Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ.

Πολλά λέγονται και γράφονται τελευταία, για την έξοδο της χώρας μας, από την παγίδα, που την έχουν εγκλωβίσει, το ξένο τραπεζικό και όχι μόνο, κεφάλαιο, μαζί με τους ντόπιους λακέδες του.
Φυσικά, με την λέξη χώρα, εννοούμε τον Ελληνικό λαό και όχι τους τραπεζίτες, καναλάρχες, εργολάβους και τους ληστές μεγαλοκαταθέτες στην αλλοδαπή.
Μια από τις τελευταίες προτάσεις που ακούστηκε, είναι, η συγκρότηση κυβέρνησης, « ΑΡΙΣΤΩΝ», η οποία, έξω από κόμματα και ταξικές θέσεις, θα
αναλάβει να οδηγήσει την χώρα μας σε μια μελλοντική ομαλή πορεία.
Η πρόταση όμως αυτή, που κατ’αρχήν φαίνεται σωστή και ελκυστική, δεν έλαβε υπ’όψιν
πολλά επί μέρους θέματα, τα οποία χαρακτηρίζουν την σημερινή Ελληνική κοινωνία, όπως αυτή διαμορφώθηκε με την καθοδήγηση μέχρι σήμερα, από τους μη «αρίστους», πολιτικούς, που με την τυχοδιωκτική τους πρακτική, διαμόρφωσαν την εικόνα αυτή, που όλοι ξέρουμε και δεν χρειάζονται λόγια για την περιγραφή της.
Κατά την γνώμη μου, αυτή είναι μια τις σοβαρές πλευρές του προβλήματος, αλλά όχι και η κύρια που το χαρακτηρίζει.
Για να κατανοήσουμε την κατάσταση στην οποία μας έχουν οδηγήσει, πρέπει να δούμε και να εξετάσουμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινήθηκαν οι επίορκοι, και τα μέσα που χρησιμοποίησαν. Τότε ίσως βρούμε και τον τρόπο να απεγκλωβιστούμε.
Η έρευνά μας αυτή, σίγουρα θα μας οδηγήσει,στο κύριο όπλο που χρησιμοποίησαν
οι Ελληνόφωνες φονιάδες του ελληνικού λαού, και της ιστορίας του.
Ο αφανισμός του ενοχλητικού μικρού αλλά ενδόξου και υπερήφανου λαού, ξεκίνησε με την ακόμη περαιτέρω υποβάθμιση, χρόνια τώρα, της παιδείας του, που δεν είχε καμιά σχέση με το Ελληνοπρεπές περιεχόμενο που θα μπορούσε να έχει.
Χρησιμοποίησαν, όλους τους κακούς και αρνητικούς Ομηρικούς ήρωες, όπως, τον Αντίλογο, ( που αλλοιώνει τον ορθό λόγο.),τον Ευρύμαχο, (που χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό η αθέμιτο μέσον στην μάχη του κακού,),τον Αμφίνομο, (που εξηγεί τον νόμο κατά το πώς τον συμφέρει.), και τέλος, τον Αγέλαο, (αυτόν που βοήθησε τους άλλους μετατρέποντας τον λαό σε αγέλη.).
Με την «βοήθεια»,των παραπάνω «ηρώων», το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας μας έφτιαξε έτσι το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο, με το οποίο έκανε ότι έγκλημα ήθελε χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν, και από υπηρέτης του λαού έγινε ο χειρότερος δυνάστης, όπως ήταν πάντα τα τελευταία 2.000 περίπου χρόνια.
Κάποιες φορές η αλαζονεία τους, έφθασε σε απύθμενο θράσος, όπως στην περίπτωση της ψήφισης των δύο νόμων , που έγιναν τα καλύτερα εργαλεία του στην πορεία πλήρους εκμετάλλευσης και φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού.
Οι νόμοι αυτοί ήταν, ο, περί ευθύνης υπουργών και ο, περί προσωπικών δεδομένων. Με αυτούς τους νόμους και γ……. και έδερναν και απαγόρευαν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους ,ώστε να μην τρωθεί η υπόληψή τους και κινδυνέψουν και μείνουν εκτός συστήματος.
Για να αλλάξουν όλα τα παραπάνω κακά (εγκλήματα), του πολιτικού συστήματος, και να βγούμε από την κόλαση που μας έριξαν, δεν νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό, αν κινηθούμε ξανά στο ίδιο θεσμικό πλαίσιο , όσους αρίστους και αν αναζητήσουμε.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν θέλουμε να βρούμε επί τέλους τον δρόμο μας και να ανακτήσουμε την υπερηφάνεια μας και την αξιοπρέπειά μας ,αλλά και την ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας, το πρώτο που θα πρέπει να επιδιώξουμε, είναι να συμμετάσχουμε σε ένα ευρύ λαϊκό μέτωπο, το οποίο τάχιστα θα πάρει τον έλεγχο της χώρας και θα προχωρήσει σε βαθιές θεσμικές μεταρυθμήσεις μέσα από ένα πραγματικά δημοκρατικό σύνταγμα, στο οποίο κυρίαρχη θέση θα έχει η προσφερομένη στον Ελληνικό λαό παιδεία, και η ισονομία στους πολίτες.
Πρέπει άμεσα να σταματήσει ο δανεισμός της χώρας μας από το εξωτερικό,
γιατί όταν το χρήμα που κυκλοφορεί σε μια χώρα είναι προϊόν δανεισμού, η χώρα αυτή ποτέ δεν θα δεί άσπρη ημέρα και ποτέ δεν θα καταφέρει να αποπληρώσει τα χρέη της. Επειδή η οικονομία των κρατών, μέσα από την πολύ αμφιλεγόμενη παγκοσμιοποίηση, στηρίζεται ακριβώς στα δανεικά, έχουμε όλες τις χώρες να εξοντώνονται οικονομικά και να γίνονται προτεκτοράτα των ισχυρών χωρών.
Πολλοί που θέλουν να αθωώσουν τους υπηρέτες του απάνθρωπου συστήματος που βιώνουμε, από τις ενέργειες τους και τα εγκλήματα που απορρέουν από αυτές, μας λένε ότι οι πολιτικοί μας από λάθος ενέργειες μας έριξαν στον φαύλο αυτόν κύκλο, και όχι από σκοπιμότητα,και ότι αυτοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.
Το πολιτικό προσωπικό στην πατρίδα μας, ανεπάγγελτο τις περισσότερες φορές, ήταν και είναι ακατάλληλο για την αποστολή που του αναθέτουμε, η καλλίτερα της υφαρπαγής της εντολή μας ,δείχνει ότι είναι και αδίσταχτο στην άσκηση σκληρής εξουσίας απέναντι στον λαό. Γι’αυτό και δεν μπορώ να δεχτώ ότι από λάθος μας σκοτώνει. Η ευφυϊα με την οποία οργάνωσε την διαχρονική επίθεση στον λαό είναι μοναδική, και περίπλοκη, τόσο που από ότι ξέρω, καμιά εγκληματική οργάνωση στον κόσμο, δεν έστησε καλλίτερο σύστημα πλουτισμού.
Αλλά και από λάθος να έγινε το έγκλημα, πάλι ακατάλληλο είναι, και πρέπει να το διαλύσουμε και να προχωρήσουμε ενωμένοι στο καινούργιο, και ακόμη δεν πρέπει να παίρνουμε έναν βιαστή για να μας περιποιηθεί τα τραύματα που μας προκάλεσε. Το σύστημα που ζούμε, κατάφερε ακόμη και να μας πείσει, ότι αυτοί που γκρέμισαν τα πάντα είναι οι μόνοι που μπορούν να τα ξαναφτιάξουν. Πόσο χάσαμε αλήθεια την λογική μας!
Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτό και να προσέξουμε τα επιθανάτια τινάγματά του να μην μας προκαλέσουν περισσότερο πόνο και περισσότερες περιπέτειες. Ο ελληνικός λαός που έχει περάσει μέσα από πραγματικά καμίνια και καυτή κόλαση, δεν πρέπει να ξαναπέσει στην παγίδα, του εμφύλιου σπαραγμού, και να ξαναζήσει εκείνες τις καταστροφικές καταστάσεις.
Παραμερίζοντας τις δήθεν κομματικές διαφορές, είδατε αυτοί μόλις κατάλαβαν ότι χάνουν την κουτάλα τι μέτωπο έστησαν, ας ενωθούμε επί τέλους στο κοινό μας συμφέρον, για ένα καλλίτερο μέλλον, και αν δεν το καταφέρουμε, ας πιέσουμε τα κόμματα που λένε ότι είναι αντίθετα με το σύστημα, να προχωρήσουν σε κοινό μέτωπο για την ανατροπή του ,αλλά με στόχο πάντα ότι αυτή θα φέρει πρωτίστως
την πολυπόθητη συνταγματική αλλαγή.
Με τους κατάλληλους θεσμούς μας κοροϊδέψανε, και εμείς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με τους κατάλληλους θεσμούς θα ξαναβγούμε στην επιφάνεια, αλλά χωρίς την κοροϊδία .
ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ !
Κ.Β.



http://olympia.gr/2012/12/02/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%B3%CE%BF%CE%B8%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters