Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το σημερινό έγκλημα έχει βαθιές ρίζες.

Ήλθε ,επιθεώρησε, έδωσε εντολές για fast ξεπούλημα , πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε όπως τα σχεδίασε και έφυγε. Όμως για να μην έχουμε παράπονο, έδωσε και τις ευχές της, να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις , βλέπε μετατροπή της χώρας σε μπανανιά, για να μην βγούμε από την ευρωζώνη, διότι όλοι ξέρουν τις επιπτώσεις από μια τέτοια έξοδο.

Το ξεπούλημα όμως αυτής της....
χώρας δεν έγινε ξαφνικά, αλλά σχεδιάστηκε σε βάθος χρόνου, βασιζόμενο στα πρόθυμα εργαλεία ξεπουλήματος που πάντα είχε αυτή η χώρα.

Αλλά ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Πάμε στη εποχή Μητσοτάκη . Και τι δεν έκανε; Κατήργησε την ΜΟΜΑ, ώστε να παραδώσει τα έργα, στους μελλοντικούς, σημερινούς μεγαλοκατασκευαστές, μεγαλοκαναλάρχες. Μοίρασε τις τράπεζες στους διαπλεκόμενους, μοίρασε τις συχνότητες στα σημερινά καλά παιδιά μα πάνω από όλα άνοιξε την πόρτα στην είσοδο των λαθρομεταναστών,

με κλειδί τον σημερινό πρωθυπουργό ,φυσικά είχε στρωθεί το έργο, με την κατάργηση της εμπόλεμου κατάστασης με την Αλβανία, από τον σημερινό Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, για να ακολουθήσουν οι σημερινές ορδές βαρβάρων στην χώρα. Αλλά παράλληλα σαν γνήσιο τέκνο του συστήματος έσωσε την οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Μετά από χρόνια θα την ξανασώσει ένα μέλος της τότε κυβέρνησης, λέγε με ΣΑΜΑΡΑ.

Και αφού μπήκαν οι βάσεις ήλθε η περίοδος Σημίτη. Στην περίοδο αυτή έγιναν του κόσμου τα εγκλήματα, τα ξέρετε άλλωστε μην τα αναφέρουμε, αλλά δεν περνάει όμως απαρατήρητο, η παραχώρηση κομματιού της χώρα μας, που και γι αυτό και μόνο έπρεπε να είχαν κάτσει στο σκαμνί. Παράλληλα με τα εργαλεία του ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και ΣΙΑ , με ψεύτικα στοιχεία μας έβαλε στην ευρωζώνη. Τις επιπτώσεις τις βλέπετε τώρα.

Περάσαμε στην εποχή ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.. Ο λαός του έδωσε 2 φορές το δικαίωμα, να ξεκαθαρίσει την βρωμιά , αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε. Προσπάθησε να περάσει τον βασικό μέτοχο, λύσσαξαν οι εδώ διαπλεκόμενοι και το ανέτρεψαν, σχέδιο ΑΝΑΝ , όχι στα ΣΚΟΠΙΑ, άνοιγμα στην ΡΩΣΙΑ. Όλα αυτά ενόχλησαν πάρα πολύ και έστησαν τα γνωστά γεγονότα και απεχώρησε. Το λάθος του; Φεύγοντας έπρεπε να τους ξεβρακώσει, αλλά μερικά πράγματα, ενώ φαίνεται εύκολα, είναι τόσο δύσκολα!

Έτσι απεχώρησε και περάσαμε στον αστερισμό του ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Η εποχή του ΓΙΩΡΓΑΚΗ που έβαλε την χώρα στον δρόμο της εξαθλίωσης και παραχώρησης των πάντων., Τότε είχαμε την είσοδος της ΑΜΕΡΙΚΗΣ, στην ευρωζώνη, με όπλο top gun , το ΔΝΤ, χειριστή δε τον υπάλληλο τους, τον οποίον πήραν χαμπάρι οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ και τον ξαπόστειλαν διότι έβλεπαν ότι τον εχθρό στο σαλόνι τους..

Και γύρισαν, σε πρώτη φάση, διότι αλλιώς δεν γίνονταν, στα παιδιά του ΣΗΜΙΤΗ που ξέρανε καλά το έργο. Παράλληλα ενώ περνάγανε, ότι χειρότερο υπάρχει για εσένα σου, έδωσαν το δικαίωμα να ψηφίσεις, να εκτονωθείς, να πάνε παρακάτω.

Το παρακάτω ήταν το σημερινό έκτρωμα που έχει αναλάβει να αποτελειώσει το έργο.

Και τι δεν ετοιμάζει αυτή η τριάδα; Ένα δείγμα είναι, το ταμείο ξεπουλήματος εθνικής περιούσιας , με πρόφαση το χρέος. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Και ενώ το γωνιακό οικόπεδο, είναι έτοιμο for sale , ξαφνικά έρχεται το αφεντικό για τις τελικές συμβουλές.

Αλλά γιατί τώρα; Μήπως επειδή η ΑΜΕΡΙΚΗ έχει εκλογές και θέλουν να την πιάσουν στον ύπνο; Και όταν τελειώσουν αυτές, αυτοί τι θα κάνουν; Δεν θα αντιδράσουν; Νέα δεινά μας περιμένουν;

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην χειμερινή περίοδο . Αλλά αυτά που έχουν έτοιμα η τριαδική κυβέρνηση, η φυσιολογική χειμερινή περίοδος, θα μοιάζει με καλοκαίρι.

Το παρήγορο είναι ότι ο λαός πήρε χαμπάρι και αντιδρά. Αλλά η αντίδραση του χρειάζεσαι να γίνει πιο δυνατή ώστε να μας απαλλάξει από την μπόχα.

Υ.Γ. Και μετά τα ληγμένα φάρμακα μας ληγμένα τρόφιμα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4275.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters