Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων - Η ομογενής που έσωσε 18 μαθητές

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Νιουτάουν των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα πυρά ενός 20χρονου έκοψαν το νήμα της ζωής 20 παιδιών και 6 ενηλίκων που βρίσκονταν στο δημοτικό σχολείο της μικρή πόλης.
Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Η επτάχρονη Άννα Μαρκέζ Γκριν είναι ένα από τα θύματα του μακελάρη. Η μικρή είχε αλλάξει πρόσφατα σχολείο, μετακομίζοντας από το Σάντι Χουκ μόλις τον περασμένο Ιούλιο.



Ο Τζέσε Λιούις είναι ένα ακόμη θύμα του 20χρονου Ανταμ Λάντζα. Ο πατέρας του συντετριμμένος δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τον βρήκε.



Η 27χρονη Βικτωρία Σότο, δασκάλα του δημοτικού σχολείου θυσιάστηκε για να σώσει τους μαθητές της. Όταν ο δράστης μπήκε στην αίθουσα με το όπλο στραμμένο στα θρανία όπου παρακολουθούσαν τα παιδιά το μάθημα της 27χρονης δασκάλας, εκείνη μπήκε μπροστά και την επόμενη στιγμή έπεσε νεκρή από τα πυρά του 20χρονου.



Η ομογενής που έσωσε 18 μαθητές

Ο ιερέας του ελληνορθόδοξου ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ντάνμπερι, Πέτρος Καρλούτσος, μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, για την Υβόνη Κενς, την ομογενή βιβλιοθηκάριο του σχολείου, η οποία με κίνδυνο της ζωής της έσωσε 18 μαθητές. Στο άκουσμα των πυροβολισμών πήρε τα παιδιά, όλα μαθητές της Δ’ τάξης και τρεις συναδέλφους της και κλείστηκαν σε μια ντουλάπα για 45 λεπτά, με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από τη δολοφονική μανία του 20χρονου 'Ανταμ Λάνζα.



«Γνωρίζω την Ιβόν για αρκετά χρόνια, είναι ένας γενναίος άνθρωπος και μια καλή Χριστιανή» τόνισε ο Π. Καρλούτσος, προσθέτοντας ότι στο σχολείο φοιτούν τα παιδιά μιας ελληνικής οικογένειας, 6 έως 9 ετών, τα οποία δεν έπαθαν τίποτα, όπως και ένα τρίτο παιδί ελληνικής καταγωγής. Επίσης, εκτός από τη βιβλιοθηκάριο, υπάρχει και μια δεύτερη ομογενής εκπαιδευτικός που είναι μέλος της κοινότητάς του, καθώς και μια τρίτη, την οποία δεν γνωρίζει.

«Ευχαριστούμε τον Θεό που οι άνθρωποι μας είναι καλά» επισήμανε ο Π. Καρλούτος - ιερέας της κοινότητας για 35 χρόνια- σημειώνοντας ότι «είμαστε όλοι στενοχωρημένοι και σοκαρισμένοι. Η περιοχή μας είναι τόσο φιλήσυχη και ασφαλής, που αυτό το συμβάν είναι πρωτοφανές. Πολλές οικογένειες εγκαταστάθηκαν εδώ επειδή υπάρχουν καλά σχολεία. Και τώρα, συνέβη αυτό το κακό, αλλά θα το ξεπεράσουμε με τη δύναμη του Θεού και την αγάπη μεταξύ μας».

Στην ελληνορθόδοξη κοινότητα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ντάνμπερι, που βρίσκεται δεκαεπτά χιλιόμετρα από τον τόπο της τραγωδίας και έχει μέλη 352 οικογένειες, θα μεταβεί αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος για να λειτουργήσει και να προσευχηθεί μαζί με τους πιστούς της περιοχής.



real.gr

http://www.gkourou.com/2012/12/18_2487.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters