Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΟΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!


Σχόλιο Αφύπνισης: Επειδή μέχρι τώρα έχουμε εξηγηθεί στο θέμα ''σατανας'' ... Όπου ''σατανάς'' αντικαταστήστε το με την ορολογία ΕΡΠΕΤΟ ή καλύτερα υπέρ-διαστατική ερπετοειδής οντότητα. 
Σε άρθρο μας προσεχώς θα δώσουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό μας.



Τα λόγια είναι περιττά...Το παραπάνω βίντεο, που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα εντός μασωνικής στοάς της Κωνσταντινούπολης, αποδεικνύει περίτρανα τα όσα γράφουμε εδώ και καιρό για τους ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!
Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασώνων, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα "τελετουργικά" που έχουμε περιγράψει, δηλαδή με φοβερούς όρκους θανάτου!
Στο δεύτερο και ανατριχιαστικότερο, βλέπουμε μασώνους 33ου βαθμού ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΖΩΑ!!!
Όχι, δεν είναι αστείο! Δυστυχώς! Τέτοιοι είναι οι υψηλόβαθμοι (τουλάχιστον) μασώνοι, που κατά 99% είναι και οι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί που κυβερνούν τον πλανήτη!
Αυτή είναι η αλήθεια για τις τεκτονικές στοές: Ούτε "απλές συγκεντρώσεις" κάνουν εκεί, ούτε πρόκειται για φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε φυσικά είναι Χριστιανοί!
Αλλά - ΦΡΙΚΗ!!! - λατρεύουν τον προαιώνιο εχθρό του Ανθρώπου, τον Σατανά! 

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters