Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

«Βόμβα» στα θεμέλια της κυβέρνησης οι καταγγελίες Γεωργαντά.Προβληματίζει το Μαξίμου η κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Σε μείζον ζήτημα για την κυβέρνηση Παπαδήμου εξελίσσεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με επίκεντρο της καταγγελίες του πρώην μέλους της ΕΛΣΤΑΤ Ζωής Γεωργαντά. 
Το Μαξίμου αντέδρασε άμεσα χθες στην καταγγελία της κ. Γεωργαντα ότι «ο Γενικός Διευθυντής της Eurostat κ. Ράντερμάχερ συναντήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου με τον πρωθυπουργό εν κρυπτώ. 
Ήρθε και είδε τον κ. Παπαδήμο και του άσκησε πιέσεις, από ότι φαίνεται για να παρέμβει στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης και να παραγράψει, να βάλει στα αρχεία την υπόθεση». 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής έκανε λόγο για «αποκυήματα φαντασίας»..

και διαβεβαίωσε ότι «τέτοια συνάντηση δεν υπήρξε ποτέ». Το ζήτημα όμως δεν τελειώνει εδώ. 

Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, μετά τη δήλωση του Α. Λοβέρδου ότι «όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα όπου θα υπάρξει μακελειό» χθες και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κινήθηκαν σε ανάλογο μήκος κύματος, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση αυτή εξελίσσεται σε μείζον πρόβλημα και για την κυβέρνηση Παπαδήμου εν μέσω σκληρής διαπραγμάτευσης. 

«Μετά την αποτυχία από πρόσφατες πομπώδεις καταγγελίες, οι οποίες αποδείχθηκαν τελείως άδειες και κενές, υπήρξε μία δεύτερη κίνηση, η οποία είναι απολύτως επικίνδυνη για τη χώρα» δήλωσε η Α. Διαμαντοπούλου τονίζοντας πως «αμφισβήτηση αυτών των στοιχείων τινάζει στον αέρα όλη τη συζήτηση που γίνεται τώρα, καθώς αυτά τα στοιχεία έχουν επικυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και με βάση αυτά γίνεται η πιο δύσκολη και η πιο σημαντική διαπραγμάτευση που έκανε ποτέ η χώρα». 

Επίθεση εναντίον των δύο οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟκ Χρ. Πρωτόπαπας, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης προϊδέασε για ακόμη σκληρότερη στάση του κόμματός του, καθώς όλα τα στελέχη έχουν αποδεχθεί πως πρόκειται για προσπάθεια σπίλωσης του προέδρου του κόμματος Γ. Παπανδρέου. 

Από τη ΝΔ φωνάζουν για ωμή παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ στο έργο της Δικαιοσύνης, κάτι για το οποίο κατηγόρησε ευθέως τον Α. Λοβέρδο - λόγω της δήλωσης περί μακελειού αν επιχειρηθεί να πειραχθεί ο Γ. Παπανδρέου- ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης. 

Και την ίδια ώρα, πριν ακόμα ο επίμαχος φάκελος διαβιβαστεί στη Βουλή, στελέχη του Μαξίμου επισημαίνουν ότι η ανακίνηση τέτοιων θεμάτων στην παρούσα κρίσιμη φάση ανάβουν νέες φωτιές στο πολιτικό σκηνικό και υποσκάπτουν το έργο της κυβέρνησης. 

Λίγο πριν πυροδοτηθεί νέα έκρηξη στο εσωτερικό της κυβέρνησης αποτελεί μείζον ερώτημα αν δύναται η Βουλή σε αυτή τη φάση και σε αυτό το κλίμα να επιτελέσει το έργο της, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Ιπποκράτους -σε μία προσπάθεια αντεπίθεσης- να καταθέτει πρόταση γα σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία και τη ΝΔ να ανταπαντά με πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την τελευταία διετία του ΠΑΣΟΚ. 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/01/blog-post_4120.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters