Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Στις 5 Νοεμβρίου έρχονται οι Αγανακτισμένοι της Ευρώπης

Στις 5 Νοεμβρίου οι αγανακτισμένοι όλης της Ευρώπης, ενώνοντας τις δυνάμεις τους ξεκινούν για την Αθήνα. Το σύνθημα είναι "περπατάμε προς την αξιοπρέπεια" και σε δέκα ημέρες από σήμερα οι αγανακτισμένοι θα πραγματοποιήσουν την νέα πανευρωπαϊκή τους πορεία προς την Αθήνα. Μετά τις 15 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, όπου καραβάνια αγανακτισμένων από...



όλα τα σημεία της Ευρώπης συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα του Βελγίου και πραγματοποίησαν μια ειρηνική διαδήλωση, ήρθε η ώρα της ελληνικής πρωτεύουσας. Θα συναντηθούν στο Μπάρι, θα βάλουν πλώρη για την Πάτρα και στη συνέχεια θα κινηθούν πεζή προς την Αθήνα.

Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες, 12-25 ατόμων, πεζοί και ποδηλάτες, θα ακολουθήσουν παράλληλες διαδρομές με σκοπό να συναντήσουν στον δρόμο τους όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

Οπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους www.marchtoathens.tk: Σε κάθε χωριό από το οποίο θα περνάμε, θα οργανώνουμε συνελεύσεις με σκοπό να παροτρύνουμε τους κατοίκους να μιλάνε για την πολιτική, να συζητούν μεταξύ τους και να αποφασίζουν οι ίδιοι για τις ζωές τους. Το μήνυμά μας είναι ένα μήνυμα ελπίδας και ενότητας».

Εν τω μεταξύ, πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές κάνουν λόγο για τη γέννηση ενός διεθνούς κινήματος. Οπως επισημαίνει η Αρμίν Γιαλνιζιάν, οικονομολόγος του καναδικού κέντρου οικονομικών μελετών Canadian Centre for Policy Alternatives, "είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε τον διάλογο που θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει μετά το 2008, όταν η ανάκαμψη δεν ήρθε, όταν το χάρτινο παγκόσμιο οικονομικό οικοδόμημα κατέρρευσε. Είναι ένας θεμελιώδης διάλογος για τη δημοκρατία και τις αξίες μας".

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στις 20 Ιουνίου τριάντα Σπαρτιάτες έδειξαν σε πολλούς έναν άλλο τρόπο διαμαρτυρίας και ξεκίνησαν τη δική τους πορεία προς την Αθήνα. Μία εβδομάδα αργότερα τους μιμήθηκαν εκατοντάδες Ισπανοί που οργάνωσαν πορεία διαμαρτυρίας από τη Μαδρίτη στις... Βρυξέλλες.

Πολλοί από αυτούς βρίσκονταν αρκετές εβδομάδες στους δρόμους και στόχος τους ήταν να συνδεθούν με τους υπόλοιπους αγανακτισμένους της Ευρώπης για τη μαζική πορεία που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο, αλλά τελικά θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου.

Οι Ισπανοί ήταν εκείνοι που παρακίνησαν τους περισσότερους Ευρωπαίους και προέτρεψαν και τους Ελληνες. Η κίνηση των δικών μας Σπαρτιατών έδωσε στους Ισπανούς την ιδέα για τις μετακινήσεις διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters