Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Νετανιάχου Το Εβραϊκό κράτος δημιουργήθηκε για να προστατεύει τους Εβραίους.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα, κατά τις επισκέψεις του για να συλλυπηθεί τις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων της σφαγής στην Τουλούζη της νοτιοδυτικής Γαλλίας, ότι το κράτος του Ισραήλ δημιουργήθηκε για να προστατεύει τους Εβραίους.
«Επειδή σκοτώνουν Εβραίους γι' αυτό που είναι, για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ», τόνισε ο Νετανιάχου.
Ο πρωθυπουργός μετέβη στη γεσίβα (εβραϊκή θρησκευτική σχολή) του Μπέιτ Χαλέβι στην Ιερουσαλήμ όπου έχουν συγκεντρωθεί για να πενθήσουν τα μέλη της οικογένειας του Τζόναθαν Σαντλέρ, του δασκάλου και πατέρα των δύο επίσης δολοφονημένων παιδιών στην Τουλούζη, του Γκαμπριέλ (4 ετών) και του Άριε (5 ετών). Στην ίδια γεσίβα είχε σπουδάσει ο Σαντλέρ πριν πάει στη Γαλλία.
«Για τους δολοφόνους αυτούς, κάθε χώρος και το παραμικρό εκατοστό του μέτρου όπου βρίσκονται Εβραίοι και παιδιά Εβραίων, είναι μια κατεχόμενη γη. Γι αυτούς, οι Εβραίοι δεν έχουν θέση στον κόσμο», πρόσθεσε ο Νετανιάχου.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συνομίλησε με την Εύα Σαντλέρ, τη χήρα, λέγοντας ότι με το «βάρος του πένθους η νεαρή μητέρα θηλάζει ένα κοριτσάκι κι ενώ μόλις έχασε το σύζυγό της και δύο από τα παιδιά της».
Ο Νετανιάχου πήγε επίσης στην κατοικία της οικογένειας της Μιριάμ Μονσενεγκό (7 ετών), του τέταρτου θύματος της επίθεσης στο εβραϊκό σχολείο Οζάρ Χατοράχ της Τουλούζης.
Και ο πρεσβευτής της Γαλλίας στο Ισραήλ Κριστόφ Μπιγκό επισκέφθηκε τις δύο οικογένειες την πρώτη από τις επτά ημέρες του θρησκευτικού πένθους που αρχίζει μετά την ταφή.«Ήρθα για να εκφράσω την αλληλεγγύη του γαλλικού λαού στις οικογένειες και στον ισραηλινό λαό. Τα παιδιά αυτά ήταν παιδιά μας», υπογράμμισε ο Μπιγκό τονίζοντας ότι η Γαλλία «έχει δεσμευτεί σε ένα αποφασιστικό αγώνα κατά της τρομοκρατίας».
Ο ύποπτος της σφαγής στην Τουλούζη, ο αλγερινής καταγωγής Γάλλος Μοχάμεντ Μεράχ είναι νεκρός, ύστερα από πολύωρη αντίσταση στους αστυνομικούς που πολιορκούσαν το σπίτι του, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

http://www.pentapostagma.gr/2012/03/blog-post_9533.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters