Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Το Μανιφέστο του (Φυσικού) Νόμου... Το Μανιφέστο της μελλοντικής ανθρώπινης κοινωνίας


Α) Οι Άνθρωποι θα πρέπει να ζούνε μονοιασμένοι και ενωμένοι με βάση την φυλετική τους ταυτότητα και καταγωγή . Οι Λευκοί στην φυσική τους πατρίδα την Ευρώπη , οι σκουρόχρωμοι στην φυσική τους πατρίδα την Αφρική, οι "Κίτρινοι" στην Ασία κ.ο.κ ! Ύστερα θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται και να αλληλεπιδρούν σε επιμέρους θέματα κουλτούρας, τεχνολογίας/τεχνογνωσίας, παιδείας, εμπορίου και κοινών πλανητικών στόχων. Έτσι και ο Ρατσισμός θα σβήσει διαπαντός και η Ειρήνη θα επέλθει στον πλανήτη.Ο Σημερινός πολυπολιτισμός εκτός απο πρακτικά αποτυχημένος είναι και πνευματικά επιζήμιος και άμεσα θα πρέπει κάτι να γίνει πριν το χάος και η βία κυριαρχήσουν στις Δυτικές κοινωνίες.

Β) Κάθε υπο-φυλετική ομάδα οφείλει να σέβεται την ιστορία και τον πολιτισμό των υπολοίπων (π.χ οι Έλληνες την ιστορία των Ιταλών, Γερμανών, Άγγλων, Λατίνων, Ρώσων και αντιστρόφως). Όλοι μαζί ανήκουν στην μεγάλη φυλετική οικογένεια των Λευκών και ολοι οφείλουν να σέβονται και να αναγνωρίζουν την πορεία οπως και τον "ζωτικό χώρο" της  κάθε υπο-ομάδας. Αντίστοιχα κάθε φυλή οφείλει να σέβεται τις υπόλοιπες. Καμιά δεν είναι "ανώτερη" ενώ ταυτόχρονα καμιά δεν είναι "ίδια". Είμαστε ολοι Άνθρωποι, μα η φύση μας διαχώρισε για κάποιον λόγο. Πηγαίνοντας κόντρα στην φύση, πηγαίνουμε κόντρα στον ίδιο μας τον εαυτό .


Γ) Η Βία είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους. Υπήρχε και θα υπάρχει προκειμένου ο άνθρωπος να μπορεί να επιβιώσει στο σκληρό και πολλές φορές αφιλόξενο φυσικό περιβάλλον. Αυτό ομως δεν σημαίνει πως είναι Φυσικό οι άνθρωποι να αλληλο-σκοτώνονται και να αλληλο-εξοντώνονται . Δεν μπορεί αυτό που η φύση απλόχερα προσφέρει (ζωή) , εμείς να το αφαιρούμε . Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφαιρούμε οτι δεν μπορούμε να δώσουμε πίσω. Η Βία και τα ένστικτα δόθηκαν στον άνθρωπο προκειμένου να μπορεί να αυτοσυντηρηθεί , να τραφεί και να επιβιώνει. Σίγουρα δεν δόθηκαν για να σφαγιάζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους. Σε ενα τόσο αχανές σύμπαν είναι προφανές πως δόθηκαν για την αντιμετώπιση απειλών απο το διάστημα και απο άλλες μορφές ζωής με όμοια η περισσότερο ανεπτυγμένη νοημοσύνη απο την δική μας. Η Ανθρωπότητα οφείλει σε σωστές συνθήκες να είναι ενωμένη, ιδιαίτερα στην εποχή της ξέφρενης ανάπτυξης της τεχνολογίας.

Δ) Οι Άνθρωποι θα πρέπει να διδαχθούν να διοικούνται και να πορεύονται με γνώμονα την αξιοκρατία - Αριστοκρατία. Είναι όφελος των πολλών - και οχι των λίγων - να Κυβερνάνε οι Άριστοι των κοινωνίων , δίχως φθόνο, μικρότητες και κομπλεξισμό . Το ποιος είναι Άριστος και ποιος όχι, το ορίζει σε απόλυτο βαθμό η ίδια η φύση των πραγμάτων. Άριστος είναι ο πιο ευφυής, ο συναισθηματικά ωριμότερος και πιο εγκρατής, ο εκ των πραγμάτων Κυρίαρχος του εαυτού του που παράλληλα έχει κατανόηση και "Θέαση" για τους υπολοίπους και την κοινωνία ως σύνολο. Υπάρχουν Άριστοι στην διοίκηση, στο Πνεύμα (ενίοτε και στους 2 τομείς μαζί) και στις επιμέρους εργασιακές "ανάγκες" . Ο Άριστος μπορεί να μεριμνήσει και να βοηθήσει τον λιγότερο άξιο η ικανό να ξεπεράσει τους φόβους και τις ανασφάλειες του και να του δώσει ώθηση στο να γίνει καλύτερος ξεπερνώντας τον εαυτό του. Αυτό ποτέ δεν συμβαίνει όταν την θέση των Αρίστων έχουν ανίκανοι καιροσκόποι. Διότι απλά δεν νοιάζονται για τίποτα πέρα από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ε) Οι Ανθρώπινες κοινωνίες θα πρέπει να εκφράζονται επί των προβλημάτων τους με γνώμονα την εργατική τάξη στην οποία ανήκουν . Οι Αγρότες π.χ ενωμένοι σε μια γροθιά να εκλέγουν τους καλύτερους για εκπροσώπους τους και οι τελευταίοι να εκπροσωπούν την Αγροτική τάξη στα επί μέρους κοινοβούλια συνεργαζόμενοι με τους υπόλοιπους κλάδους/κοινωνικές ομάδες/τάξεις. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε Εργάτες. Απλά το πόστο του καθένα διαφέρει , αλλά όλες οι τάξεις έχουν την ίδια αξία . Οι μόνοι που θα πρέπει να διαφέρουν και να "δοξάζονται" στις κοινωνίες είναι εκείνοι που προσφέρουν μεγάλες ανακαλύψεις η καινοτομίες στους κλάδους που είναι ενταγμένοι (που ως φυσική συνέπεια έχουν προσφέρει πρόοδο και μεγαλύτερη ευημερία στις τωρινές μα το κυριότερο στις επόμενες γενιές).

Ζ) Ο Στρατός και η Αστυνομία οφείλει να είναι ενιαίος για κάθε φυλή ξεχωριστά (ως προέκταση του Νόμου Α και Β) και να είναι επαγγελματικός με καταρτισμένα και σωστά εκπαιδευμένα στελέχη. Η φυσική εργασία του στρατού θα είναι να διατηρεί την ειρήνη και την αρμονία στην κοινωνία και την διοικητική μηχανή απο οποιαδήποτε μεγάλου βεληνεκούς απειλή (φυσική - άλλης ανθρώπινης ομάδος/φυλής  η απο το διάστημα). Το ιδεατό θα είναι στο επόμενο στάδιο οι ανθρώπινες φυλές να συνεργάζονται ως 1 στρατιωτικά για επέκταση του ανθρώπου στο διάστημα καθώς και για την προστασία του . Ο Ρόλος της αστυνομίας οφείλει να επιστρέψει σε αυτόν που πάντοτε ηταν. Να υπηρετεί, να προστατεύει και να λογοδοτεί στον πολίτη.

Η) Σταδιακή Κατάργηση του Χρήματος ως μέσο συναλλαγής. Η Ανθρώπινη φυλή θα πρέπει να μάθει να επιβιώνει με μέτρο, δίχως ξέφρενο πλουτισμό και ιδιωτική περιουσία, σε μια κοινωνία που θα βασίζεται στην ανταπόδοση, την συνεργασία και την προσφορά. Σε μια τέτοια κοινωνία το χρήμα είναι εχθρός ως μέσο εκφυλισμού του ανθρώπινου ψυχισμού.

Θ) Ο Άνθρωπος οφείλει να σέβεται την Φύση. Η αλόγιστη και βάρβαρη εκμετάλλευση του ζωικού και φυτικού βασιλείου οφείλει να σταματήσει. Διαμέσου του Σεβασμού , του μέτρου αλλα και της τεχνολογικής εξέλιξης μπορούμε τόσο να τραφούμε ολοι, οσο και να γιατρέψουμε τις πληγές που εχουν προκληθεί στην τροφική αλυσίδα. Το ίδιο και για τα Δάση , την ξέφρενη δόμηση των πόλεων και την χρήση εχθρικών προς την φύση υλικών για οικοδόμηση . Η απεξάρτηση του ανθρώπου απο το πετρέλαιο είναι μονόδρομος. Η τεχνολογία οφείλει να βρει αποτελεσματικότερους τρόπους και να αναπληρώσει τις ενεργειακές ανάγκες μόνο με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Ι) Δήμευση των περιουσιών των πολυεθνικών Εταιρειών υπερ των πολιτών (του Νέου Κράτους με βάση τους Νόμους Α και Β) και προσάρτηση τους σε επιμέρους Υπουργεία / διοικητικές μονάδες. Η δομή διοίκησης- με αρκετές αλλαγές- που διέπει τις εταιρείες οφείλει να παραμείνει για πρόοδο και υγιή ανταγωνισμό . Το μόνο που πρέπει να αλλάξει είναι το κριτήριο αξιολόγησης και κρίσης με βάση τον Νόμο Δ και Ε .

Κ) Η Παιδεία οφείλει να εχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο διαμορφώνοντας υγιής και ελεύθερους πολίτες. Διαμόρφωση συλλογικής και παράλληλα εξατομικευμένης παιδείας/εκπαίδευσης. Συλλογική σε θέματα Άθλησης, σωστής Συμπεριφοράς, Ιστορίας ,Φιλολογίας/Φιλοσοφίας,  Αξιών και παιδείας και εξατομικευμένη στις ιδιαίτερες κλίσεις και ικανότητες εκάστου τέκνου. Όχι "υποχρεωτική" εκπαίδευση, μονάχα Σωστή εκπαίδευση. Ενα σωστό κράτος οφείλει να παρέχει τα πάντα και να παρεμβαίνει, εκεί που ο γονιός είναι επιζήμιος και ανεπαρκής για το παιδί του. Η Ιστορία οφείλει να διδάσκεται με πλήρη αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια, διαχωρίζοντας τα αρνητικά φαινόμενα - ως πρότυπα προς αποφυγήν - απο αυτά που οφείλουν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τον Νου των παιδιών.

Το μανιφέστο εν καιρώ θα συνεχιστεί και θα συμπληρωθεί... 

Γιατί αυτό είναι το μέλλον που θα γευτούνε τα παιδιά μας. Το μέλλον που τους αξίζει

Θελημικός Ιεροφάντης - Νικόλαος Καλογήρου 
 
http://temple-of-truth.blogspot.com/2011/09/blog-post_6350.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters