Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εις το όνομα της καταφορτώσεως και της αναφορτώσεως και της διακινήσεως της αγίας πληροφορίας· αντιγράψτε και διαδώστε

Εις το όνομα της καταφορτώσεως και της αναφορτώσεως και της διακινήσεως της αγίας πληροφορίας· αντιγράψτε και διαδώστε


Και εγένετο μία νέα θρησκεία (το ιερό της σύμβολο φαίνεται εδώ) και το όνομα αυτής "Αντιγραφισμός" (ή "Κοπιμισμός", όπως προτιμάτε). Η Αποστολική Εκκλησία του Αντιγραφισμού (Missionerande Kopimist-samfundet) αναγνωρίστηκε επίσημα ως θρήσκευμα από τη Σουηδία στις 5 Ιανουαρίου 2012 από την αρμόδια υπηρεσία και έχει ήδη αρχίσει να διαδίδει το μήνυμά της στα πέρατα του κόσμου. Θα μπορείτε να αναγνωρίσετε τους Αντιγραφιστές από το γεγονός ότι θωρούν την αντιγραφή και δη το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl-C+Ctrl-V ως ιεροτελεστία, ενώ αντί για "αμήν" λένε "αντιγράψτε και διαδώστε" (copy and seed).

Ήδη έχουν ιδρυθεί Ιεραί Μητροπόλεις της Εκκλησίας του Αντιγραφισμού σε Γαλλία, Δανία, Η.Π.Α., Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Ρουμανία και Ρωσία. Και αν και δελεάζομαι να αυτοανακηρυχθώ Μητροπολίτης Πάσης Ελλάδος, καθότι ακολουθώ χρόνια τις αξίες που πρεσβεύει, η σεμνότης μου και η εκλεπτυσμένη ανατροφή μου με αναγκάζει να αφήσω την τιμή σε κάποιον που έχει ασχοληθεί περισσότερο με την ελεύθερη ανταλλαγή της πληροφορίας.

Η επίσημη ιστοσελίδα της πνευματικής μητρός της Εκκλησίας του Αντιγραφισμού εδράζεται στη διεύθυνση: http://kopimistsamfundet.se/ (Ρε Κάρολε, για αναλαβού!)

Ακολουθεί ένα είδος ιδρυτικής διακήρυξης της Εκκλησίας του Αντιγραφισμού, μεταφρασμένη από τα Αγγλικά.

Το "kopimi" καθιερώθηκε σαν έννοια στις αρχές του 2000 σε ένα πειρατικό φόρουμ. Το "kopimi", από τις λέξεις "copy me" (=αντίγραψέ με) είναι μια πρόσκληση σε αντιγραφή. Το "kopimi" είναι το όνομα μια στάσης ζωής, που περιστρέφεται γύρω από την επιθυμία να αντιγράψεις και να αντιγραφείς. Για μας το ζήτημα της ελευθερίας της αντιγραφής δεν είναι πολιτικό, αλλά πολύ βαθύτερο.

Η Εκκλησία του Αντιγραφισμού(ή Κοπιμισμού) δεν προβαίνει σε ισχυρισμούς σχετικά με θεούς ή υπερφυσικές δυνάμεις. Η ζωή έχει βάση στην ικανότητα του μορίου του DNA να αντιγράφει τον εαυτό του, ασχέτως της αρχικής δημιουργίας του Σύμπαντος. Η διαδικασία αυτή είναι η πιο στοιχειώδης στη ζωή και στη φύση και το DNA είναι απλά ένας μεταφορέας πληροφοριών, ένα σύνολο μοριακών τμημάτων που προσδιορίζουν τι θα γίνουμε. Η αναπαραγωγή είναι η βασική λειτουργία των κυττάρων και της ζωής, όπως αυτή είναι γνωστή στους ανθρώπους.

Η αντιγραφή είναι θεμελιώδες χαρακτηριστικό της ζωής και συμβαίνει διαρκώς γύρω μας. Η πληροφορία όταν μοιράζεται παρέχει νέες προοπτικές και παράγει νέα ζωή. Νιώθουμε μια πνευματική σύνδεση με το δημιουργημένο αρχείο.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της Εκκλησίας μας είναι το αποστολικό της μήνυμα. Από όλους για έναν και από έναν για όλους -και πάλι πίσω- ανταλλαγή χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Τα πάντα για την τέρψη και τη χαρά του συνόλου. Κανείς δεν μένει έξω από την παγκόσμια κοινότητα της γνώσης και της ανταλλαγής της πληροφορίας. Κάθε πιστός έχει όλη τη γνώση -όλη η γνώση μοιράζεται από κάθε πιστό σε όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαίρεση. Ξεκινήστε την εκθετική πλημμυρίδα.

Οι γλώσσες και οι πολιτισμικές εκφράσεις είναι διαφορετικοί τρόποι ανταλλαγής πληροφοριών και αποτελούν βασικά εργαλεία για τα περισσότερα κοινωνικά ζώα. Ο ίδιος ο πολιτισμός αναπτύσσεται παράλληλα με την διασπορά και την εξέλιξη της γλώσσας. Είναι αδύνατο να διαχωριστεί η εξάπλωση του πολιτισμού από τη δημιουργική διαδικασία, διότι πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο πράγμα. Όπως και με τη γλώσσα, ο πολιτισμός αχρηστεύεται και πεθαίνει όταν δεν εξαπλώνεται. Η αντιγραφή είναι δημιουργία. Το να δημιουργείς σημαίνει να αντιγράφεις. Το ότι κάτι προέρχεται από το τίποτα είναι μια παράλογη ιδέα.

Η Αποστολική Εκκλησία του Αντιγραφισμού αιτήθηκε να γίνει αναγνωρισμένη θρησκευτική κοινότητα επειδή μας αξίζει η ίδια αναγνώριση και ο ίδιος σεβασμός με τις άλλες πίστεις. Σύντομα θα κάνουμε αίτηση για αναγνώριση γάμων καθώς και για κρατική ενίσχυση για να επεκτείνουμε τη διακονία μας.

Εμείς οι άνθρωποι θέλουμε απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Ο Αντιγραφισμός είναι ένα δόγμα που προσπαθεί να δώσει απάντηση στην υπαρξιακή ερώτηση: Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Πιστεύουμε πως η απάντηση βρίσκεται στην αντιγραφή, τη διανομή και τη διασκευή της πληροφορίας.
Αντιγράψτε και διαδώστε

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters