Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Γιατί η ΗΠΑ θα χτυπήσουν το Ιράν πριν την 4η Νοεμβρίου


Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου
Από χθες και επισήμως το Ισραήλ είναι σε πρόωρη προεκλογική περίοδο όπως και η Η.Π.Α που διανύουν τον τελευταίο μήνα τους πριν την 4 Νοεμβρίου όπου ο Αμερικανικός λαός θα πρέπει να
αποφασίσει για το μέλλον του.

Oι Προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια, την πρώτη Τρίτη μετά την πρώτη Δευτέρα του Νοεμβρίου, ημερομηνία που είναι προκαθορισμένη από τον Νόμο.

Ταυτόχρονα με τις προεδρικές εκλογές επανεκλέγεται το ένα τρίτο της Γερουσίας και ολόκληρη η Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία βέβαια, μαζί πάντοτε με το ένα τρίτο της Γερουσίας αντιμετωπίζει τις κάλπες κάθε δύο χρόνια

 Οι αρχές του Ισραήλ και των ΗΠΑ, φρόντισαν φυσικά να έρθουν σε άτυπη συμφωνία, παρά τις δημόσιες "στρατηγικής σημασίας" αντιθέσεις τους, τις τελευταίες μέρες μάλιστα έχουν προσεγγίσει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις τους σχετικά με την στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν, κάτι που φέρνει την έναρξη επιχειρήσεων ακόμα πιο κοντά. Αυτό αναφέρεται μάλιστα και σε άρθρο, που δημοσίευσε χθες στο περιοδικό Foreign Policy ο Νταβίντ Ρόθκοπφ, γνωστός διεθνολόγος στις ΗΠΑ.

Η έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων θα βοηθήσει τον Μπαράκ Ομπάμα στην επανεκλογή του, ο οποίος φαίνεται να χάνει πόντους στην προεκλογική του εκστρατεία σε σύγκριση με τον Ρεπουμπλικάνο Μιτ Ρόμνεϊ, λόγο της πιο σκληρής στάσης που κρατάει απέναντι στο Ιράκ.

Ο Μιτ Μιτ Ρόμνεϊ ασκεί έντονη κριτική στο Ομπάμα, ο οποίος δεν συμπεριφέρεται "αρκετά σκληρά"όπως λέει χαρακτηριστικά, απέναντι στο Ιράν και "παραμελεί τα συμφέροντα του Ισραήλ".

Έτσι σε περίπτωση που ο Αμερικανός Πρόεδρος συνεχίσει να βλέπει τον Ρόμνεϊ να αυξάνει τα ποσοστά του θα προβεί σε εντυπωσιακό χτύπημα η βομβαρδισμό του Ιράν έτσι ώστε ο Ρόμνεί θα αναγκαστεί να παραδεχτεί το λάθος του και να υποστηρίξει τις ενέργειες του Ομπάμα.
ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2012/10/4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters