Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... 

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
Ερώτημα για την αντικατάσταση των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη απέστειλε προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς είχαν ζητήσει την αντικατάστασή τους καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους τόσο από παράγοντες της Δικαιοσύνης όσο και από επιχειρηματίες και πολιτικούς. Με αφορμή τις καταγγελίες τους διενεργήθηκε έρευνα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, πλην όμως η υπόθεση αρχειοθετήθηκε (και μάλιστα δυο φορές) διότι στα γραπτά υπομνήματα τους οι δυο εισαγγελείς δεν φέρονται να κατονομάζουν τα πρόσωπα που παρενέβησαν στο έργο τους.
Τώρα, ο κ. Παπαϊωάννου ζητεί την αντικατάσταση τους εγκαλώντας τους εμμέσως πλην σαφώς πως με «ατεκμηρίωτες καταγγελίες για πρόσωπα και συμφέροντα που δήθεν παρεμποδίζουν τις προσπάθειες αναζήτησης της αλήθειας» έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης.

Η απάντηση Πεπόνη – Μουζακίτη
«Ήταν μέσα στο πλαίσιο των καθηκόντων και των δικαιωμάτων του υπουργού Δικαιοσύνης να αποστείλει το ερώτημα αντικατάστασής μας» απάντησε ο κ. Πεπόνης στην κίνηση του κ. Παπαϊωάννου να αποστείλει ερώτημα προς το ΑΔΣ. «Εναπόκειται πλέον στην κρίση του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου. Εγώ θέλω να συνεχίσω να υπηρετώ τη δικαιοσύνη ως οικονομικός εισαγγελέας. Αλλά, όπου αλλού κι αν με τοποθετήσει η υπηρεσία μου, θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου», συμπλήρωσε...


Από την πλευρά του ο κ. Μουζακίτης αναφέρθηκε στη δήλωση του κ. Παπαϊωάννου σύμφωνα με την οποία ο ίδιος και ο κ. Πεπόνης, έπληξαν το κύρος της δικαιοσύνης με τις ενέργειές τους. «Εμείς πλήττουμε τη φοροδιαφυγή. Μέσα σε 2 - 2,5 μήνες μελετήσαμε εκατοντάδες φακέλους φοροφυγάδων, δώσαμε παραγγελία για τη σύλληψη περισσοτέρων από 300 προσώπων, σε ολόκληρη την Ελλάδα κι όλα αυτά χωρίς να έχουμε την παραμικρή βοήθεια» ανάφερε ο κ Μουζακίτης για να συμπληρώσει: «Επτά μήνες ζητούσαμε έστω κι έναν δικαστικό υπάλληλο να μας συνδράμει. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό που θα είμαστε εδώ».
http://ellinikoforum.blogspot.com/2012/01/blog-post_5055.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters