρηση

ΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ;;; ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ.

PERI MAJESTIC

Δες κι αυτό !

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ. ;; ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ.



http://www.triklopodia.gr/2013/01/brookings.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters