Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ E.N.D. !!!

stourn-tomsenΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
makis-vrachiol 2
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Την χαρακτηρίζει αστεία ενώ –όπως λέει- δεν έχει λάβει προσφορά!

Πανικός φαίνεται πως έχει καταλάβει τον κ. Στουρνάρα και την τρόικα των οποίων οι διαβουλεύσεις βρίσκονται στο πιο κρίσιμο στάδιο, με την εμφάνιση των εκπροσώπων της E.N.D. οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της χώρας προσφέροντας το ιλιγγιώδες ποσό των 600 δις δολαρίων!

Ο πανικός υποκρύπτεται με την προσεκτική και νηφάλια ανάγνωση της ανακοίνωσης του Υπουργείου

Οικονομικών, αναφορικά με την εξαγορά του ελληνικού χρέους από την E.N.D. Η επιδερμική και αφοριστική ανακοίνωσή του Υπουργείου, χωρίς μάλιστα να επιζητεί να μάθει λεπτομέρειες από τους εκπροσώπους της E.N.D. για την απίθανη προσφορά τους, κάποιοι θεωρούν ότι βάζει τέλος στο σοβαρό αυτό θέμα!

Η ανακοίνωση του Υπουργείου, δηλαδή του κ. Στουρνάρα, φαίνεται ότι έχει υπαγορευτεί από τον Τόμσεν και τους άλλους δανειστές. Φτιάχτηκε υπό την καθοδήγησή τους. Προσέξτε πόσο γελοιωδώς και με αντιφάσεις, ο κ. Στουρνάρας διά του Υπουργείου Οικονομικών απαντάει στους «ομογενείς» που προσφέρουν την εξαγορά του δημόσιου χρέους. Από την μια ισχυρίζεται ότι στο υπουργείο δεν έχουν λάβει καμία προσφορά για τα 600 δις ευρώ και από την άλλη την χαρακτηρίζει «αστεία»!!! Πώς ρε χαρακτηρίζετε αστείο κάτι το οποίο δεν έχετε δει;

Μιλάει για «φημολογούμενα 600 δις δολάρια», όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε βγάλει στη δημοσιότητα μέσα από το διαδίκτυο όλα τα έγγραφα τα οποία δείχνουν την κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Η ανακοίνωση του κ. Στουρνάρα έχει ως εξής: «Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα.

Τη στιγμή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια για να κλείσουμε ένα πακέτο δαπανών 11,5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσουμε την επόμενη δόση του δανείου των εταίρων μας, οποιαδήποτε πληροφορία «ανακάλυψης θησαυρών» που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Επειδή, όμως, ο ελληνικός λαός έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αιματηρές θυσίες για να βγούμε από την κρίση, θα ήταν συνετό οι διάφοροι χρυσοθήρες να επιδεικνύουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη σοβαρότητα».

Χωρίς να δουν έγγραφα, χαρτιά, αν και επαναλαμβάνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έβγαλε φόρα-παρτίδα στο διαδίκτυο, έσπευσε ο κ. Στουρνάρας να χαρακτηρίσει φήμες την όλη ιστορία, ζητώντας «στοιχειώδη σοβαρόιτητα» από τους «χρυσοθήρες» της E.N.D.!

Και αυτή η ανακοίνωση λέγεται σοβαρή; Επιμένω ότι πρόκειται για δήλωση υπαγορευμένη από την τρόικα.


 http://makeleio.gr


σχόλια:

Stefanos says:
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;;
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΕΠΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΤΕΡΟΝ);;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΠΗΔΗΜΑ" ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ;;
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ;;
ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;
ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;;
................
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;

ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΑΠΛΟ, ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ!!!!
ΑΣ ΔΕΧΘΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ END (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ"), ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ!!!!!
ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ! ΑΛΛΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΣΑΣ!

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/600-end.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters