Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα του Προέδρου της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ Ηλείας κ.Διαμαντή Καρασούλα για την 28η Οκτωβρίου

Τέτοια ημέρα πριν από 71 χρόνια, ο ελληνικός Λαός και προπάντων η Νεολαία μας καλούνταν να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στις επιβουλές του ιταλογερμανικού άξονα εναντίον της εθνικής αξιοπρέπειας και ακεραιότητας της Πατρίδας μας. Το ιστορικό ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά ήταν το επισφράγισμα μιας μακράς προετοιμασίας της Χώρας απ' το φωτεισμένο Ηγέτη του '40 για την δυναμική και αποτελεσματική αντίσταση της Ελλάδος στον επεκτατισμό του ιταλογερμανικού φασισμού...
Ήταν το σύνθημα για την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα κατά της υποδούλωσης της Πατρίδας μας!
Η Νεολαία του '40 κατέδειξε περίτρανα ότι έχει στις φλέβες της το αίμα του Λεωνίδα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κολοκοτρώνη, του Παύλου Μελά. Όλων εκείνων των επώνυμων και ανώνυμων ηρώων της Φυλής μας που θυσιάστηκαν για τη δόξα, την υπερηφάνεια, την ανεξαρτησία και την ελευθερία αυτού του Τόπου.
Αυτή η ελληνική Νεολαία καλείται σήμερα να γίνει μιμητής των παλαιών και νεοτέρων Ηρώων του Γένους μας και να αντισταθεί στη σημερινή επιχειρούμενη υποδούλωση της Πατρίδας μας από τους οικονομικούς κατακτητές της Ευρώπης και τα σκοτεινά κέντρα της διεθνούς κερδοσκοπίας. Να πει ένα βρoντερό ΟΧΙ στην ανεύ όρων παράδοση της Χώρας στις "δάνειες δυνάμεις" που σαν άγρια θηρία περιτριγυρίζουν την Ελλάδα που αιμοραγεί για να την κατασπαράξουν.
Στις 28 Οκτωβρίου του 1940 ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ της εθνικής υπερηφάνειας στην υποδούλωση της Χώρας.
Στις 28 Οκτωβρίου του 2011 ο Γιώργος Παπανδρέου είπε το ΝΑΙ της εθνικής ντροπής στην υποδούλωση και το ξεπούλημα της Χώρας.
Ο ελληνικός Λαός καλείται σήμερα να αντισταθεί στα ανίερα σχέδια του ξεπουλήματος της Ελλάδος που αποδέχτηκαν οι προσκυνημένοι εντολοδόχοι των Βρυξελλών, να τους καταδικάσει στη συνήδεισή του και στην κάλπη και να αναδείξει την Ηγεσία που θέλει, ξέρει και μπορεί να σηκώσει ξανά ψηλά την Ελλάδα.
Χρόνια Πολλά σε ολόκληρο τον Ελληνισμό!
Ζήτω το Έθνος!
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/28_9506.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters