Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Προκαλεί ο Μπεγλίτης με εμπρηστικές δηλώσεις για τις αποδοκιμασίες!

Το γεγονός ότι με την πολιτική τους έχουν φέρει τους πολίτες στα όριά τους, ούτε που πέρασε από το μυαλό του Μπαγλαμά Μπεγλίτη, ο οποίος βλέπει πίσω από τα γιουχαΐσματα παραστρατιωτικούς και παραθρησκευτικούς!!!!

«Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης πρέπει να καταδικάσουν φαινόμενα κοινωνικού και πολιτικού χουλιγκανισμού που δηλητηριάζουν την κοινωνία και ουσιαστικά ανοίγουν το δρόμο σε εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας», τόνισε ο υπουργός και συνέχισε: «Δεν πρέπει, με άλλα λόγια, να θρέψουμε ένα αβγό του φιδιού στη χώρα μας. Και χθες δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη, έξω από τον Άγιο Δημήτριο είδαμε ορισμένες τέτοιες συμπεριφορές. Είδαμε αβγά του φιδιού»!!!!

«Αισθάνομαι θλίψη, να μην πω κατάθλιψη, για την κατάντια αυτών των φωνών που ακούστηκαν χθες», υπογράμμισε ο κ. Μπαγλαμάς Μπεγλίτης, προσθέτοντας ότι «δε μας φοβίζουν» (γιαυτό εξαφανίστηκε από την μαθητική παρέλαση σήμερα...), και υπερασπίστηκε την κυβερνητική πολιτική για να βγει η χώρα από την κρίση...!!!

Ο υπουργός θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Τα αβγά να είναι μελάτα παρακαλώ...
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/10/blog-post_4724.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters