Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

O πρόεδρος της Hellas Power και το "τρελόχαρτο"...

Ο πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, Βασίλης Μηλιώνης, ο οποίος κατηγορείται για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος προσκόμισε ένα "επιστημονικά καταρτισμένο" έγγραφο, το οποίο υπέγραφε ιδιώτης ψυχίατρος και...βγήκε από τη φυλακή!
Το τρελόχαρτο σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα μιλούσε για κρίσεις πανικού και αγχώδη συμπεριφορά. Ένα χαρτί που έφερε την υπογραφή του γιατρού και είχε ημερομηνία, ένα χρόνο πριν.
Μετά από αυτό, η διεύθυνση των φυλακών δεν μπορούσε παρά να του δείξει την πόρτα της εξόδου.
Για την ιστορία ο Βασίλης Μηλιώνης, διετέλεσε κατά το παρελθόν διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Aegean Power, συμφερόντων Μελισσανίδη, ενώ μετά την αποχώρηση του από την εταιρεία, ο Μηλιώνης ανέλαβε την ίδρυση του εναλλακτικού παρόχου Hellas Power.
Σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες – πριν αλλά και μετά την ίδρυση της εταιρείας - ο Βασίλης Μηλιώνης, ήταν και ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά. Επισκέψεις στη Μύκονο και διαγωνισμός ανοίγματος σαμπάνιας, με μέσο το πολυτελέστατο σκάφος Mirage το οποίο νοίκιασε τον Αύγουστο του 2010 προς 70.000 (10.000 ημερησίως), σύμφωνα πάντα με το Πρώτο Θέμα.
Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος λέει ο λαός μας. Ο κανόνας στην περίπτωση Μηλιώνη, φάνηκε να επιβεβαιώνεται. Η εταιρεία TELETRANS, η οποία ιδρύθηκε το 1979 από τη μητέρα του Β. Μηλιώνη, Γλυκερία (Ρία) Στεργιοπούλου διατηρούσε άριστες σχέσεις με το ελληνικό Δημόσιο. Σταδιακά αναπτύχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών στην Ελλάδα, και σε αυτό συνέβαλλε σημαντικά η εμπλοκή της εταιρείας στις μεταφορές οικοσκευής των υπαλλήλων του Δημοσίου που μετακινούνται από και προς το εξωτερικό.
Παρόλ’ αυτά ο υιός Μηλιώνης δεν εκτίμησε – όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος – την προσφορά του Δημοσίου προς την οικογενειακή επιχείρηση της μητέρας του.
Αν θεωρήσουμε ότι όλα γίνονται με το γράμμα του νόμου, υπό φυσιολογικές συνθήκες ο πρόεδρος της Hellas Power, θα υποβληθεί σε νέα ψυχιατρική εξέταση, αυτή τη φορά από τον γιατρό των φυλακών. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται – σύμφωνα με πληροφορίες - με εντολή εισαγγελέα να προσέλθει προς επανέλεγχο της ψυχικής του ισορροπίας. Αρκεί αυτή τη φορά το πόρισμα να μην ανήκει σε κάποιον άλλον ψυχικά ασθενή και πάνω απ’ όλα να είναι πλήρως επικαιροποιημένο και εναρμονισμένο με τη σημερινή ψυχική κατάσταση του κυρίου Μηλιώνη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters