Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το κοινό έγκλημα της Μερκούρη,του Θ. Μικρούτσικου,του Βενιζέλου,του Καραμανλή,του Ζαχόπουλου,του Γερουλάνου και των υπόλοιπων υπουργών Πολιτισμού

Δείτε στα παρακάτω βίντεο ποιοί είναι το κοινό έγκλημα όλων των Υπουργών Πολιτισμού απο τον καιρό της Μελίνας Μερκούρη μέχρι σήμερα.
Αν αυτό το γεγονός δεν είναι προδοσία τότε τι άλλο θα χαρακτηρίζοταν ως προδοσία;
Να σημαιώσουμε ότι οι "αρμόδιες" αρχές σίγουρα κατέβηκαν στον χώρο που τους υπέδειξαν και  τα σημαντικά ευρήματα που θα υπήρχαν στο χώρο "έκανα ήδη φτερά".. Και φυσικά δεν εννοούμε τα αγάλματα. 
Προσέξτε οτι στο βίντεο ο κ. Ρουμπάνης λέει ότι η άσφαλτος στο σημείο ήταν καινούργια μετά την επίσκεψη των αρχών..









http://antipliroforisi.blogspot.com/2012/01/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters