Τη φωτογραφία την δανείστηκα από http://toatomo.blogspot.gr
Πάντως, μην ανησυχείτε, ο φόρος θα μειώνεται αναλογικά με την ηλικία του φορολογούμενου, διότι οι πιο μεγάλοι σε ηλικία κάνουν λιγότερο σεξ.
Φοροαπαλλαγή όμως από αυτό τον φόρο ίσως θα πρέπει να έχουν οι άντρες που, αποδεδειγμένα και με βεβαίωση γιατρού, δεν έχουν στύση!
Τα φορολογικά τερατουργήματα δεν θα περάσουν
Πριν μερικές μέρες είδα ένα άρθρο που έκανε λόγο ότι κριτήριο εισοδήματος στο μέλλον θα είναι και τι βαθμό πτυχίο έχει ο κάθε ένας!!
Το άρθρο έπαιρνε στίγμα από ένα άρθρο στην Ναυτεμπορική (δεν πρόσεξα αν έχει γραφτεί και στο capital.gr), που λέει ότι στο υπό κατάρτιση φορολογικό νομοσχέδιο, μεταξύ άλλων, κριτήριο θα είναι ο χρόνος άσκησης του επαγγέλματος αλλά και η ειδικότητα καθώς και οι επιστημονικοί τίτλοι!!
Με λίγα λόγια, όσο πιο πολλά πτυχία έχεις, τόσο πιο πολύ θεωρεί η εφορία ότι έχεις την δυνατότητα μεγαλύτερου εισοδήματος και άρα τόσο πιο πολλά σε φόρους θα πληρώνεις!!
Επιπλέον, οι φορολογικές αρχές αυτής της χώρας, θέλουν τη θέσπιση ενός ελάχιστου εισοδήματος, βάσει του οποίου θα θεωρείται ως βιώσιμη η άσκηση του επαγγέλματος!!
Ξεχάστε δηλαδή τους πειραματισμούς, το venture capital η να κάνετε κάτι που δεν έχει ξανακάνει κανείς. Στα μάτια της εφορίας, θα πρέπει να έχεις κέρδος για να μπορείς να το κάνεις. Και όταν δεν δείξεις κέρδος, η εφορία θα θεωρεί ότι έχεις κλέψει και ετοιμάσου να πληρώσεις φόρο, κερδίζεις δεν κερδίζεις.
Το άλλο καραγκιοζιλίκι το ακούσατε;
Δεν έχει καμία σημασία αν κυκλοφορείς το αυτοκινήτου σου η όχι, η αν έκανες κατάθεση τις πινακίδες, διότι δεν έχεις τα χρήματα να το κυκλοφορείς και να το συντηρείς, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις (σύμφωνα με δημοσιεύσεις στον τύπο, που επίσημα διαψεύστηκαν από την κυβέρνηση όμως) να επιβληθεί ειδικός φόρος επί των αυτοκινήτων που είναι ακίνητα!!
Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη, περίπου 750,000 αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί τα τελευταία χρόνια και οι Έλληνες γραφειοκράτες έχουν τρομάξει από τα χαμένα έσοδα και ψάχνουν απεγνωσμένα με ότι τερτίπι μπορεί κανείς να φανταστεί να τα ανακτήσουν!!
Έλεος, έλεος και έλεος!
Εγώ ένα πράγμα ακόμα δεν έχω καταλάβει. Το καραγκιοζιλίκι του τεκμαρτού εισοδήματος το έχουμε από την αρχή του προηγούμενου αιών, έχει ωφεληθεί το Ελληνικό κράτος με αυτά τα καραγκιοζιλίκια έστω ελάχιστα.
Για ποιο λόγο δεν υπάρχουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια στον υπόλοιπο πλανήτη γη, έχει αναρωτηθεί κανείς; Η απάντηση είναι διότι δεν δουλεύουν!!
Μου αρέσει που ορισμένοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να δικαιολογήσουν αυτή την ανεπίτρεπτη φορομπηχτική φορολογική συμπεριφορά αυτού του κράτους τέρας, στο όνομα του ότι ορισμένοι (που δεν έχουν άλλον τρόπο να ζήσουν) κάνουν κάποια μαύρη εργασία.
Μου αρέσει που πολλοί έχουν δώσει συγχωροχάρτι σε όλο το πολιτικό σύστημα, που έχει διαλύσει την αγορά και την ραχοκοκαλιά του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας, στο όνομα της ηθικής και στο όνομα ότι θα πρέπει να πιάσουμε την φοροδιαφυγή.
Και όποιος από εσάς εκλαμβάνει τα γραπτά μου ως κρυπτογραφημένα μηνύματα υπέρ της φοροδιαφυγής, Με το συμπάθιο έχει καταλάβει λάθος. Όπως είπα, αν νομίζει το κράτος αυτό ότι κάποιο φοροδιαφεύγουν, να τους πιάσει να να τους κάνει ότι θέλει.
Δεν έχει όμως το δικαίωμα να ρουφήξει το αίμα όλων των υπολοίπων, στο όνομα ότι τόσα της λείπουν για να συνεχιστεί αυτό το παρακράτος με τους τρελούς αυτούς φορομπηχτικούς νόμους, που όχι ανάπτυξη δεν θα προσφέρουν, αλλά θα διαλύσει ότι παραγωγικό έχει μείνει σε αυτή τη χώρα.
Διότι άλλο οι μειώσεις δαπανών, που σε μεγάλο βαθμό δέχομαι και άλλο η αλόγιστη χωρίς καμία λογική φορολόγηση, στο όνομα να διατηρήσουμε αυτό το κράτος τέρας.
Πάντως, η επόμενη φορολογική προσπάθεια της κυβέρνησης, όταν αποτύχουν αυτά τα φορολογική μέτρα και πριν βάλουν φόρους στον αέρα που αναπνέουμε, θα είναι να μπει τεκμήριο στο ΣΕΞ (διαβάστε: Γιατί όχι και τεκμήριο στοσεξ;).
Ως γνωστό, εμείς οι Έλληνες (άντρες και γυναίκες) είμαστε πάρα πολύ σεξουαλικά ενεργοί και βάζοντας έναν φόρο στη σεξουαλική δραστηριότητα αγαπητέ αναγνώστη, είναι δεδομένο ότι η κρατική γραφειοκρατία θα μας τα πάρει χοντρά.
Γιώργος Καισάριος
http://www.market-talk.net/
http://www.arxaiaithomi.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου