Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Έρευνες στο Πεδίο της Πηγής (Source Field Investigations) - Επίφυση - UFO και 2012!!!!



Άλλο ένα υπέροχο 2ωρο βίντεο με τον David Wilcock όπου παρουσιάζει μεγάλο μέρος της ύλης του νέου ομότιτλου βιβλίου του.


Από τη σελίδα του DivineCosmos σε δική μου απόδοση:

Εξωγήινοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ προβλέπουν τη Χρυσή Εποχή

Μήπως ανθρώπινοι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη - και προβλέπουν μία Χρυσή Εποχή που θα κορυφωθεί με το έτος 2012, ελευθερώνοντας μας από το κακό, το φόβο και τη μοίρα;

Μήπως οι ιδρυτές της Αμερικής κληρονόμησαν αυτή την προφητεία - και την έχουν κωδικοποιήσει απευθείας στην μεγάλη σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών;



Γιατί υπάρχει εκεί μια πυραμίδα με ένα μάτι μέσα σε ένα λαμπερό τρίγωνο ;

Προέρχεται η φράση "Novus Ordo Seclorum" από κείμενο μιας αρχαίας προφητείας - το μεγαλύτερο και πιο μυστικό θησαυρό της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (εννοεί τις προφητείες της Σίβυλλας) - δηλαδή την πρόβλεψη ότι οι άνθρωποι στη Γη θα μετατραπούν σε «φωτεινά όντα» και uα επιτύχουν την Αποθέωση - όπου ο άνθρωπος γίνεται Θεός - και οι «Θεοί» οι ίδιοι επιστρέφουν;

Σε αυτό το νέο ντοκιμαντέρ, ο David Wilcock αποκαλύπτει την εκπληκτική επιστημονική απόδειξη ότι το DNA και η βιολογική ζωή προκύπτουν άμεσα από το Πεδίο της Πηγής ... μια καθολική μήτρα ενέργειας δημιουργεί τα πάντα: χώρο, χρόνο, ύλη, ενέργεια, βιολογική ζωή και συνείδηση - και εμείς είναι πράγματι για να γνωρίσετε την μεγαλύτερη στιγμή της όλων των εποχών.

Μάθετε για την επίφυση, τους Illuminati, τη συνωμοσία της κυβέρνησης, τα UFO, το DMT, το ημερολόγιο των Μάγιας και πολλά άλλα!

Άξιζε την αναμονή

Οι έρευνες σχετικά με το Πεδίο της Πηγής (εννοεί το ομότιτλο βιβλίο The Source Field Investigations) έχουν πάρει τριάντα χρόνια - και πάνω από δύο χρόνια εντατικής επικέντρωσης για να συνδυαστούν μόνο τα πρωτογενή δεδομένα σε ένα τεράστιο περίγραμμα 700ων-σελίδων και στη συνέχεια να γραφούν όλα σε ένα τελικό προϊόν.

Τώρα, επιτέλους, υπάρχει και ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ - δύο ώρες σχεδόν  - το οποίο τονίζει ;omvw μόνο ένα μικρό ποσοστό των εγκυκλοπαιδικών πληροφοριών που στοιβάζονται στο βιβλίο - ίσως και 3% μόνο - αλλά παρ 'όλα αυτά υφαίνει μια πολύ συναρπαστική αφήγηση!

Αυτή η ταινία είναι ακριβώς η συνέχεια του "Το Αίνιγμα του 2012" -και συνδράμει στην περαιτέρω ενίσχυση και βελτίωση της σαφήνειας και του αρχικού μηνύματος.



Στο παρακάτω κείμενο κάθε τίτλος αποτελεί μία από τις ερωτήσεις που έθεσε ο εκδότης του βιβλίου στον David Wilcock - και το κείμενο που ακολουθεί είναι οι απαντήσεις. Μερικά από αυτά τα θέματα είναι γνωστά από τη νέα ταινία - άλλα δεν καλύφθηκαν καθόλου.

Πραγματικά χρειάστηκαν 16 ώρες για να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του υλικού του βιβλίου σε ένα τριήμερο συνέδριο. Το συνέδριο έλαβε χώρα στις 26-28 Αυγούστου 2011 στο Wyndham Peachtree Conference Center.

Γιατί νομίζετε ότι οι  ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ  σχετικά με το 2012 φέρνουν ελπίδα και όχι την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;

Δύο εξέχοντες ιστορικοί, ο Giorgio de Santillana και ο Hertha von Dechend, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών αρχαίων μύθων και πνευματικών διδασκαλιών από όλο τον κόσμο, ήταν «κωδικοποιημένες» πληροφορίες για έναν κύκλος 25.920 ετών στην τροχιά της Γης. (Ένας κύκλος γνωστός σ' εμάς και σαν Μέγας Ενιαυτός -σημ. τοξότισσας)

Κάθε ένας από αυτούς τους μύθους ανέφερε ότι η Γη θα περάσει μέσα από μια περίοδο μεγάλης αναταραχής, καθώς ο κύκλος τελειώνει, αλλά παράλληλα εγκαινιάζει άμεσα μια εκπληκτική νέα χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα.

Αυτό ο κύκλος ολοκληρώνεται όταν θα περάσουμε από την Εποχή των Ιχθύων στην Εποχή του Υδροχόου, που σύμφωνα με Γάλλους αστρονόμους θα συμβεί  εντός ή γύρω από το έτος 2011. Το Ημερολόγιο των Μάγιας συγχρονίζεται μαθηματικά με το ίδιο κύκλο, και αυτό σηματοδοτεί την αλλαγή του κύκλου, όπως συμβαίνει στις 21 του Δεκέμβρη 2012. (ή την 28η Οκτωβρίου 2011 σύμφωνα με τον Δρ Κάλλεμαν -σημ. τοξότισσας)

Η εξέλιξη του ανθρώπινου DNA, σύμφωνα με τον Δρ Τζον Χοκς,  προχωρά κατά τα τελευταία 5000 χρόνια 100 φορές πιο γρήγορα από ό, τι οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία, και προκαλεί το 7% της μεταβολής της δομής του - και κάθε πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα αντιμετωπίζει δραματικές, κλιματικές αλλαγές, που φαίνεται να αποτελούν εκπλήρωση αυτών των προφητειών.

Οι εβραϊκές, χριστιανικές και ισλαμικές προφητείες για τους "έσχατους καιρούς" προέρχονται όλες τους αποδεδειγμένα από πολύ αρχαίες πηγές (του Ζωροάστρη), σύμφωνα με τους αξιοσημείωτους ιστορικούς Boyce και Grenet.

Παραδόξως, η αρχική ζωροαστρική προφητεία δεν αναφέρει ότι η Γη και οι άνθρωποι της θα πρέπει να καταστραφούν για να περάσουν μέσω αυτής της μεταβατικής περιόδου. Αντ 'αυτού, λέει ότι η ροή του χρόνου, όπως την ξέρουμε σήμερα, θα αλλάξει δραματικά - κυριολεκτικά θα επηρεαστεί η φυσική πραγματικότητα - και το κακό θα εξαφανίζεται χάρη στις προσπάθειες των δίκαιων.

Αυτό στη συνέχεια παρερμηνεύτηκε, εδώ και χιλιάδες χρόνια, ως μια προφητεία του "τέλος του χρόνου," και κατά συνέπεια της καταστροφής της Γης, καθώς προχωράμε μέσα από αυτό τον κύκλο.


Πώς καταλήξατε να πιστέψετε στο Πεδίο της ΠΗΓΗΣ;

Πολλές διαφορετικές πνευματικές διδασκαλίες, τόσο αρχαίες, όσο και σύγχρονες, πρότεινουν ότι ζούμε σε ένα Θείο Κόσμο- και ότι όλη η ζωή, ο χώρος, ο χρόνος, η ύλη, η ενέργεια και η βιολογία είναι το προϊόντα ενός άπειρου Νου.

Το πρώτο βιβλίο που διάβασα σχετικά ήταν το «Πώς να κάνεις το ESP να δουλέψει για Σένα" του Harold Sherman, όταν ήμουν επτά ετών. Έκανα τις ασκήσεις του βιβλίο και είχα εντυπωσιακά αποτελέσματα - αποδεικνύοντας στον εαυτό μου ότι έχουμε όλοι μια έμφυτη ψυχική ικανότητα που μπορεί να αναπτυχθεί, και ότι το μυαλό μπορεί να υπάρχει και έξω από το φυσικό σώμα.

Στην πέμπτη τάξη, ανακάλυψα ότι ο Δρ Francis Crick απέδειξε ότι το DNA ήταν πάρα πολύ σύνθετο για να έχει εξελιχθεί από τυχαία πιθανότητα.

Όσο ήμουν ακόμη μαθητής στο γυμνάσιο είχα αρκετές επιτυχημένες εμπειρίες με «διαυγή όνειρα" - όπου είχα εμπειρίες ενός περιβάλλοντος που αποκρινόταν άμεσα στη σκέψη- όπου μπορούσα να κάνω αντικείμενα να αιωρούνται, να πετώ, να περνώ τα πόδια μου μέσα από τοίχους, να κάνω να εκδηλώνεται κάτι που ήθελα, ή ακόμη και να αλλάζω όλο το περιβάλλον μου με το κτύπημα ενός δακτύλου.

Δεν θα μπορούσα να βοηθήσω, αλλά αναρωτιέμαι αν η φυσική μας πραγματικότητα θα μπορούσε να τηρήσει ορισμένους από αυτούς τους νόμους- τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό.

Οι ερευνητικές προσπάθειες μου επιταχύνθηκαν δραματικά στο κολέγιο, από τη στιγμή που ένας φίλος μου αποκάλυψε ότι στο κολλέγιο του, ο καθηγητής φυσικής δήλωσε ότι τα ΑΤΙΑ ήταν αληθινά, είχαν συντριβεί στον πλανήτη μας στο Roswell και σε άλλες περιοχές, και είχαμε απολαύσει ως αποτέλεσμα έναν μεγάλο αριθμό τεχνολογικών επιτευγμάτων - συμπεριλαμβανομένων των solid-state τρανζίστορ, φώτα LED, καλώδια οπτικών ινών, λέιζερ, υπέρυθρη νυχτερινή όραση, Teflon, Kevlar και τα τσιπ υπολογιστών.

Εξίσου εκπληκτική ήταν η δήλωση ότι πολλά από τα όντα που βρίσκονται σε αυτά τα διαστημόπλοια ήταν ανθρώπινα - μοιάζουν είτε ακριβώς όπως εμείς, είτε παρουσιάζουν μόνο επιφανειακές διαφορές, όπως μωβ ίριδες. Αυτός ο καθηγητής είχε εργαστεί στα υψηλότερα κλιμάκια της NASA στη δεκαετία του 1970 και είπε ότι αυτό ήταν «κοινή γνώση» στο πλαίσιο του επίπεδου, αλλά όλοι είχαν λάβει εντολή να το κρατήσουν μυστικό, έτσι ώστε να αποφευχθεί ένας πόλεμος του στίλ "πόλεμος των κόσμων" και πανικός των μαζών.

Μέχρι το 1995 είχα διαβάσει πάνω από τριακόσια διαφορετικά βιβλία σε μια ευρεία ποικιλία παραφυσικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων περί: UFO, Ατλαντίδας, θορυβοποιών πνευμάτων, λύγισμα κουταλιών, ESP, τέρας του Λοχ Νες, κ.λπ..

Η έρευνά μου κορυφώθηκε με την ανακάλυψη του υλικού του Νόμου του Ενός (Law of One) τον Ιανουάριο του 1996, που παρουσίαζε μια απίστευτα μεγάλη φιλοσοφία της επιστήμης και του πνεύματος που συγχώνευε ό, τι είχα διαβάσει μέχρι τότε σε ένα κομψό νέο σύνολο.

Δεν ήθελα να πιστεύω τυφλά σε ό, τι έλεγαν αυτά τα βιβλία, γι 'αυτό εστιάστηκα περισσότερο στην έρευνα αυτών των θεμάτων - και διαπίστωσα ότι υπήρχε μια εκπληκτική ποσότητα διαθέσιμων επιστημονικών δεδομένων που θα μπορούσαν να επικυρώσουν την ιδέα ότι το Σύμπαν είναι κατασκευασμένο από ένα ζωντανό, συνειδητό "Πεδίο Πηγή".


Γιατί αποσιωπάται στη Δύση η  ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ των πυραμίδων ;

Μετά την πτώση του Σιδηρούν Παραπετάσματος το 1991, οι πρώην Σοβιετικοί επιστήμονες συνέχισαν να έχουν εγγυημένη χρηματοδότηση από το κομμουνιστικό σύστημα, αλλά δεν υπήρχαν πλέον πόλεμοι για να πολεμήσουν.

Πολλά διαφορετικά τμήματα άρχισαν τη διεξαγωγή επιστημονικών ερευνών σε πυραμίδες που κατασκευάστηκαν από τον Δρ Αλέξανδρο Golod, με τη χρήση σωλήνων από PVC και fiberglass - η ψηλότερη εκ των οποίων έφτασε τα 144 πόδια ύψος. Τα αποτελέσματά τους ήταν εκπληκτικά.

Κάθε είδος ασθένειας ή αρρώστιας που μπορεί να φανταστεί κανείς, μπορούσε να μειωθεί δραματικά ή και να εξαλειφθεί από τη δύναμη των πυραμίδων. Ένα χιλιοστόλιτρο του νερού που είχε αποθηκευτεί στις πυραμίδες ήταν αρκετό για να σώσει τα πρόωρα νεογνά από το σχεδόν βέβαιο θάνατο.

Επιπλέον, οι ρωσικές πυραμίδες είχαν μια εξαιρετικά θετική επίδραση στις γεωφυσικές διεργασίες. Σε ξηρές περιοχές παρουσιάζονταν αυξημένη βροχόπτωση. Τρύπες του όζοντος έκλειναν. Οι μπαταρίες επαναφορτίζονταν αυτόματα όταν τοποθετούνταν πάνω από τις πυραμίδες.

Οι σοβαρά άσχημες καιρικές συνθήκες εκτρέπονται γύρω από τις περιοχές όπου χτίστηκαν οι πυραμίδες. Οι δημόσιες παροχές νερού είναι καθαρές, ακόμη και από ραδιενεργά απόβλητα. Πετρελαιοπηγές παράγουν 25 τοις εκατό περισσότερο πετρέλαιο, το οποία ήταν επίσης 25 τοις εκατό καθαρότερο από ό, τι πριν. Γεωργικοί σπόροι παρήγαγαν έως και 400 τοις εκατό μεγαλύτερα φυτά.

Το καλύτερο από όλα, οι σεισμοί ήταν δραματικά μειωμένοι. Αντί για γιγαντιαίους σεισμούς, υπήρχαν πολλές μικρές και ασήμαντες δονήσεις.

Αυτά οι Ρώσοι επιστήμονες υπέβαλαν τα χαρτιά τους σε όλα, τα καλύτερα, επιστημονικά περιοδικά και πάντα τα απέρριπταν. Μέρος αυτού θα μπορούσε να οφείλεται στην ισχυρή προκατάληψη που έχουν οι περισσότεροι επιστήμονες ενάντια σε πρωτοποριακές νέες έννοιες που παραβιάζουν κάποια από τις αγαπημένες τους υποθέσεις.

Μπορεί επίσης να υπάρχει μια εσκεμμένη προσπάθεια να κατασταλλούν αυτές τις πληροφορίες. Οι δύο πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στη γη είναι τα φαρμακευτικά προϊόντα και η βιομηχανία πετρελαίου, και αυτές οι ανακαλύψεις θα μπορούσαν να καταστήσουν, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, και τους δύο τομείς παρωχημένους. 


ΓΙΑΤΙ οι αρχαίες παραδόσεις μας δίνουν επανειλημμένως ΣΥΜΒΟΛΑ της επίφυσης;

Οι έρευνες στο Πεδίο της Πηγής (Source Field Investigations) αποκαλύπτουν πρωτοποριακές νέες επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η επίφυση είναι επενδεδυμένη με κύτταρα που λειτουργούν ακριβώς όπως οι ράβδοι και οι κώνοι στον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού.

Ηλεκτρικά, η επίφυση συνδέεται με τον εγκέφαλο με ένα "καλώδιο"  όπως ακριβώς το μάτι, δηλαδή μέσω ενός "αλυσιδωτής αντίδρασης φωτομετατροπέα." Μερικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί να υπάρχουν φωτόνια που απελευθερώνονται μέσα στο επίφυση όπως στο μάτι, αλλά δεν καταλαβαίνουν πώς αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Γνωρίζουμε ότι η επίφυση είναι γεμάτη με υγρό σαν νερό, με μικροσκοπικούς κρυστάλλους που επιπλέουν μέσα σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των ασβεστίτη και, πολύ πιθανόν, DMT.

Όταν το DMT συντίθεται σε ένα εργαστήριο και πελεκούν το εξωτερικό περίβλημά του, αυτό εκπέμπει τεράστιες εκρήξεις χρωματιστού φως σαν ένα "piezochromatic" αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι οι κρύσταλλοι στην επίφυση θα μπορούσαν να επεκτείνονται, να κάνουν συνάψεις και να αποδεσμεύουν ορατά φωτόνια, με τρόπο που μοιάζει με τη λειτουργία του ένα ραδιόφωνο κρυστάλλου.

Κινέζοι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι όταν ένα εκπαιδευμένος απομακρυσμένος θεατής περιγράφει με ακρίβεια το στόχο μέσα σε ένα ελαφρύ-θωρακισμένο δωμάτιο, τότε μέσα στο συσκοτισμένο θάλαμο εμφανίζονται μέχρι και 15.000 φωτόνια.

Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι βλέπουν ένα "ασημένιο καλώδιο" που ενώνει το φυσικό σώμα τους με το "αστρικό", κατά τις εξωσωματικές τους εμπειρίες - και αυτό το καλώδιο φαίνεται να είναι αγκυροβολημένα στο μέτωπο.

Είναι πιθανό η "ασημένια χορδή" να είναι στην πραγματικότητα ένα είδος γέφυρας Einstein-Rosen ή ένα «Stargate» (μια αστρική πύλη), που συνδέει το φυσικό και το αστρικό σώμα. Τα φωτόνια που εντοπίζει το αστρικό σώμα κατά το αστρικό του ταξίδι μεταφέρονται μέσα από το καλώδιο και δονούν τους κρυστάλλους στην επίφυση, απελευθερώνοντας έγχρωμες εικόνες που ο αμφιβληστροειδείς ιστός συνέχεια στη στέλνει στον εγκέφαλο.

Πολλοί διαφορετικοί αρχαίοι πολιτισμοί δίνουν τεράστια σημασία στην επίφυση, χρησιμοποιώντας συμβολισμούς όπως το κουκουνάρι να να πουν ακριβώς αυτή την ιστορία.

Είναι πολύ πιθανό ότι η φευγαλέες οπτικές εικόνες που βλέπουμε με τη "φαντασία" μας ή όταν είμαστε "αφηρημένοι," είναι στην πραγματικότητα άμεσες αντιλήψεις του πεδίου Πηγής μέσω του αστρικού μας σώματος.

Οι αρχαίες παραδόσεις μας ενθαρρύνουν να ενισχύσουμε αυτό το διορατικό σύστημα έτσι ώστε να μπορούμε να κατακτήσουμε πολύ μεγαλύτερη επίγνωση του ποιοι και τι πραγματικά είμαστε.


Γιατί νομίζετε ότι η ανθρωπότητα ζει μέσα σε ένα διαυγές όνειρο (Lucid Dream);

Η κβαντική μηχανική φαίνεται να προκαλείται από αρμονικές δονήσεις παρά από «σωματίδια». Το πεδίο Πηγής φαίνεται να είναι ένας ρευστός τομέας ενέργειας, που διαπερνά τα πάντα σε όλο το Σύμπαν, και δημιουργεί δυνάμεις βαρύτητας, χρόνου και ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Ο Δρ Hans Jenny δονεί υγρά μέσα στα οποία αιωρούνται μικροσκοπικά σωματίδια και είδα να εμφανίζονται όμορφα γεωμετρικά μοτίβα. Οι φυσικές μορφές δημιουργούνται από το πεδίο Πηγής ακριβώς με αυτόν τον τρόπο - όπως συμπεραίνει ο Δρ Robert Moon, ένας από τους αρχικούς ερευνητές του Σχεδίου Μανχάταν, που ξεκίνησε το 1986. Όλα τα μυστήρια της κβαντικής μηχανικής θα μπορούσαν να επιλυθούν με αρμονική γεωμετρία.

Αυτή η ίδια γεωμετρία εμφανίζεται στη δομή και τη λειτουργία του μορίου του DNA, καθώς και το σχήμα των ηπείρων, τα υποθαλάσσια ηφαίστεια και τις μεγαλύτερες οροσειρές εδώ στη Γη.

Είναι επίσης υπεύθυνο για την ακριβή απόσταση μεταξύ των πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα, την οργάνωση της μαζικής «υπερομάδες» των γαλαξιών, και ακόμη και για τις θέσεις του φυσικού αερίου και σκόνης στο απώτατο άκρο του Κόσμου.

Εάν η φυσική ύλη δεν είναι τίποτα περισσότερο από γεωμετρικές δονήσεις στο πεδίο Πηγής, σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι τόσο «συμπαγής» όπως νομίζουμε.

Υπάρχει ένα αξιοσημείωτο ποσό αποδεικτικών στοιχείων ότι όταν η συνείδηση ​​δημιουργεί τους δικούς της «κραδασμούς» στο πεδίο Πηγής, είναι σε θέση να δημιουργήσει γεωμετρικές κατασκευές από μόνη της - αν επικεντρώθηκε αρκετά έντονα.

Στο σημερινό επίπεδο της ύπαρξής μας, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την ικανότητα να εκτελούν «θαύματα» όπως αυτό, αλλά μπορεί κάλλιστα ο μετασχηματισμός που περνά η Γη τώρα, να το καταστήσει πολύ πιο εύκολο και να έχουν (όλοι) πρόσβαση σε αυτές τις ικανότητες.


Επισκέφθηκαν εξωγήινοι αρχαίους πολιτισμούς για να τους βοηθήσουν να εξελιχθούν; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ;

Υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία ότι "αρχαίοι αστροναύτες" επισκέφτηκαν τη Γη και χρησιμοποιούσαν μια ανώτερη μορφή τεχνολογίας.

Ακόμα και οι καλύτερες σύγχρονες προσπάθειες δεν κατάφεραν να αναδημιουργήσουν γιγαντιαίες πέτρινες κατασκευές, όπως βλέπουμε να υπάρχουν σε όλο τον κόσμο από τους αρχαίους χρόνους. Η Μεγάλη Πυραμίδα χτίστηκε με το μυαλό-ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι αρχικά ήταν επενδεδυμένη με γυαλισμένο σαν καθρέφτη λευκό ασβεστόλιθο, κάνοντας τη να μοιάζει με τεράστιο μαρμάρινο γλυπτό στην έρημο.

Το Discover Magazine αποκάλυψε το Δεκέμβριο του 2009 ότι είχαν βρεθεί κρανία στο Boskop, στη Νότια Αφρική, που ήταν σημαντικά μεγαλύτερα από τα συμβατικά ανθρώπινα κρανία, οδηγώντας τους στο συμπέρασμα ότι οι λιγότερο ευφυείς από αυτούς τους ανθρώπους θα εξακολουθούσαν να έχουν IQ300 .

Οι Boskops προχώρησαν σε θρησκευτικές ταφές με μεγάλες τιμές - και δεν αντιμετωπίζονται ως επικίνδυνοι παρείσακτοι και κακοί. Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία από εισβολείς ή κατάκτηση της Γης - ήταν προφανώς σεβαστοί ως μεγάλοι ηγέτες.

Πάνω από 3.300 διαφορετικές πυραμίδες, κύκλοι από πέτρα και άλλα "μεγαλιθικά" μνημεία ήταν χτισμένα σύμφωνα με παγκόσμια γεωμετρικά μοτίβα. Αυτό ανακαλύφθηκε αρχικά  από τον Ivan T. Sanderson αφού χάραξε χάρτες από όλα τα σημεία όπου εξαφανίζονται  πλοία και αεροπλάνα στη Γη - εκδηλώσεις ανάλογες με εκείνες που παρατηρήθηκαν στο τρίγωνο των Βερμούδων.

Συνολικά εντοπίστηκαν δώδεκα σημεία σε ίση απόσταση, σχηματίζοντας μια απλή γεωμετρική μορφή που ονομάζεται εικοσάεδρο. Ρώσοι επιστήμονες, στη συνέχεια, βρήκαν πως αυτό ήταν το βασικό στοιχείο για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου «Πλέγματος», και κάθε αρχαία πόλη ήταν χτισμένη πάνω σε αυτά τα σημεία του πλέγματος - προφανώς για να δεσμεύουν την ενέργεια που παράγονταν σε αυτές τις περιοχές.

Όλα αυτά μπορούν να εξηγηθούν με τη γεωμετρία ως μια μικρή περιστρεφόμενη κίνηση που εγγράφεται στην δύναμη της βαρύτητας, καθώς κινείται μέσα στη Γη. Αυτή η βαρυτική περιστροφή κινείται στην ατμόσφαιρα, τους ωκεανούς και τη λιωμένη λάβα στο μανδύα κάτω από τις ηπείρους.

Η τεχνολογία των πυραμίδων φαίνεται πως τακτοποιούσαν αυτά τα "περιστρεφόμενα ρεύματα" σαν σταθεροποιητές δημιουργώντας μια υγιέστερη Γη - και οι αρχαίοι προφανώς έχτιζαν πυραμίδες για να προστατεύσουν και να ενισχύσουν την υγεία των ανθρώπων στη Γη.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA PHANTOM - Και γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Ο Δρ Peter Gariaev διαπίστωσε ότι το DNA λειτουργεί σαν μια μικροσκοπική μαύρη τρύπα - απορροφά όλα τα φωτόνια του φωτός που βρίσκονται σε κοντινή από αυτό απόσταση και τα  αποθηκεύει στο εσωτερικό του μορίου του.

Στη δεκαετία του 1970, ο Δρ Fritz-Albert Popp έκανε μια παρόμοια ανακάλυψη - αποκαλύπτοντας πως  ανά πάσα στιγμή υπήρχαν μέχρι και 1000 διαφορετικά φωτόνια μέσα σε ένα και μόνο μόριο του DNA.

Όταν αρρωσταίνουμε, το DNA χάνει φωτόνια στις περιοχές όπου έχει προσβληθεί ο ιστός. Αυτό σημαίνει ότι το φως παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο στη γενετική από ό, τι είχαμε ποτέ φανταστεί.

Η πιο εκπληκτική ανακάλυψη του Gariaev ήταν ότι το φως συνέχισε να περιδινείται σε σπείρα στην ίδια θέση ακόμη και αφού είχε αφαιρεθεί το ίδιο το DNA που βρισκόταν πριν εκεί. Εκρήξεις υγρού αζώτου μπορούσαν να ελευθερώσουν αυτά τα φωτόνια από το πεδίο ισχύος της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά μόνο από πέντε έως οκτώ λεπτά - στη συνέχεια νέα φωτόνια "συλλαμβάνονταν" από την ίδια δύναμη. Περιέργως, αυτή η δύναμη συνέχιζε να συλλαμβάνει και να αποθηκεύει τα φωτόνια στην ίδια θέση για διάστημα τριάντα ημερών.

Ο Δρ Luc Montagnier ανακοίνωσε το 2011 ότι ήταν σε θέση να μετατρέψει συνήθη μόρια νερού σε DNA μέσα σε σφραγισμένο γυάλινο σωλήνα - βάζοντας απλά  ένα άλλο σωλήνα με νερό με DNA δίπλα στον πρώτο και κάνοντας "ζάπινγκ" και στους δύο με ένα ασθενές ηλεκτρικό ρεύμα.

Αυτό είναι ένα μόνο σημείο από σειρά εντυπωσιακών δεδομένων που υποδηλώνουν ότι το DNA προέρχεται ως ενεργειακό πρότυπο που περιλαμβάνεται στα «γυρίσματα» της βαρύτητας, η οποία κινεί στη συνέχεια άτομα και μόρια στην κατάλληλη θέση για να σχηματίσουν τη ζωή.

Αυτό δίνει δραματική απόδειξη ότι το πεδίο Πηγής είναι υπεύθυνο για όλη τη ζωή στη Γη - και ότι  είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχει ζωή σε όλο το Κόσμο.

Πολλές νόμιμες ανακαλύψεις, που υποστηρίζουν αυτή την πρωτοποριακή ιδέα, έχουν κατασταλεί, για πάνω από έναν αιώνα. Τούτο καθιστά επίσης πολύ πιο πιθανό ότι "δεν είμαστε μόνοι" στο Σύμπαν, και ότι η ανθρώπινη ζωή μπορεί να είναι πολύ πιο διαδεδομένη από ό, τι πίστευται.


Γιατί τόσες πολλά αρχαίες παραδόσεις υπογραμμίζουν το 2012 ως ένα δημιουργικό γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία;

Το 2012 φτάνει η Γη στην ολοκλήρωσή ενός μεγάλου κύκλου 25.920ετών (ολοκλήρωση Μέγα Ενιαυτού). Η μετρήσιμη ταλάντευση του άξονα της Γης είναι κατανεμημένη σε δώδεκα "ηλικίες του ζωδιακού κύκλου», καθεμία από τα οποίες διαρκεί  2.160 χρόνια.

Αυτό φαίνεται να είναι πολύ περισσότερο από μια επιφανειακή ταλάντευση - φαίνεται να είναι μια βαρυτική επίδραση που προκαλείται από την κίνηση μας μέσα στο Πεδίο Πηγής.

Στο τέλος αυτού του κύκλου, το πεδίο Πηγής αυξάνει την ταχύτητα και την πολυπλοκότητά του - προκαλώντας μια έξυπνη, εκ νέου σχηματομόρφωσης του DNA.

Ο Δρ Peter Gariaev μπόρεσε να μετατρέψει αυγά βατράχου σε αυγά σαλαμάνδρας με το φως λέιζερ και μόνο - με το να κατευθύνει το λέιζερ μέσω των αυγών σαλαμάνδρας. Τα αυγά του βατράχου είχαν ξαναγραφεί σε γενετικό επίπεδο, και εξελίχθηκαν σε υγιείς ενήλικες σαλαμάνδρες, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία πως είχαν προέλθει από αυγά βατράχων.

Ο Δρ John Hawks είχε ήδη ανακαλύψει ότι το ανθρώπινο DNA έχει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία 5000 χρόνια, με έναν 100-φορές-ταχύτερο ρυθμό από οποιαδήποτε άλλη περίοδο στην ιστορία.

Επιπλέον, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν προηγούμενες εκρήξεις στην ανθρώπινη εξέλιξη πριν από 25.000 χρόνια με την εξαφάνιση των Νεάντερταλ, καθώς και 50.000 χρόνια πριν, όταν οι άνθρωποι της Γης ξαφνικά άρχισαν να δημιουργούν καλλιτεχνικά και πνευματικά εργαλεία, και όχι μόνο εργαλεία με επίκεντρο την επιβίωση.

Αρχαίοι άνθρωποι από άλλους πλανήτες που φαίνεται ότι επισκέφθηκαν τη Γη, θεωρήθηκαν ως «θεοί», και έδωσαν προφητείες και πνευματικές διδασκαλίες για να βοηθήσουν στην προετοιμασία μας για αυτή την απίστευτη αλλαγή.

Καθώς γεμίζουμε με όλο και περισσότερη αγάπη, κινούμαστε προς μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με την ουσία του πεδίου Πηγής, και κατά συνέπεια στη βελτιστοποίηση της δικής μας εξελικτικής διαδικασίας.


ΕΙΝΑΙ  πραγματικά δυνατό το ταξίδι στο χρόνο; ΘΑ είμαστε σε θέση να το κάνουμε μόνοι μας;

Στις έρευνες πεδίου Πηγής, η σύνθεση νέων στοιχείων φανερώνει ότι το ταξίδι στο χρόνο είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει σποραδικά στη Γη, κυρίως μέσα και γύρω από τα μεγάλα «σημεία δινών" (vortex points).

Υπάρχουν πολλές τεκμηριωμένες περιπτώσεις «ολίσθησης χρόνου» κατά την οποία άνθρωποι είδαν μια λαμπερή, σφαίρα (orb) μπροστά τους, βίωσαν βαρυτικές ανωμαλίες και είχαν παράξενες ψυχολογικές επιπτώσεις, σαν να είχε επιβραδυνθεί ο χρόνος, και στη συνέχεια βρέθηκαν να έχουν ταξιδέψει οπουδήποτε μέσα σε λίγες ώρες ή ημέρες στο μέλλον από όπου βρισκόντουσαν.

Ακόμα πιο αποκαλυπτικά είναι πολλά παραδείγματα που αναφέρονται σε δεινόσαυρους που ταξίδεψαν εκατομμύρια χρόνια στο μέλλον.

Αυτό περιλαμβάνει το τέρας του Λοχ Νες και άλλα παρόμοια πλάσματα όπως: o plesiosaurus, το «mokele-Mbembe» στο Κονγκό, ένας μικρός βροντοσαύρος-όπως το sauropod, το "Kongamoto", το "Ropen", το "Thunderbird" ή / και "ο Δράκος" ως πτερόσαυρος, και ένα τέλειο παράδειγμα Στεγόσαυρου σκαλισμένου σε ένα τοίχο  ναού στην Καμπότζη από το 1186 μ.Χ..

Η σφαίρα φαίνεται να είναι μια πύλη σε μια παράλληλη πραγματικότητα στην οποία ο χρόνος γίνεται χώρος και χώρος γίνεται χρόνος. Αυτό σημαίνει ότι τα ταξίδια σε οποιαδήποτε απόσταση στην παράλληλη αυτή πραγματικότητα ισοδυναμούν με ταξίδι στο χρόνο στον δικό μας κόσμο.

Οι έρευνες Πεδιού Πηγής παρέχουν αξιόλογες νέες επιστημονικές αποδείξεις ότι το Σύμπαν είναι κτισμένο κατ΄αυτό τον τρόπο, και επομένως το ταξίδι στο χρόνο είναι ένα φυσικό προσβάσιμο φαινόμενο.

Το κλειδί είναι να δημιουργηθούν αρκετές «περιστροφές» μέσα στο πεδίο βαρύτητας για να επιταχύνουν τα άτομα πάνω από την οριακή ταχύτητα φωτός, όπως  εξηγεί το βιβλίο.


Γιατί πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις μας προετοιμάζουν για αποκάλυψη;

Προσωπικά, έχω μιλήσει με μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών ανθρώπων που έχουν εργαστεί σε "άκρως απόρρητα" προγράμματα, στα οποία τα ΑΤΙΑ αναγνωρίζονται ανοιχτά ως πραγματικά.

Προφανώς υπάρχει ήδη σε εξέλιξη ένα δίκτυο "Επεξεργασμένης Απελευθέρωσης Πληροφορίας» ή πρόγραμμα PRI (Procesed Release Information) μέσου του οποίου μας δίνονται όλο και περισσότερες αποδείξεις ότι τα ΑΤΙΑ υπάρχουν στην πραγματικότητα - ώστε να μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι για την αλήθεια που θα αποκαλυφθεί στο εγγύς μέλλον.

Στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου "έρευνες Πεδίου Πηγής", παρουσιάζω μια ποικιλία σημείων δεδομένων που υποδηλώνουν ότι η Ινδία, η Κίνα και άλλες χώρες έχουν απευθείας επαφή με μη γήινους ανθρώπους που τους ενημέρωσαν ότι θα επιστρέψουν μέσα ή γύρω από Δεκεμβρίου 2012, και θα κάνουν ανοιχτά γνωστή την παρουσία τους.

Προφανώς, οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν ήδη αρχίσει να συνεργάζονται με αυτό το αρχαίο σχέδιο  απελευθέρωσης bits και τμημάτων πληροφοριών για να μας πουν την αλήθεια.

Υπάρχει μια έντονη επιθυμία να αποφευχθεί ο πανικός και να μας βοηθήσουν να δεχτούμε ότι δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν. (????? αλήθεια? τότε γιατί τρομοκρατούν συνήθως οι ταινίες του Χόλυγουντ??? σημ. τοξότισσας)

Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι (εξωγήινοι) άνθρωποι θέλουν να μας βλάψουν - υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις ότι είναι από καιρό εδώ μαζί μας, μας καθοδηγούν και μας προστατεύουν παρασκηνιακά, φροντίζοντας μεταξύ άλλων να είναι απολύτως σίγουρο ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ποτέ  πυρηνικά όπλα ο ένας εναντίον του άλλου.

Η Χρυσή Εποχή είναι στο χέρι μας - και αυτό το βιβλίο είναι η δική μου προσπάθεια για να μας βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος προς το μέλλον που όλοι αξίζουμε.

David Wilcock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters