Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Διάλογος αφέντρας Μέρκελ και σκλάβου Αντωνάκη.

Η διπλωματία και το θεαθήναι θα μας φάει. Ο λόγος φυσικά που έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα δεν είναι ουσιαστικός, καθώς «πρέπει» να φανεί στην Ευρώπη πως η ηγέτιδά της βρίσκεται στο πλευρό ενός δοκιμαζόμενου μέλους της. Δεν κερδίζουμε τίποτα από την επίσκεψή της ούτε εμείς ως πολίτες, ούτε ο Σαμαράς ως αυτό που τον βάλαμε να είναι.

Το αντίθετο μάλιστα. Αυτός «πέφτει» στα μάτια ακόμα και των ηλιθίων που εξακολουθούν να τον πιστεύουν και οι τσέπες μας επιβαρύνονται λόγω μιας άχρηστης πρωτοβουλίας. Για την απαγόρευση διαδηλώσεων και συναθροίσεων δε, ότι και να πούμε είναι περιττό. Μόνο το ότι είμαστε ηλίθιοι και άξιοι της μοίρας μας δε βαριέμαι να επαναλαμβάνω.

Η Μέρκελ στην Αθήνα λοιπόν για συναντήσεις με την εξουσία των ιθαγενών. Τι συνέβη σ’αυτές τις συναντήσεις; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έσπασε τον κλοιό ασφαλείας και βρέθηκε στον τόπο… συνάθροισης της γερμανίδας αφέντρας και του τοπικού σκλάβου της:
















mediasoup

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2606.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters