Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Spectator: Ιδιοκτησία των Γερμανών η Ελλάδα

Σάλος στο διαδίκτυο από διαφημιστική καμπάνια βρετανικού περιοδικού.
 


Διαφημιστική καμπάνια του Βρετανικού συντηρητικού περιοδικού "Spectator", προκαλεί σωρεία αντιδράσεων τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Το ιστορικό περιοδικό προτίμησε να προκαλέσει για να διαφημιστεί χρησιμοποιώντας την Ελλάδα και τις δύσκολες ώρες που περνά.
 
"Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το όνομα αυτής, Ελλάδα", αναγράφεται σε αφίσες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα τρένα της Αγγλίας.
 
Μάλιστα, οι αντιδράσεις είναι ποικίλες στο διαδίκτυο. Ήδη αρκετοί χρήστες στο Twitter έχουν μοιραστεί την εικόνα με ποικίλα σχόλια.
 
"Πολύ έξυπνη διαφήμιση του Spectator", σχολιάζει ο δημοσιογράφος και μπλόγκερ Ben Sutherland στο Twitter. Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο χρήστης @duncanhart ενώ αρκετοί το βρίσκουν αστείο, όπως ο χρήστης @YannickHPP.
 
Υπάρχουν φυσικά και εκείνοι που έχουν αντίθετη άποψη και δεν το βρίσκουν και τόσο έξυπνο όλο αυτό, όπως ο @RupertWhite, ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά: "Η διαφήμιση του Spectator είναι για τεμπέληδες ανθρώπους".
 
Σημειώνεται ότι το περιοδικό Spectator ανήκει στους David και Frederick Barclay, που έχουν επίσης στην κατοχή τους και την Daily Telegraph.
 
* Η φωτογραφία είναι από το Reddit.

Της 
Μαρίνα Χατζηδημητρίου
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/spectator.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters