Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Στην ετοιμοθάνατη Ελλάδα πάνε κι έρχονται οι παλιοί μας "φίλοι" - Τυχαίο;

Αν επρόκειτο περί "γάμου" και αν φυσικά η Μέρκελ θύμιζε έστω και κατ ελάχιστο "νύφη" θα μπορούσαμε να γράψουμε σχετικά με την σημερινή της επίσκεψη βάζοντας ως τίτλο τη λαϊκή παροιμία "Έκλασεν η νύφη και σχόλασεν ο γάμος".

Η ιεραπόστολος της προτεσταντικής ηθικής του ευρωκαπιταλισμού , δεν ήλθε ούτε σα "νύφη" ούτε φυσικά για να μιλήσει για "γάμους".Το προφανές είναι ότι ήλθε αφ΄ενός να κανονίσει τις τελευταίες "λεπτομέρειες" της "κηδείας" μας και αφ΄ετέρου να στείλει κατά Αμερική μεριά το μήνυμα ότι σε αυτόν τον "πελάτη" δικαιώματα έχει το Δ΄Ράϊχ (Ε.Ε) και ουδείς άλλος.

Κάτι δηλαδή σαν κι αυτό που θα έκανε μια ύαινα που είναι έτοιμη να κατασπαράξει ένα ετοιμοθάνατο άλογο και αντιλαμβάνεται πως έρχεται ένα τσακάλι να της πάρει τον "μεζέ".
Επειδή όμως ακόμα και σε αυτά τα αρπακτικά υπάρχει ένας "κώδικας τιμής", η Μέρκελ αφού έδωσε οδηγίες στον εντολοδόχο της φύλακα έφυγε αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στον Νταβούτογλου ο οποίος αύριο θα κένει και αυτός την "περατζάδα" του στα μέρη μας ως εκπρόσωπος των ΗΠΑ - ΙΣΡΑΗΛ.

Αν δεν καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι έχουμε να κάνουμε με σωματέμπορες που βλέπουν την Ελλάδα σαν διεκδικούμενη πόρνη , τότε η ζωή μας θα έχει την ίδια ποιότητα και αξία όχι με εκείνη των ραγιάδων προγόνων μας αλλά με εκείνη των θυμάτων του traficking.
Επειδή πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της νέας κατοχής παραθέτουμε τον ορισμό που δίνει ο δικός τους ΟΗΕ για το traficking:

...Ο επίσημος ορισμός του trafficking (διεθνική σωματεμπορία) σύμφωνα με το "Πρωτόκολλο των Ηνωμένων Εθνών για την Αποτροπή, την Καταστολή και την Τιμωρία της Παράνομης Διακίνησης Προσώπων με Σκοπό τη Σεξουαλική και Οικονομική Εκμετάλλευση, Ιδιαίτερα των Γυναικών και των Παιδιών" είναι:

"Παράνομη Διακίνηση Προσώπων με Σκοπό τη Σεξουαλική-Οικονομική Εκμετάλλευση θα εννοείται η στρατολόγηση, η μεταφορά, η μετακίνηση, η εγκατάσταση (στέγαση, μέριμνα για τη συνέχιση της παραμονής) ή η παραλαβή προσώπων, μέσω της απειλής ή της χρήσης βίας ή άλλων μορφών εξαναγκασμού, της απαγωγής, του δόλου, της εξαπάτησης, της κατάχρησης της δύναμης, της κατάχρησης μιας ευάλωτης ή τρωτής θέσης, της προσφοράς ή της αποδοχής οικονομικού ή άλλου οφέλους για την επίτευξη της σύμφωνης γνώμης ενός προσώπου το οποίο ασκεί έλεγχο ή εξουσία επί άλλου προσώπου για το σκοπό της εκμετάλλευσης.

Η εκμετάλλευση θα περιλαμβάνει κατ' ελάχιστο: την εκμετάλλευση της πορνείας των άλλων ή άλλες μορφές σεξουαλικής εκμετάλλευσης, την εξαναγκαστική εργασία ή παροχή υπηρεσιών, τη διαμόρφωση συνθηκών σκλαβιάς ή παρόμοιων με αυτή πρακτικών, τη διαμόρφωση συνθηκών δουλείας (δεσμευτικής παροχής υπηρεσιών) ή τη λήψη σωματικών οργάνων."...




http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7975.html

 http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9080.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters