Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

STARGATE: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ANDEN




Υπάρχει ένα νέο θέμα που έχει έρθει στο φως στο διαδίκτυο. Ότι μια πραγματική Stargate έχει βρεθεί, και είναι επτά μίλια υπόγεια στον Κόλπο του Άντεν σε μια υπόγεια στρατιωτική βάση. Είπανε, επίσης, ότι πρόσφατα έχει ενεργοποιηθεί.

Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας
 
Ο Κόλπος του Άντεν, όπως ίσως γνωρίζετε από τις ειδήσεις αρκετά πρόσφατα, είναι στη Σομαλία οι Πειρατές εκεί έχουν παρέα, γνωστή και ως «Pirate Σύμμαχος". Σε απάντηση όλων αυτών των Πειρατών του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών ψηφίστηκε να επιτρέψει στις χώρες να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή. Έτσι ΝΑΤΟ, Αγγλία, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Σαουδική Αραβία, το Ιράν, την Ελβετία, ΗΠΑ και άλλες χώρες έχουν στείλει όλα τα πολεμικά τους πλοία στην περιοχή. Ακόμα και οι ΗΠΑ Blackwater δύναμη Mercenary, εστάλη εκεί.


Εντάξει, τόσο καιρό εχθροί πρώτη φορά που μοιράζονται τα ίδια ύδατα. Τόσες πολλές ρουκέτες για λίγα αλιευτικά σκάφη;; Κάτι δεν ταιριάζει.

Τώρα καθίστε μαζί μου γιατί πρόκειται να μιλήσω για μερικά διαφορετικά θέματα και μπορεί να φαίνονται λίγο εκτός πορείας, αλλά αισθάνομαι ότι όλα ταιριάζουν μεταξύ τους.





Τώρα η πόλη της Adem βρίσκεται στη Χώρα της Υεμένης και είναι επίσης το πατρογονικό σπίτι του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο υπουργός Εξωτερικών της Υεμένης Abubakr αλ-Qirbi ανέφερε πρόσφατα ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μέχρι και 300 μαχητές της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.

Το ενδιαφέρον είναι η Άντεν ήταν υπό βρετανική κυριαρχία πόλη από το 1838 μέχρι το 1967 και η ομοσπονδία μετονομάστηκε σε Ομοσπονδία της Νότιας Αραβίας στην πολιτεία του Άντεν. Στη συνέχεια, το Νοέμβριο του 1967 μετά από μια σύγκρουση που κράτησε τέσσερα χρόνια, με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Υεμένης βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Υεμένης, οι Βρετανοί τελικά αποσύρθηκαν. Μετά το Adem έγινε η πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της νέας Λαϊκής της Νότιας Υεμένης το οποίο μετονομάστηκε σε Λαϊκή Δημοκρατία της Υεμένης το 1970. Βόρεια και νότια Υεμένη έγινε ενιαία το 1990 και το Άντεν δεν ήταν πλέον ήταν η εθνική πρωτεύουσα της Υεμένης, αλλά πλέον θεωρείται η πρωτεύουσα του Άντεν. Τι σημαίνει αυτό, Είτε έτσι είτε αλλιώς, Aden φαίνεται να είναι ένα μέρος που είχε πάντα ένα παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η Υεμένη τώρα παρακολουθείται στενά λόγω της απειλής της Αλ Κάιντα, αποτελεί για την περιοχή και την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση την ημέρα των Χριστουγέννων (τουλάχιστον αυτό είναι που λένε) από Umar Φαρούκ αλ-Qa'iad του Abdulmutallab ο οποίος είναι εκτός της al-qa » αναζωπύρωσης της Αραβίας πτέρυγα του IDA της Χερσονήσου, βασίζονται τώρα στην Υεμένη. Αν και είναι γνωστό ότι ο Ομάρ αλ-πήγε στο Λονδίνο, ενώ σπούδαζε μηχανικός στο πανεπιστήμιο.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός για την Άμυνα και την Ασφάλεια, Rashad al-Alimi είπε σε μια νέα διάσκεψη πρόσφατα ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε ξένα στρατευμάτα στο έδαφος της. Αυτό το μήνυμα ενισχύθηκε επίσης από τον υπουργό Εξωτερικών Abukar αλ-Qirbi, ο οποίος δήλωσε στο CNN ότι η καταπολέμηση και οι μαχητές ήταν "η προτεραιότητα και η ευθύνη των δικών μας δυνάμεων ασφαλείας και του στρατού μας". Με τη δυνατότητα της άμεσης στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ, είπε: "Οχι, δεν νομίζω ότι θα δεχτούμε βοήθεια από τις ΗΠΑ, καθώς έχουν μάθει από το Αφγανιστάν και το Ιράκ και σε άλλα μέρη ότι η άμεση παρέμβαση μπορεί να είναι αυτοκαταστροφική.."

Τι σημαίνουν όλα αυτά? έχουν να κάνουν με το Stargate? Προφανώς και έχουν να κάνουν.Κατά το μπλε φεγγάρι που είχαμε για το Νέο Έτος το Diamond τετράεδρα εντός του κρυσταλλικού πλέγματος στη Γη ενεργοποιήθηκαν οι πύλες οι οποίες με τη σειρά τους άνοιξαν το Stargate που βρίσκεται στον Κόλπο του Άντεν. Επιπλέον, στον Κόλπο του Άντεν είναι υπό επιστημονικό έλεγχο για χρόνια λόγω μαγνητικών ανωμαλιών που ανακαλύφθηκαν . Ο Κόλπος του Άντεν ήταν ένα από τα πρώτα μέρη όπου έχει αντίστροφα μαγνητισμένο πυθμένα της θάλασσας και έχει αναγνωριστεί. Τώρα αν το γνώριζε ότι όλα αυτά συνέβαιναν, θα θέλετε άλλα άτομα εισβάλλουν στη χώρα σας; Και χώρας που ήθελε να δημιουργήσει μια ψευδή σημαία, προκειμένου να έχουν μια δικαιολογία για να εισβάλουν. Εξ ου και οι πειρατές της Σομαλίας και της Αλ Κάιντα. Τώρα έχουνε βρεθεί στην ανάγκη να εισβάλουν.

 «Η εξάπλωση του πυθμένα η κατεύθυνση και το γεωγραφικό πλάτος είναι τέτοιες που η ανωμαλία που οφείλεται στη φυσιολογική μαγνήτιση είναι αρνητική και ελαφρώς λοξή. Θετικές ανωμαλίες παρατηρήθηκαν επίσης που υποδηλώνουν την παρουσία της αντιστροφής μαγνήτισης. Ένα μικρό μήκος κύματος μαγνητική ανωμαλία η οποία εμφανίζεται συχνά, προεξέχοντος πάνω από την αξονική μαγνητική ανωμαλία στον Κόλπο του Άντεν περιγράφεται πλέον και λέγονται διάφορες ερμηνείες?. την προτιμώμενη συνεπάγεται δραματική κατάποση της στενής ισόθερμου θερμοκρασίας Curie στο θαλάσσιο πυθμένα και η εξάπλωση στο κέντρο. Η ερμηνεία που έχει συνέπειες για τα μοντέλα της γενιάς των ωκεανών λιθόσφαιρας και για τον εντοπισμό γεωθερμικών πιθανές περιοχές rifted. περιφέρειες. " Αυτά όμως είναι επιστημονικά,άσε αυτούς  nature.com να μιλήσουν για αυτά. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters