Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η πριγκίπισσα Kaoru Nakamaru από την Ιαπωνία αποκαλύπτει συγκλονιστικά απίστευτα πράγματα για το 2012.πρόκειται για μια διάσημη "προσωπικής διπλωματίας" δημοσιογράφο και συγγραφέα.Δείτε βίντεο.

Η πριγκίπισσα Kaoru Nakamaru από την Ιαπωνία, πρόκειται για μια διάσημη "προσωπικής διπλωματίας" δημοσιογράφο και συγγραφέα, έχοντας σπουδάσει Πολιτικές επιστήμες στο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, με εξειδίκευση την διεθνή Πολιτική. 
Έχει γράψει αρκετά βιβλία, όπως "ο άνθρωπος ως ηγέτης" και το πρόσφατο "η δομή της Παγκόσμιας δύναμης του κάτω κόσμου και η πορεία της ανθρωπότητας" . Στο τελευταίο της βιβλίο ξεσκεπάζει τον ρόλο, την μορφή και την ροή των ειδήσεων και το πόσο εξυπηρετεί την Ελίτ , πως εκμεταλλεύονται λαούς και καταστάσεις , όπως τον Εβραϊκό λαό. 
Την παγκόσμια ελίτ την ονομάζει "κυβέρνηση του υποκόσμου" , ασκώντας την επιρροή της παρασκηνιακά κλπ. Όλες οι συρράξεις και οι πόλεμοι οργανώθηκαν από αυτήν την σκιώδη κυβέρνηση (πράγμα που το ακούμε ως πολιτικό όρο για τις αντιπολιτεύσεις ) , η πτώση των τιμών των μετοχών δεν είναι παρά μέσον κερδοσκοπίας της ελίτ. Εφ όσον η ανθρωπότητα αρχίζει σιγά σιγά να αναγνωρίζει τα τεκταινόμενα που έρχονται στο φως, είναι σαν να καλείται να βρει νέο δρόμο στα επόμενα βήματά της, με την προϋπόθεση η διάσπαση που έχει επιτευχθεί να μειωθεί και να εξαλειφθεί. Στο βιβλίο αυτό κάνει αναφορά για την διαφθορά του οργανισμού ηνωμένων εθνών με συμβολικό μόνον ρόλο τις ειρηνικές δραστηριότητές του. Έχει πάρει συνεντεύξεις από τον Ρήγκαν, Σαντάμ Χουσείν, Μουμπάρακ, Χουσείν Ιορδανίας, Καντάφι, Γκάντι και πολλούς άλλους.
Όλα τα έξοδα των μετακινήσεων της τα αναλαμβάνει η ίδια μέσω του οργανισμού Kaoru ο οποίος δεν συνδέεται με καμία οργάνωση στον κόσμο. 
 
 

http://hellasxg.blogspot.com/2012/01/kaoru-nakamaru-2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters