Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Οι αμερικανικές Αρχές απέτρεψαν κι άλλο μακελειό σε σχολείο

Συνελήφθη 18χρονος που σχεδίαζε να σφαγιάσει συμμαθητές του Την ίδια ημέρα που ο Άνταμ Λάνζα σκορπούσε το θάνατο στο Κονέκτικατ, οι αστυνομικές αρχές της Οκλαχόμα συνελάμβαναν έναν μαθητή λυκείου με την...
κατηγορία ότι σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση και να τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς στο σχολείο του. Ο Σάμι Ίγκλμπιαρ Τσάβες, 18 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή στο σπίτι του στο Μπάρτλεσβιλ της Οκλαχόμα. Στο κατηγορητήριο σε βάρος του αναφέρεται ότι προσπάθησε να στρατολογήσει συμμαθητές του οι οποίοι θα οδηγούσαν τα άλλα παιδιά στην αίθουσα συνελεύσεων του σχολείου. Εκεί σκόπευε να κλείσει τις πόρτες τοποθετώντας αλυσίδες και να αρχίσει να τους πυροβολεί. «Τους είπε επίσης ότι αν οι βοηθοί του δεν έκαναν αυτό που έπρεπε δεν θα δίσταζε να τους σκοτώσει κι αυτούς», προσθέτει η εφημερίδα. Ο Τσάβες είπε στους συμμαθητές του ότι θα τοποθετούσε βόμβες στις πόρτες της αίθουσας και θα τις πυροδοτούσε όταν θα έφτανε η αστυνομία. Ο νεαρός προφυλακίστηκε και το δικαστήριο όρισε εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων για την αποφυλάκισή του. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε την Πέμπτη, μία ημέρα αφότου ο Τσάβες προσέγγισε συμμαθητές του στην καφετέρια του σχολείου και ζήτησε να τον βοηθήσουν. Ένας από αυτούς ενημέρωσε τον διευθυντή του λυκείου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο ο Τσάβες είχε χρησιμοποιήσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του σχολείου για να αναζητήσει πληροφορίες για όπλα, βόμβες και τη σφαγή στο Λύκειο Κολουμπάιν, το 1999. Φέρεται μάλιστα να δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε έναν καθηγητή ότι αγόρασε ένα όπλο, αλλά παραμένει ασαφές αν όντως είχε στην κατοχή του όπλα. 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5829.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters