Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ακρως επικίνδυνος αυτός ο αριστερούλης χαφιές των αμερικάνων … Κάποιος να τον σταματήσει!

Ο …Alexis Τsipras παρών στην …ορκομωσία του Μπαράκ Ομπάμα! – Με την συμβολή της Γιάννας Αγγελοπούλου θα βρεθεί ανάμεσα στους επίσημους προσεκλημένους στις 21 Ιανουαρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται με το ένα πόδι στην Αμερική και μάλιστα πριν τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας με την συμβολή της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ανάμεσα στους επίσημους προσεκλημένους στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα η οποία θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίκεται στην Ουάσιγκτον για να μιλήσει στο Brooking Institute.Η ομιλία στο διεθνούς φήμης ινστιτούτο που εδρεύει στην αμερικανική πρωτεύουσα είναι …    προγραμματισμένη για τις 22 Ιανουαρίου και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Brooking Institute θα αφορά στις «οικονομικές προκλήσεις του μέλλοντος. Στο μεταξύ η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν παύει να ενθαρρύνει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ:

-Αλέξη, δεν βλέπεις ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει καν στελέχη. Ακόμη και ο υπ. Οικονομικών είναι μετεγγραφή από το ΠΑΣΟΚ. Εσύ έχει πιο δυνατή και εν δυνάμει “πιο κυβερνητική” ομάδα. “Επίθεση, επίθεση, επίθεση”. Αυτό θα διδαχθείς στην Αμερική. Η ζωή ανήκει στους νικητές..Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι παροτρύνσεις του γιου της Γιάννας ο οποίος δεν κρύβει τον θαυμασμό του στον Αλέξη Τσίπρα.Ένα από τα πρώτα ραντεβού του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, μόλις επέστρεψε από τα ιερά χώματα της Αργεντινής ήταν να δει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έχει διακριτική παρουσία.

Ο υπουργός Εξωτερικών, σε συνεργασία με τις διπλωματικές μας αποστολές σε Βραζιλία και Αργεντινή ήταν εκείνος που φρόντισε με κάθε λεπτομέρεια τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα. Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος σημειωτέον διατηρεί άριστες σχέσεις με την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είχε συναντήσει ο Αλέξης Τσίπρας πριν ξεκινήσει τα συναρπαστικά του Ημερολόγια Μοτοσικλέτας στην Λατινική Αμερική.

Κρατήστε την συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στην άκρη της μνήμη σας. Το πιο πιθανό είναι να έχει κάτι από το μέλλον. Ήταν καλοκαίρι του 2011 και ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης απολάμβανε το πρωινό του στο ξενοδοχείο «Ποσειδών» της Χρυσής Ακτής της Πάρου, εδώ που συνήθιζε να διαμένει και ο φίλος του Γιώργος Παπανδρέου στην διάρκεια των διακοπών του. 

Ο οικονομολόγος θα ήταν αυτός που θα έφερνε πιο κοντά τον Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου. Να σημειώσουμε ότι οι σχέσεις του Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γιώργο Παπανδρέου αναθερμάνθηκαν όταν ο Γιώργος εγκατέλειψε το Μέγαρο Μαξίμου. 

Η οικογένεια Παπανδρέου χρεώνει εξίσου στον Βενιζέλο με τους Σαρκοζί και Μέρκελ την βίαιη απομάκρυνσή του από την εξουσία. Δεν χρειάζεται πλούσια φαντασία για να ισχυρισθεί κανείς πως οι Παπανδρέου ζουν για την μεγάλη ρεβάνς από τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.   

Από την άλλη η συνειδητοποίηση από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα, ότι το να κυβερνάς μια χώρα δεν είναι το ίδιο με την προεδρία του 15μελούς, τον αναγκάζει να αναζητήσει ισχυρές συμμαχίες στην διεθνή σκακιέρα. Και παρά το νεαρό της ηλικίας του και την απρόσμενη εκτόξευση των ποσοστών του κόμματός του, το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.  

Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η ευρεία προβολή του Αλέξη Τσίπρα τα αμερικανικά ΜΜΕ και η οικειότητα με την οποία τον αντιμετωπίζουν. CNN, Guardian, Times, είναι μερικά από τα βαριά ονόματα της αμερικανικής μηντιακής βιομηχανίας που φρόντισαν να πλέξουν το εγκώμιο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.  Η συμβολή των Παπανδρέου-Βαρουφάκη σ’ αυτό δεν ήταν αμελητέα. 

Κάποιοι κάνουν λόγο και για Αμερικανούς συμβούλους οι οποίοι βρίσκονται στο think tank του Αλέξη και η φημολογία τους θέλει να αμείβονται από συγκεκριμένα συμφέροντα αλλά αυτό για την ώρα παραμένειαστικός μύθος. Αυτό που είναι χειροπιαστή πραγματικότητα είναι η επιχείρηση «ταξίδι στις ΗΠΑ» που βρίσκεται σε εξέλιξη με τις επαφές της Κουμουνδούρου με την Ουάσιγκτον να πυκνώνουν.

Το σενάριο να βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας στις ΗΠΑ πριν τον Αντώνη Σαμαρά ακούγεται εφιαλτικό για τον Αντώνη Σαμαρά. Ο σημερινός πρωθυπουργός με την ως τώρα θητεία του στο Μαξίμου έχει καταταγεί από τον Λευκό Οίκο στο γερμανικό στρατόπεδο. Αυτό το γνωρίζει η Αθήνα και κάνει ότι μπορεί να εξευμενίσει τον θείο Σαμ.  

Μία από αυτές τις κινήσεις ήταν να σπεύσει να του δώσει 183 εκατομμύρια ευρώ για ανταλλακτικά των F16 ενώ από το αδιόρθωτο ελληνικό Πεντάγωνο ετοιμάζουν νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα του αιώνα αξίας 10 δις ευρώ. Ακούγεται σοκαριστικό για μια χρεοκοπημένη χώρα να ετοιμάζεται να δώσει 10 δις σε εξοπλιστικά προγράμματα αλλά δυστυχώς πρόκειται για μια πραγματική πραγματικότητα με φόντο μια εφιαλτική ηγεσία που δεν διδάσκεται από τον πόνο του λαού.  

Ο λόγος που η συγκυβέρνηση επιταχύνει τις αγορές των ανταλλακτικών για τα αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη της Π.Α δεν είναι άσχετος από το φλερτ Τσίπρα-Ουάσιγκτον.

Ο Σαμαράς τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να του σκάσουν ένα πρωί νέα «Ίμια», όπως συνέβη με τον γερμανόφιλο Σημίτη, ο οποίος πέρα από το «ευχαριστώ στους Αμερικανούς» μέσα στη Βουλή των Ελλήνων εξήγγειλε και πραγματοποίησε το εξοπλιστικό πρόγραμμα του αιώνα που ήταν βουτηγμένο στις μίζες και τις αρπαχτές, συμβάλλοντας στην σημερινή κατάντια της χώρας. 

Ο Σαμαράς τρέμει τα δικά του Ίμια καθώς η επιλογή να πέσει στην αγκαλιά της Μέρκελ προκαλεί εκνευρισμό στον θείο Σαμ. Για την ώρα η αντίδραση των Αμερικανών αρκείται στο έντονο φλερτ με τον Αλέξη Τσίπρα. Πληροφορίες μάλιστα της τελευταίας στιγμής θέλουν να έχει ορισθεί με την συμβολή συγκεκριμένου Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σε μια συγκεκριμένη εκδήλωση του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος ενώ στα σκαριά βρίσκεται και φωτογραφικό στιγμιότυπο του Αλέξη Τσίπρα με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Αλέξης που πιτσιρικάς διαδήλωνε έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία φωνάζοντας «Έξω οι βάσεις του θανάτου» και «Αμερικάνοι go home» ετοιμάζεται, με την βοήθειά τους, να κυβερνήσει την Ελλάδα χωρίς να χρεισθεί να εγκαταλείψει πανικόβλητος την εξουσία στους 6 πρώτους μήνες. Την ίδια στιγμή στην επικράτηση του Αλέξη Τσίπρα ποντάρουν και πολλά κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. που βλέπουν με δυσπιστία το «γερμανικό πάθος» του Αντώνη Σαμαρά. Οι εξελίξεις όπως όλα δείχνουν θα είναι καταιγιστικές.

  • epanastasitora 
  •  
  •  
  • http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9479.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters