Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ!!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!! 

 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ!!

 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! 

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ  

Κατόπιν μιας σειράς διερευνητικών ενεργειών και προπαρασκευαστικών πρωτοβουλιών στην ελληνική κοινωνία, το Διεθνές Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων: ανακοινώνει την εγκατάσταση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του δεδομένου Τάγματος(GrandLodgeofGreeceoftheIlluminatiFreemasons), με την επίγνωση ότι, κατ' αυτόν τον τρόπο, προσφέρει σε καλλιεργημένα, προοδευτικά και πολιτικώς ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας τη δυνατότητα να συν-υπάρξουν δημιουργικά και να συν-εργαστούν αποτελεσματικά σε έναν υψηλό διεθνή εκπολιτιστικό οργανισμό βασισμένο στο πιο υπέροχο και προχωρημένο πρόγραμμαπνευματικής ανάπτυξηςκαιοικονομικής-κοινωνικής-πολιτικής απελευθέρωσης του ανθρώπου.

Ο Πεφωτισμένος Ελευθεροτέκτων είναι ο έλλογος μεταρρυθμιστής του παγκοσμίου (κοινωνικού και φυσικού) ρυθμού, ώστε η προθετικότητα της ανθρώπινης συνείδησης να επιβληθεί επί της εξωτερικής πραγματικότητας και η ιστορία να αποδειχθεί ότι είναι επιγέννημα της ανθρώπινης ελευθερίας κι όχι εκδήλωση αδήριτων νόμων. Αυτό το όραμα μας σεμνύνει.
Διότι με εντιμότητα και σεμνότητα, μακριά από κάθε μορφή εμπορίου ματαιοδοξίας και οφικίων, και με αποτελεσματικότητα, μακριά από κάθε νεφελώδη φαντασιακή κατασκευή, εργαζόμαστε μεθοδικά για την οικοδόμηση μιας νέας τάξης πραγμάτων, μιας PaxIlluminata, η οποία είναι μια λεωφόρος προς την ανθρώπινη ευτυχία. 
Η Πράξη Καθιέρωσηςτης«Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων» υπεγράφη στις 7 Ιανουαρίου 2011: (i) από τον Διεθνή Πρόεδρο του Τάγματος, ως ύπατο εγγυητή των τυπικών και των κανόνων του εν λόγω Τάγματος, (ii) από τον Υψηλό Πάτρωνα και Επίτιμο Μέγα Διδάσκαλο Αρχιτέκτονα της ημετέρας Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ο οποίος από τη θέση του ως διακεκριμένος Αρχιερέας της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού και θεολόγος εγγυάται ότι, συμφώνως προς το ήθος της αρχαίας Συντεχνίας των Τεκτόνων, το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων τηρεί κανονικώς τη Χριστιανική Πίστη και εργάζεται δεόντως υπέρ αυτής, (iii) από τους επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου του Mangup-Feodoro, ως Πάτρωνες και επιτίμους Μεγάλους Αξιωματικούς της ημετέρας Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, και (iv) από άλλες προσωπικότητες των ΗΠΑ που υπηρετούν τις αξίες του ρεπουμπλικανισμού και των Πατέρων της Αμερικανικής Πολιτείας. Υπάρχει μια ελεύθερη και επεκτεινόμενη στην ιστορία παγκόσμια αγορά ιδεών. Καλώς υπάρχει. Μαρτυρεί το αυτεξούσιο του ανθρωπίνου προσώπου και τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητα του ανθρωπίνου πολιτισμού.Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις/θεωρίες περί του Τεκτονισμού και του Ιλλουμινατισμού.

Εμείς, ως Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων (OrderofIllumnatiFreemasons), έχουμε τη δική μας θεωρία και δίνουμε λόγο μόνο για τις δικές μας αρχές, οι οποίες είναι σαφώς εκπεφρασμένες στα τυπικά μας, τα οποία είναι διαθέσιμα προς οιονδήποτε. Ο λόγος οιουδήποτε άλλου τάγματος το οποίο διακονεί την τεκτονική είτε την ιλλουμινατική ιδέα με τον δικό του τρόπο, και βεβαίως, πολύ περισσότερο, το παράλογο των θεωριών συνωμοσίας είτε των μηχανισμών προπαγάνδας δεν μας αφορούν, ούτε θα λογοδοτήσουμε σε οιονδήποτε για τέτοια θέματα. Το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων αντιλαμβάνεται και διακονεί ένα Ελευθεροτεκτονικό Ιδεώδες το οποίο αποτελείμια υψηλή έκφραση τουΕυρωπαϊκού πολιτισμού, οι πυλώνες του οποίου είναι η κλασσική ελληνική φιλοσοφική-επιστημονική σκέψη, η ρωμαϊκή νομική και αυτοκρατορική παράδοση, και ο Χριστιανισμός, ο οποίος γεφύρωσε κατά τέλειο τρόπο την απόσταση μεταξύ Θεού και Ανθρώπου στο Αρχέτυπο του Θεανθρώπου και υποστύλωσε πνευματικά την παγκοσμιοποίηση την οποία ίδρυσε πολιτικά η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Συμφώνως προς τα δικά μας τυπικά, οΠεφωτισμένος Ελευθεροτέκτων είναι μια φιλοσοφούσα συνείδηση η οποία αποτελεί φορέα του αυθεντικού ήθους της Εκκλησίας του Χριστού, υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και προαγωγό της επιστήμης, ουδεμία σχέση έχων με οποιοδήποτε άλλο πνευματικό σύστημα. Άγιος Ιουστίνος ο Φιλόσοφος-Απολογητής (Διάλογος προς Τρύφωνα, 2,1): «έστι γαρ τω όντι φιλοσοφία μέγιστον κτήμα και τιμιώτατον θεώ, ω τε προσάγει και συνίστησιν ημάς μόνη, και όσιοι ως αληθώς ούτοί εισιν οι φιλοσοφία τον νουν προσεσχηκότες».

Άγιος Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (Στρωματείς,IV,VI): «ο αυτός Θεός αμφοίν ταις διαθήκαις χορηγός, ο και της ελληνικής φιλοσοφίας δοτήρ τοις Έλλησιν, δι' ης ο παντοκράτωρ παρ' Έλλησι δοξάζεται ...;επεί, ότι καθάπερ Ιουδαίους σώζεσθαι ηβούλετο ο Θεός τους προφήτας διδούς, ούτως και Ελλήνων τους δοκιμωτάτους οικείους αυτών τη διαλέκτω προφήτας αναστήσας...κατά καιρόν εδόθη νόμος μεν και προφήται βαρβάροις, φιλοσοφία δε Έλλησι». Για να ληφθεί σοβαρά υπόψινοποιαδήποτε αίτηση εισδοχής στο Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, πρέπει προηγουμένως το πρόσωπο που ζητεί να γίνει μέλος αυτού του Τάγματος να έχει γνωρίσει σε βάθος και να έχει ενστερνιστεί πλήρως τα τυπικά εργασιών και τις αρχές του δεδομένου Τάγματος.

Στο πλαίσιο της πολιτικής μας για ουσιαστική διαφάνεια,σοβαρότητα και ειλικρίνεια, η πνευματική ταυτότητα, τα τυπικά εργασιών των διαφορετικών βαθμών και ο γενικός κανονισμός του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων έχουν πλήρως και επακριβώς δημοσιευθεί στο ακόλουθο βιβλίο: Νικόλαος Λάος, Το Τάγμα των Illuminatiστην Ελλάδα, Αθήνα: Εκδόσεις Λεξίτυπον http://www.lexitipon.gr
Βάσει του ανωτέρω βιβλίου, καλούμε κάθε άνδρα και κάθε γυναίκα οι οποίοι: - έχουν εκ των προτέρων εντρυφήσει στο ανωτέρω βιβλίο, ώστε να γνωρίζουν τους κανονισμούς, τα τυπικά εργασιών καθώς και το σύστημα φιλοσοφικών και πολιτικών αξιών του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, - ενστερνίζονται ειλικρινώς όλα τα ανωτέρω, - αισθάνονται από κάθε πλευρά ικανοί και έτοιμοι να εργαστούν σε μια τόσο απαιτητική συμβολική "οικοδομική επιχείρηση" και συμφώνως προς το δεδομένο και απαραβίαστο αρχιτεκτονικό σχέδιο οικοδομήσεως ενός καλυτέρου ανθρώπου μέσα σε μια καλύτερη κοινωνία, να επικοινωνήσουν με τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων,μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 http://apollonios.pblogs.gr/2012/08/eggrafo-bomba-to-ellhniko-tagma-twn-illoyminatoi-to-idryse-h-ort.html

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7793.html


Το είδαμε: http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3635.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters