Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ

Εθνική Δράση Ηλείας: Με συμμετοχή 300-400 κατοίκων από το Επιτάλιο και άλλες περιοχές του Δήμου Πύργου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η λαϊκή συνέλευση για το οξύ θέμα της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Μέσα σε κλίμα οργής
και πένθους για την σφαγή μιας υπερήλικης συμπατριώτισσάς μας από δολοφόνους την Κυριακή, οι κάτοικοι εκδήλωσαν τον φόβο και την αγωνία τους για το δικό τους μέλλον . Όλοι διαπίστωναν την κραυγαλέα απουσία του Κράτους  και των Υπηρεσιών ασφαλείας σε όλη την Ηλεία .


 Ο λόγος και η παρουσία των τοπικών αρχόντων υπήρξαν για μία  ακόμη φορά φτωχοί και εκτός πραγματικότητας.
Περιορίστηκαν σε .... ευχές και εκδήλωση συλλυπητηρίων ή, στην καλύτερη περίπτωση, σε γενικόλογες διατυπώσεις και διαπιστώσεις . Αυτό φάνηκε και από τις εκφράσεις δυσφορίας  των παρόντων κατοίκων , οι οποίοι άκουγαν ...μία από τα ίδια .

Στην συγκέντρωση παρέστη ομάδα μελών της  ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ , που μοίρασε κείμενο συμπαράστασης
στους κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν την χαρά τους για την ευαισθητοποίηση αυτή. 
 Επίσης τον λόγο έλαβε και εκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ , που ζήτησε από τους κατοίκους να στηριχτούν στις δυνάμεις τους και όχι στο ανεπαρκές κράτος. Οι ίδιοι οι πολίτες είναι το Κράτος και  αυτοί θα αποτελέσουν το ανάχωμα στην αυξανόμενη εγκληματικότητα. Μεταξύ άλλων ετέθη από τον εκπρόσωπό μας και το θέμα δημιουργίας ειδικής ομάδας περιφρούρησης του χωριού από κάτοικους, το οποίο όπως φάνηκε, βρήκε σύμφωνους τους κατοίκους του Επιταλίου και του υπόλοιπου Δήμου. Κάτι ανάλογο συνέβη σε πολλές  πόλεις και χωριά της Ελλάδος με επιτυχία .
 

Εθνική Δράση Ηλείας 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters