Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Διαβάστε πώς εξελίσσεται η υπόθεση του Έλληνα χάκερ που έκανε Interpol και FBI να χάσουν τον ύπνο τους

Την παραπομπή σε δίκη του 19χρονου χάκερ, o οποίος σύμφωνα με τις αρχές φέρεται πριν από τέσσερα χρόνια να είχε πραγματοποιήσει ηλεκτρονική επίθεση στην επίσημη ιστοσελίδα της Interpol αλλά και σε κυβερνητικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ, πρότεινε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Έθνους, ο αρμόδιος εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Ο μικρός αλλά άκρως θαυματουργός Έλληνας χάκερ είχε συλληφθεί από την αστυνομία στο σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο, μετά από στενή παρακολούθηση των ηλεκτρονικών του ιχνών.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο 18χρονος τότε νεαρός σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν σε θέση από τα 15 χρόνια του να "ανοίγει" δύσκολες, ασφαλείς σελίδες, σπάζοντας περίπλοκους κωδικούς, σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ στο στόχαστρό του είχαν βρεθεί FBI και Interpol.
O Αλέξανδρος, που κρυβόταν πίσω από το ψευδώνυμο nsplitter, είχε εντοπιστεί από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ύστερα από πληροφορίες γαλλικών και αμερικανικών υπηρεσιών για κυβερνοεπιθέσεις που ισχυρίστηκαν ότι δέχτηκαν.
Ύστερα από ενδελεχείς ψηφιακές αναλύσεις, φέρεται να προέκυψε ότι τα ψηφιακά ηλεκτρονικά ίχνη της επίθεσης ταυτίζονταν με τη διαδικτυακή δραστηριότητα του νεαρού, ο οποίος προέβη σε αυτές τον Φεβρουάριο του 2008 και τον Φεβρουάριο του 2009 αντίστοιχα.
Τα αδικήματα για τον νεαρό κατηγορούμενο είναι παραβίαση στοιχείων υπολογιστή, κατοχή εκρηκτικής βόμβας, οπλοκατοχή και πλαστογραφία μέσω Διαδικτύου.
Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισής του σε αστυνομικό τμήμα.
"Δεν είμαι ιδιοφυΐα"
Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα για το σπάνιο ταλέντου του 19χρονου σήμερα νεαρού, αλλά και το εύστροφο μυαλό του, εφόσον τόλμησε κάτι που στο παρελθόν δεν είχε ξαναγίνει, ο ίδιος είχε δηλώσει στην απολογία του ότι:
"Δεν είμαι ιδιοφυΐα", ενώ είχε αρνηθεί τις πρωτοφανείς κυβερνοεπιθέσεις στα διαδικτυακά "φρούρια".
news247
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/01/interpol-fbi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters