Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ...

ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

Τι τους εμποδίζει να διαμαρτυρηθούν έντονα; Μήπως ο θαυμασμός τους στον Χίτλερ;

Είναι πραγματικά λυπηρό και απορίας άξιον το φαινόμενο να έρχονται οι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ στην Ελλάδα και κάποιοι που παρουσιάζονται ως "αντισιωνιστές" και "εθνικοσοσιαλιστές" να μην το κουνάνε ρούπι!
Ενώ λοιπόν η χώρα κοχλάζει από τις αντιδράσεις για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ προκειμένου να μη θιχτεί η εβραιο - Μέρκελ, οι "Εθνικιστές" δεν έβγαλαν μιλιά!!!

Αποτέλεσμα; Να καπηλευτεί την οργή του λαού ΞΑΝΑ η ανθελληνική Αριστερά, μιλώντας για "νέα κατοχή", "φασιστικές μεθόδους" κλπ!
Αναρωτιόμαστε: Τι εμποδίζει την Χρυσή Αυγή να κινητοποιήσει κόσμο και να διαδηλώσει εναντίον των διεθνών τοκογλύφων, των μνημονίων και του ξεπουλήματος της χώρας (γιατί αυτός είναι ο μοναδικός λόγος επίσκεψης της Μέρκελ!);

Τέλος πάντων, τι τους εμποδίζει να διαμαρτυρηθούν έστω λεκτικά; Συνήθως είναι...λαλίστατοι σε άλλα θέματα, όμως εδώ διαπιστώνουμε μια καθόλα ύποπτη μουγκαμάρα!

Μήπως φταίει το γεγονός πως εντός της Χ.Α (κυρίως σε επίπεδο ηγεσίας) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Τελικά, τι βάζουν πάνω απ' όλα; Την συμπάθειά και εκτίμησή τους σε μεγάλες ιστορικές μορφές του παρελθόντος ή την Ελλάδα;
Ας προσέξουν, γιατί κάτι τέτοιες κινήσεις προκαλούν το αίσθημα του ελληνικού λαού, που όσο κι αν δε θέλει να συγκρίνει ανόμοιες καταστάσεις, η αυριανή άφιξη των...κατακτητών θυμίζει περίπου αυτό:



Οι πραγματικοί Έλληνες Εθνικιστές, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ όσους επιβουλεύονται την Πατρίδα τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί!

Δεν σιωπούν εν ονόματι του...εθνικοσοσιαλισμού, του κομμουνισμού και άλλων ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ "ιδεολογιών"!





hellas-orthodoxy

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5786.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters