Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου στο. Βερολίνο έτοιμος για όλα Παζάρια και ακροβασίες έξω από το... «κουρείο»

Παζάρια και ακροβασίες έξω από το... «κουρείο»Κρίσιμο χαρακτήρα προσλαμβάνει εκ των πραγμάτων η αυριανή συνάντηση Παπανδρέου - Μέρκελ στο Βερολίνο, καθώς τα σενάρια που διακινούνται διεθνώς για ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας φέρουν ως πρώτο θέμα στην ατζέντα της συνάντησης του Πρωθυπουργού και της καγκελαρίου το γνωστό «Plan B» που επεξεργάζεται για τη χώρα μας η γερμανική κυβέρνηση. Η ελληνική πλευρά προσέρχεται στις συνομιλίες διατεθειμένη να συζητήσει και το «Plan B»,..
πλην όμως, κατά τις κυβερνητικές πηγές, κύρια προτεραιότητα είναι να αποσπάσει από την καγκελάριο σαφή δέσμευση ότι ισχύει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου και ότι θα επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησής της. Παρότι η Αθήνα δεν διατηρεί αυταπάτες για τις πολιτικές που προωθεί η γερμανική κυβέρνηση σχετικά με την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, εντούτοις, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, για την Ελλάδα «η συμφωνία της 21ης Ιουλίου είναι ισχυρή εφόσον δεν έχει αναιρεθεί για κάποιο λόγο και, επιπλέον, η Ελλάδα υλοποιεί χωρίς παρεκκλίσεις τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει».

Αυτός είναι και ο πυρήνας όσων θα υποστηρίξει ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του αύριο το βράδυ με την Ανγκελα Μέρκελ, στη διάρκεια του δείπνου εργασίας που θα παραθέσει εκείνη στην καγκελαρία. Ωστόσο, οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Παπανδρέου να είναι προετοιμασμένος «για όλα τα ενδεχόμενα», ακόμη και να τεθεί στη συζήτηση «πιθανή αναθεώρηση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου και αντικατάστασή της από μια άλλη συμφωνία με διαφορετικούς όρους από τη συγκεκριμένη». Ο Πρωθυπουργός που φέρεται έντονα προβληματισμένος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί διεθνώς για την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα, το Σαββατοκύριακο προχώρησε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες (που δεν ανακοινώθηκαν) με ευρωπαίους ηγέτες αλλά και παράγοντες της οικονομίας διεθνώς, προκειμένου να ανιχνεύσει τις προθέσεις των ηγετών της ευρωζώνης απέναντι στη χώρα μας ,ειδικώς για τα σενάρια που διακινούνται περί ελεγχόμενης χρεοκοπίας.
Το μόνο θετικό σε αυτή τη φάση φαίνεται να είναι οι πληροφορίες που έχει η κυβέρνηση ότι τελικά η έκτη δόση του δανείου θα καταβληθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Αν και δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ημερομηνία άφιξης των εκπροσώπων της τρόικας, τόσο ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλος από την Ουάσιγκτον όσο και κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα υποστήριζαν ότι η έκτη δόση θα καταβληθεί δίνοντας μικρή ανάσα στα ταμειακά αποθέματα της χώρας. Οπως επιβεβαίωσαν οι ίδιες πηγές, τα ταμειακά αποθέματα της Ελλάδας επαρκούν για την πληρωμή μισθών, συντάξεων και διαφόρων υποχρεώσεων της χώρας έως τα μέσα Οκτωβρίου.
 
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_8639.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters