Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυση κατά Στουρνάρα από το ΙΝΚΑ

20121214-010326.jpg

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και…κατά παντός άλλου υπευθύνου κατέθεσε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Γιώργος Λεχουρίτης, για παραβίαση της δικαστικής απόφασης που έκρινε παράνομο το τέλος ακινήτων που καταβάλλεται μέσω της ΔΕΗ. Η μήνυση κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας και ολόκληρο το κείμενό της έχει ως εξής:


«Είμαι πρόεδρος της Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας (ΙΝ.ΚΑ.). Η ομοσπονδία μαζί με πρωτοβάθμιες ενώσεις κινήθηκε νομικά κατά της ΔΕΗ Α.Ε. αναφορικά με την είσπραξη από αυτήν του τέλους ηλεκτροδότησης του άρθρου 53 Ν.4021/2011.

Δυνάμει των νομικών ενεργειών του ΙΝ.ΚΑ. εκδόθηκε η υπ’ αριθμόν 1101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (σχετ. 1). Η κυβέρνηση εκπροσωπούμενη από τον Υπουργό Οικονομικών κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ιωάννη αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιεχόμενο αυτής έσπευσε να δηλώσει ότι δεν πρόκειται να την εφαρμόσει και ότι για αυτό τον λόγο θα έστελνε σχετική επιστολή στη ΔΕΗ Α.Ε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της 11-12-2012 (βλέπε ενδεικτικά σχετ.

2) αλλά και μετά από διαβεβαίωση ότι αυτή η επιστολή πράγματι εστάλη μετά από δική μου τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του υπεύθυνου της ΔΕΗ κυρίου ΖΕΡΒΟΥ, μηνύω και ζητώ την ποινική δίωξη κάθε κατά νόμο υπευθύνου για παράνομες και υπαίτιες πράξεις, τελεσθείσες ή εν απόπειρα και με κάθε μορφή συμμετοχής (ηθική αυτουργία, συνέργεια κ.λπ.) ήτοι την παραβίαση της δικαστικής απόφασης άρθρο 232Α Π.Κ. την πρόκληση σε τέλεση πλημμελήματος άρθρο 184 Π.Κ. καθώς και κάθε άλλη παράνομη και υπαίτια πράξη την οποία θα κρίνει ο κύριος Εισαγγελέας.

Ζητώ επίσης την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας για κάθε κατά νόμο υπεύθυνο. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και σας παραδίδω αντίγραφο της υπ’ αριθμ. 1101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και δημοσίευμα της ιστοσελίδας in.gr με ημερομηνία 11-12-2012».


http://greeknation.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4037.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters