Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Χρυσοχοϊδης, ο ....αδιάβαστος!



 Γράφει ο Γιώργος Νικολάου

Όταν κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης και δελφίνος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ομολογεί δημόσια, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο και τους όρους του, επειδή είχε να ασχοληθεί με ….άλλα πράγματα, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να περιμένει αυτή η χώρα και ο λαός της!
Ναι, είναι, αλήθεια! Ο νυν υπουργός ς Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, περί αυτού πρόκειται, δήλωσε, χθες, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, με περισσό θράσος και κυνισμό, ότι δεν διάβασε τη δανειακή σύμβαση γιατί δεν πρόλαβε!
Και γιατί δεν πρόλαβε; Γιατί, λέει, είχε να αντιμετωπίσει, τότε, ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, το οργανωμένο έγκλημα! Μην σπεύδετε να το ξαναδιαβάσατε! Σωστά το αναγνώσατε! Είχε να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα!
Να, λοιπόν, γιατί ο κ. Χρυσοχοϊδης ψήφιζε ότι μέτρο έβρισκε μπροστά του! Να, γιατί σήκωνε το χεράκι του σε κάθε άρθρο του Μνημονίου. Να, η αιτία που είπε σε όλα «ναι» κατά τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη βουλή.
Να γιατί συνυπέγραψε την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, την υποδούλωση και την κατοχή της χώρας! Επειδή, λέει, τότε ασχολιόταν με άλλα πράγματα…  Επειδή, λέει, ήταν ….αδιάβαστος!
Η λυσσαλέα μάχη που έδινε με το οργανωμένο έγκλημα, φταίει για όλα. Ήθελε να ενημερωθεί ο άνθρωπος, αλλά ο πόλεμος που είχε εξαπολύσει εναντίον του εγκλήματος, δεν του άφηνε χρόνο για να το κάνει!
Βέβαια, μπορεί να μην πρόλαβε να διαβάσει το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο, αλλά ελάχιστη σημασία έχει, καθώς κέρδισε τον πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα. Το διέλυσε, το εξαφάνισε, το εξολόθρευσε!
Δεν θα μπω στη λογική να αναζητήσω τους λόγους και της αιτίες της δημόσιας αυτής ομολογίας του κ. Χρυσοχοϊδη, γιατί δεν έχει καμία σημασία. Είτε είναι πράξη παρανοϊκής υποκρισίας, είτε προσπάθεια αποποίησης ευθυνών, ένα και το αυτό! Και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε!
Μου αρκεί που βρήκα απάντηση σε ένα ερώτημα που με απασχολούσε  τα τελευταία χρόνια.
Πόσο απέχει η αυτογελιοποίηση από τον εξευτελισμό; Από ότι φαίνεται καθόλου !
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/01/blog-post_2181.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters