Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Τρεμόπουλος: Το έξυπνο παλικάρι...

Για πες μας κύριε Τρεμόπουλε, γιατί δεν καταλάβαμε… Μας είπες ένα παραμύθι αλλά επιμελώς ξέχασες να μας πεις για τον... "δράκο". Γι αυτό κι εμείς, είπαμε να σε προκαλέσουμε γράφοντας για τον "δράκο"...
Συμφωνείς αγαπητέ Τρεμόπουλε να ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ και τα έσοδα των Εβραϊκών Συναγωγών ανά την Ελλάδα αλλά και το ΚΙΣ;
Συμφωνείς να φορολογηθούν για ....
την ακίνητη περιουσία τους για να σωθεί η χώρα μας;
Συμφωνείς να αλλάξει ο νόμος που επιτρέπει τους Εβραίους της Ελλάδας να φορολογούνται στο... Ισραήλ;
Συμφωνείς να μπουν ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ σε όλες της ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν με ποσά μεγαλύτερα των 10.000 ευρώ;
Να μας το διευκρινήσεις ρητά και ξεκάθαρα.
Να σε ακούσουμε να αναφέρεσαι και στην Εβραϊκή θρησκεία που επίσης απολαμβάνει ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ στη χώρα μας.
Επίσης, θα μας πεις αν συμφωνείς να ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ οι Τράπεζες που καταφέρνουν να παρουσιάζουν κέρδη εν καιρώ χρεοκοπίας;
Συμφωνείς να ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ… η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ που οφείλονται στους μετόχους της, λόγω του ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥ δικαιώματος που της δόθηκε να εκδίδει ΕΝΤΟΚΩΣ χαρτονομίσματα;
Συμφωνείς να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ της Τράπεζας της Ελλάδος μέχρις φυσικών προσώπων;
Δεν ζητάμε τίποτα σπουδαίο. Απλές νομοθετικές ρυθμίσεις είναι, σαν αυτές που επικαλείσαι και που απαιτούνται να γίνουν προκειμένου να αποκοπεί η Εκκλησία από το Κράτος.
Αλλά αν έχεις τα κότσια…, να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να αποκοπεί ΠΡΩΤΑ η ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ από τις φλέβες των φορολογουμένων και να διαγραφούν τα χρέη του Δημοσίου προς αυτήν. Γιατί, ξέρεις ότι οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν τους μισθούς των ιερέων ακόμα κι αν αυτοί είναι καθολικοί ή μουσουλμάνοι. Αλλά να πληρώνουν τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ που κρύβονται πίσω από δήθεν ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ οργανισμούς… σίγουρα ΔΕΝ το θέλουν.
Να πληρώνουν ψεύτες και κλέφτες πολιτικούς δεν θέλουν που ΔΕΝ τολμούν να πουν στους ψηφοφόρους τους ΠΟΙΟΙ κρύβονται πίσω από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και την ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ και με ποιό δικαίωμα υποχρέωσαν το Δημόσιο αντί να ΕΚΔΙΔΕΙ… ΑΤΟΚΟ χρήμα… να το δανείζεται ΕΝΤΟΚΩΣ από ιδιωτικά ιδρύματα… που έφεραν ψευδείς τίτλους δήθεν Κρατικού οργανισμού με σκοπό την πλάνη και την εξαπάτηση του κόσμου.
Τι έγινε κύριε Τρεμόπουλε; Ανατρίχιασες; Και να με συγχωρούν οι Εβραίοι της Ελλάδας (οι οποίοι και λειτουργείτε απολύτως σύννομα και σύμφωνα με όσα ορίζουν οι νόμοι και τα Προεδρικά Διατάγματα που έχουν συνταχθεί και υπογραφεί μέχρι σήμερα), αλλά το όλο θέμα το ξεκίνησε ο κύριος Τρεμόπουλος. Προς αυτόν λοιπόν οι οποιεσδήποτε βολές σας.
Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε με μεγάλη προσοχή το βίντεο που ακολουθεί των δηλώσεων του κυρίου Τρεμόπουλου...




 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_6708.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters