Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δεν μούτζωναν την βουλή, εσάς μούτζωναν κ. Χρυσοχοΐδη…(βίντεο)

Σκληροί, αδίστακτοι, αλαζόνες και πάνω από όλα αμετανόητοι…
Δείχνει σαν να μην έχουν καταλάβει τι έγινε, σαν μην έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που έχουν προκαλέσει και την καταστροφή της χώρας..
Δεν εξηγείται διαφορετικά…όταν βγαίνει ο Χρυσοχοΐδης και αφού μας έχει πει ότι, τα έκαναν μαντάρα, ότι κακώς πήγαν στο μνημόνιο, ότι κατέστρεψαν την χώρα, ότι μας κυβερνούσαν οι “κηπουροί”….
να διερωτάται γιατί οι Έλληνες μούτζωναν την Βουλή.



Μια χαρά του απάντησε ο Παπαδάκης (λέει που και που κανένα καλό).
Δεν μούτζωναν την βουλή, εσάς μούτζωναν κ. Χρυσοχοΐδη… 
Δείτε και την κωλοτούμπα του κ. Χρυσοχοΐδη για τους τεχνοκράτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters