Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αποκλειστικό: Κάποιοι συμπεριφέρονται ως Βοναπάρτες..ευτελίζοντας την δημοκρατία

Αναβλήθηκε σήμερα λόγω..κωλύματος και των τριών αρμοδίων υπουργών, η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του... βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου για την Κατασκευή κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών. Ο Κυριάκος Βελόπουλος παίρνοντας τον λόγο στο Κοινοβούλιο και αναφερόμενος στην απουσία των υπουργών από τη .....
συζήτηση της ερώτησης είπε τα εξής:

"Για μία εβδομάδα τώρα, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί και τα Μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με το θέμα των στρατοπέδων συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών. Εγώ αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν και οι 3 υπουργοί να μαζεύουν τους λαθρομετανάστες και να μην βρίσκονται εδώ. Χθες με ενημέρωσαν και οι 3 ότι δεν θα έρθουν στην Βουλή. Αν αυτό δεν είναι καταστρατήγηση της βούλησης της λογικής τι άλλο μπορεί να είναι; Θεωρώ πως είναι μια περιφρόνηση της Βουλής, μια απαξίωση. Ευτελίζουν το Κοινοβούλιο και εξευτελίζουν την δημοκρατία τέτοιες συμπεριφορές.
Πείτε μου αν αυτό δεν είναι ένας πολιτικός καιροσκοπισμός. Ένα μήνα πριν τις εκλογές αποφασίζουν να λύσουν το μείζον θέμα που απασχολεί την Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια. Δεν πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. Την πατρίδα μας πρέπει να ανακαταλάβουμε.
Και κλείνω λέγοντας κάτι στον κ.Χρυσοχοίδη ο οποίος συμπεριφέρεται ως Βοναπάρτης - και το εννοώ αυτό -. Τι είχε πει λοιπόν ο Βοναπάρτης; "Νόμιζα ότι κατόρθωσα κάτι σπουδαίο. Ξεγελάστηκα. Το μεγαλειώδες από το γελοίο δεν απέχει παρά μόνον ένα βήμα".
Είναι γελοίοι γιατί συμπεριφέρονται με γελοιότητα και φαυλότητα. Δυστυχώς!

http://egionews.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_2222.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters