Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Εκπληκτική παρέμβαση του Αντριάνο Τσελεντάνο στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο.



.Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. Παίρνοντας το μικρόφωνο, και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον “σχέδιασμό αφανισμού της Ελλάδος”.
Με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης, αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την πολτική Μέρκελ, Σαρκοζί.
“Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση, την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων. “Αν θέλετε την βοήθεια και την παραμονή στο ευρώ-  είπαν -  πρέπει να αγοράσετε τα δικά μας τάνκς και τα δικά μας ωραία πολεμικά μας πλοία”.  Επιβάλλοντας περικοπές και θυσίες., στους κουρελιασμένους Έλληνες
 
Αυτό είναι που έχει γραφτεί στη χθεσινή CORRIERE DELLA SERA.
στην σελίδα 5.
Αλλά ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι  η Wall street Journal αποκάλυπτε ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, απαιτούσαν την αγορά εξοπλισμών, σαν προυπόθεση για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας.
Είναι αυτή η Ευρώπή που θέλουμε; Κυνική και εξοπλισμένη σαν αστακός “.





tonoikaipnevmata.wordpress.com 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_5424.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters