Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ. ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΙΟβρίου 2011 ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ. ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!


Τρεις υπηκόους Αλβανίας κατήγγειλε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κυλλήνης, ως τους δράστες βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου στην πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών πριν από λίγη ώρα, από τον πρόεδρο του χωριού Νίκο Ψυχογιό, με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στις 4,30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρία άτομα υπήκοοι Αλβανίας, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό στην πλατεία του Νεοχωρίου.


Οι τρεις δράστες – εκ των οποίων οι δύο είναι γνωστοί με τα μικρά τους ονόματα – εν χορώ έσκισαν τη σημαία και την πέταξαν στο σημείο. Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του χωριού που μάζεψε τη σημαία, όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες.


Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός μετά, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο ένας διαμένει στο χωριό και ο άλλος στο Βρανά, ενώ για τον τρίτο δεν υπάρχουν στοιχεία. (thebest.gr) 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/09/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters