Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή της Οργάνωσης Θύρσος προς Απόστολο Βακάκη για τις δηλώσεις του περί Ακροπόλεως, Ολύμπου και λοιπών .. φαεινών "ιδεών" του

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους προλαβαίνουμε πλέον. Άλλη μία απάντηση σε πεινασμένους πωλητές των Ιερών των Ελλήνων..


Με αφορμή τις δηλώσεις του:«Για να μπορέσει η ανάπτυξη να ξεκινήσει πρέπει να θεσπιστεί και να ενεργοποιηθεί ένα εξειδικευμένο τμήμα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στελεχωμένο με ικανούς, ταχύτατους και "ιδεολογικά προσκείμενους" στην ανάπτυξη δικαστές, το οποίο θα εκδικάζει εντός εβδομάδων τις προσφυγές».
*
«Αν σήμερα μιλάνε κάποιοι για ανεμογεννήτριες, δεν καταλαβαίνω γιατί να μη γίνει όλη η Μακρόνησος ένα πάρκο ανεμογεννητριών, αντί να αποτελεί το νησί των εγκαταλελειμμένων χαλασμάτων (...). Να δοθούν, λοιπόν, απεριόριστες χρήσεις γης χωρίς δυνατότητα του συστήματος να εκβιάσει και να πουληθούν άμεσα στους ξένους, να έρθουν να επενδύσουν (...) γιατί να μη νοικιαστούν - ή και να πουληθούν ακόμη - η Μακρόνησος και η Γυάρος;».
*
«Έχει καμία σημασία το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Μακρονήσου; Σημασία έχει η Μακρόνησος να δίνει πλούτο στον ελληνικό λαό [...] Αλλάζει η ζωή του ανθρώπου αν ο Όλυμπος ήταν στην ιδιοκτησία των Γερμανών (...);».
*
«(...) αν δίναμε την Ακρόπολη στη διαχείριση των Ιαπώνων, να είστε σίγουρη ότι θα λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες τη βδομάδα (...). Η Ακρόπολη είναι ένα προϊόν που θα έπρεπε να δουλεύει ακόμα και την Πρωτοχρονιά».
-- Μια τέτοια κίνηση δεν θα σας έθιγε ως Ελληνα;
«Το αντίθετο. Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα (...)».
***
Τα παραπάνω είναι από συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο «Πρώτο Θέμα» της 7-8/1/2012 και συγκεκριμένα στο «Οικονομικό Ένθετο Business Stories», σελ. 12 -13.


Η Οργάνωσή μας συνεχίζοντας να υποκαθιστά εν μέρει το κενό της σε παράλυσης Πολιτείας, απέστειλε την παρακάτω επιστολή, σήμερα 17 Ιανουαρίου "2012"


Κύριε Βακάκη

Διαβάσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δίχως έκπληξη τη συνέντευξή σας σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κρίση, η δική σας κρίση, των οικονομικών παραγόντων και των τραπεζών, έχει φανερώσει από τα τρίσβαθα της ψυχής σας το πραγματικό σας αδηφάγο πρόσωπο.
Θα σταθούμε στις προτροπές  σας περί της «τοποθέτησης ιδεολογικά προσκείμενων στην ανάπτυξη δικαστών» καθώς και στις κατάπτυστες θέσεις σας για τους Ιερούς μας Τόπους όπως η Ακρόπολη την οποία αποκαλείτε «προϊόν» και φυσικά στην «ενδιαφέρουσα» πρότασής σας να ανήκει η Ιερή Κορυφή των Ελλήνων ο Όλυμπος στους Γερμανούς, και τέλος να πωληθεί ελληνική γη για να προσφέρει «πλούτο» στους Έλληνες.
Είναι πλήρες χάσιμο χρόνου να εμπλακεί κανείς μαζί σας σε ιδεολογικές συζητήσεις περί Αρετής, Σεβασμάτων, ανθρώπινης αξιοπρέπειας και Φιλοπατρίας.
Είστε ένας επιχειρηματίας του καπιταλιστικού συστήματος, και δουλειά σας είναι να τα ξεπουλάτε όλα, κρατώντας απλώς την «εμπορική ονομασία» για κερδοσκοπικούς λόγους.
Απλά, μιας και η ξεχαρβαλωμένη και πλήρως εξευτελισμένη πολιτική τάξη της χώρας μας δεν μπήκε καν στον κόπο να σας απαντήσει, καλούμαστε εμείς οι πολίτες να το πράξουμε στα πλαίσια που μας δίδει η ακόμη σχετικά ελεύθερη διακίνηση Ιδεών.
Δυστυχώς, θα μείνετε με τη..προσμονή σας κύριε Βακάκη, του να δείτε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν είμαστε εργαζόμενοί σας, και φυσικά θα πάψουμε να είμαστε και πελάτες σας καθώς αρνούμαστε να χρηματοδοτήσουμε εκ νέου τα σιχαμερά οικονομίστικα όνειρά σας και να επιβραβεύσουμε τις τραγικά εκφυλισμένες θέσεις σας.
Όποιος τολμήσει να ακουμπήσει τα ανίερα χέρια του στους Ιερούς μας Τόπους, την Γη της Ελλάδος ,τους Ναούς των Θεών μας, και να τους θέσει ταμπελάκι με αναγραφόμενη τιμή πώλησης, θα έχει να κάνει με τον Όρθιο Ελληνικό λαό, που να είστε σίγουρος, καθώς δεν θα ξεχάσει τους τρόπους εργασιακής συμπεριφοράς του καπιταλιστικού συναφιού σας, άρα και αντιλαμβανόμενοι πλήρως το τι ακριβώς τον προτρέπετε να πάθει, θα αντισταθεί λυσσαλέα σε τυχόν επίθεση τέτοιου είδους.
Πιο μεγάλη Δύναμη από τα χρήματά σας κύριε Βακάκη, έχουν οι Έλληνες στην Ψυχή τους.
Για εμάς πλέον, δεν λογίζεστε ως Έλληνας, δεν λογίζεστε ως τίποτε άλλο παρά ως ένας επιχειρηματίας που ασεβεί στο Ιερό αίμα των Προγόνων μας που υπερασπίστηκαν την Ιερή μας Πατρίδα. Φτωχών ανθρώπων που πέθαναν πέφτοντας από τον Παρθενώνα τυλιγμένοι με την Σημαία μας, για να μην την πάρουν οι Γερμανοί που δεν έχετε πρόβλημα να τους ανήκει ο.. Όλυμπος.
Θα είμαστε φτωχοί για λίγα χρόνια κύριε Βακάκη,αυτό είναι σίγουρο. Φρόντισαν για αυτό οι οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες,  αλλά ίσως ελεύθεροι αργότερα από ανθρώπους με ιδέες και τακτικές σαν τις δικές σας.
Τι αστείος που είναι τελικά ο Καπιταλισμός σας. Τόσο προβλέψιμα αποτυχημένος..


Για την Οργάνωσης Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters