Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Οι δωρητές της πυρόπληκτης Ηλείας, ζητούν τα χρήματα τους πίσω..

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠ@ΡΝΤΕΛΟ
Στην Ελλάδα του 2011, όλα γίνονται!! Ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας και ο πολιτευτής του κόμματος Θεόδωρος Βλαγκούλης, αναμένεται όπως ανακοίνωσαν να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου σχετικά με την μη αξιοποίηση των χρημάτων που...




δώθηκαν από δωρητές έπειτα από τις καταστροφικές φωτιές του 2007. Ο Τζαβάρας τόνισε μάλιστα πως ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, του αποκάλυψε σε συνάντηση τους για το θέμα αυτό πως δωρητές εκατομμυρίων ευρώ προς τις πυρόπληκτες περιοχές, του ζητούν πλέον τα χρήματα τους πίσω καθώς βλέπουν πως για το σκοπό για τον οποίο δόθηκαν δεν έχει γίνει το παραμικρό. Μάλιστα, το θέμα αναμένεται να λάβει μεγαλύτερες αποφάσεις καθώς το ελληνικό Κράτος προχώρησε σε δήμευση των ποσών αυτών έπειτα από την εκκαθάριση του Ταμείου που διαχειριζόταν τις δωρεές και που στην ουσία αξιοποίησε ελάχιστους από τους πόρους που είχαν προσφερθεί από ιδιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters