Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Που βρίσκεται ρε σκουλήκια ο Ελληνικός χρυσός; Γιατί τον φυγαδεύσατε στο εξωτερικό;



 
Πριν από λίγη ώρα, οι προδότες υποτιθέμενοι πολιτικοί αρχηγοί κατέληξαν στην αναμενομενη συμφωνία και για το εκκρεμές θέμα των επικουρικών συντάξεων, προκειμένου να προχωρήσει το νέο δανειακό πακέτο και το PSI.

Έτσι μετά την κρυφά μεταφορά του ελληνικού χρυσού στο εξωτερικό και ο όποιος είναι στα χέρια-έλεγχο των γερμαναράδων , τα τέσσερα πολιτικά σκουλήκια που θέλουν πάτημα και λιώσιμο, ο πολύ διαφημιζόμενος ως «σωτήρας» Αντώνης Σαμαράς, το «παιδί του λαού» Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οικονομικός δολοφόνος Γιώργο Παπανδρέου, και η σκουληκαντέρα - τραπεζοϋπάλληλος Λουκάς Παπαδήμος «συσκέφθηκαν» και συναποφάσισαν την κατάλυση του πολιτεύματος, την απόλυτη παραβίαση του Συντάγματος και την διάλυση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της χώρας

Έτσι απλά, συναποφάσισαν στο όνομα της προσωπικής τους διάσωσης, πως οι πολίτες πρέπει να μεταβληθούν σε μηχανές παραγωγής κέρδους και η χώρα θα πρέπει να γίνει οικόπεδο προς ενοικίαση ή πώληση, προς όφελος εκείνων που εκπροσωπεί η τρόικα.

Η συγκεκριμένη τετράδα θα πρέπει να γνωρίζει πως το "ναι" που εκστόμισε ( μαζί με όλα τα άλλα που έχουν κάνει) είναι και η αποδοχή του εθνικού εγκλήματος στο οποίο ήταν συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές και θα έχουν τελικά οικτρή κατάληξη. 

Οι γελοίοι πολιτικοί ηγετίσκοι μας έβαλαν στο Μνημόνιο για να διασωθούν οι Τραπεζίτες στους οποίους έδωσαν 300 δις ευρώ και έρχονται τάχα να παραστήσουν στους ατρόμητους υπερασπιστές των 300 εκατ. των επικουρικών συντάξεων την στιγμή που δίνουν 28 δις στους τραπεζίτες. Αυτή είναι η ξευτίλα αλλά και η μεγάλη εθνική προδοσία του πολιτικού συστήματος.

Μπήκαμε στο Μνημόνιο για μια χούφτα τραπεζίτες και γαμάνε τους μισθούς και τις συντάξεις του λαού, οι άθλιοι εξουσιαστές. Η χθεσινή σύσκεψη διακόπηκε 2-3 φορές, προκειμένου ο πρωθυπουργός να επικοινωνήσει, τόσο με τους πολιτικούς προϊσταμένους του και εκπροσώπους της τρόικας στις Βρυξέλλες, όσο και στην Ουάσινγκτον (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) για να πάρει εντολές.

Ο ξεφτιλισμένος δήθεν σκληρός (επανα)διαπραγματευτής Αντωνάκης, επαίρεται, πως τα κατάφερε, αφού, όπως ο ίδιος δηλώνει, πάλεψε ασυμβίβαστα, αφ΄ ενός να μην υπάρξει κατάργηση ή περικοπή του 13ου και 14ου μισθού και αφ΄ ετέρου να μην υπάρξουν μειώσεις, στις επικουρικές συντάξεις μέχρι 300 €, (ενώ στις υπόλοιπες να υπάρξουν !...).

Που οδήγησε η παλαιστική τακτική του …ασυμβίβαστου επαναδια-πραγματευτή ; Στην δήθεν διάσωση, των 2 μισθών των δώρων, αλλά στον σφαγιασμό των κατώτερων μισθών, μέχρι και 32%, με γενικευμένο τρόπο (κι όχι, βέβαια, για τους νεοεισερχόμενους, που έλεγαν οι της Ν.Δ…), ο οποίος οδηγεί, τελικά, στη περικοπή, όχι 2, αλλά 3,5 μισθών.

Ο έτερος ξευτίλας Καρατζαπαίρνεις παρίστανε την δύσκολη πουτάνα για αποπροσανατολισμό, αλλά στο τέλος είπε όπως πάντα, ναι σε όλα.


 http://ixnos.blogspot.com/
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_1160.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters