Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Απολύσεις 100.000 δημοσίων υπαλλήλων με την αρχή να γίνεται από αύριο...ζητά η Τρόικα

"Λύστε από αύριο συμβάσεις", λένε οι τροικανοί
Απολύσεις 100.000 δημοσίων υπαλλήλων με την αρχή να γίνεται από αύριο με λύση συμβάσεων, κατάργηση θέσεων, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του μέτρου εργασιακής εφεδρείας...


στο οποίο θα ενταχθούν 50.000 υπάλληλοι από τις 10 εταιρίες (ΚΕΔ, ΕΤΑ, ΟΔΔΥ, Οργανισμός Νεότητας, ΕΟΜΜΕΧ, ΙΓΜΕ, ΟΣΚ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΘΕΜΙΣ και ΕΡΤ) απαίτησε η τρόϊκα.
Επίσης, ζητούν νεο μισθολόγιο λιτότητας στο δημόσιο το οποίο θα ισχύσει από την 1η Οκτωβρίου για όλους.
Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ ο γενικός γραμματέας δημοσιονομικής πολιτικής κ. Ηλ. Πεντάζος έστειλε στους υπουργούς και τους γενικούς γραμματείς ένα e-mail απόγνωσης - με τα 15 μέτρα που ζητά η τρόικα να εφαρμοστούν "εδώ και τώρα" ώστε να συνεχιστεί η αξιολόγηση για την καταβολή της έκτης δόσης των 8 δισ. ευρώ που έχει "παγώσει" επισυνάπτοντας τον κατάλογο με τα 15 μέτρα που η τρόικα απαιτεί να εφαρμοσθούν "εδώ και τώρα".

Μάλιστα ζήτησε να του απαντήσουν ως τη Δευτέρα τι έκαναν και τι θα κάνουν, μαζί με τα τελικά σχέδια προϋπολογισμού του κάθε υπουργείου για το 2012 για να απαντήσει ο υπουργός στην τηλεδιάσκεψη που θα έχει με την τρόικα.
περισσότερα newsit.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/09/100000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters