Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Διαμαντόπουλου στη βουλή: "....οι Νόμοι στην Δημοκρατία εφαρμόζονται !..."(video)

"....είτε αρέσει στο ΚΚΕ είτε όχι...."

Κοίτα ποιος μιλάει το ΠΑΣΟΚ, δια στόματος Άννας Διαμαντόπουλου.
Μα αν εφαρμόζονταν οι νόμοι κυρία μου, δεν θα είχε φθάσει η Χώρα στην κατάσταση της έσχατης ένδειας και διαφθοράς.
Εγώ ένα μόνο παράδειγμα θα αναφέρω.
Φορολογική ασυλία έχουν οι υπουργοί και οι βουλευτές;
Αν έχω καταλάβει σωστά, ΌΧΙ....
Ιδού λοιπόν πεδίον πολιτικής εντιμότητας λαμπρό. Πηγαίνετε κα Διαμαντόπουλου στη βουλή και ζητήστε την άμεση διενέργεια φορολογικών έλεγχων-χωρίς παραγραφή χρήσεων-στα....
εισοδήματα και τον τρόπο κτήσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας, των πρώην και νυν συνάδελφων σας, με σύσταση-ύστερα από κλήρωση-επιτροπών από φορολογικούς δικαστές, πλαισιωμένο από έμπειρους ελεγκτές του ΥΠΟΙΚ.
Διαφορετικά πάψετε να "παραπλανάτε", ως υπουργός παιδείας, την νεολαία μας, για την δήθεν ύπαρξη ευνομούμενου(ως προς την εφαρμογή των νόμων), όπως ισχυρίζεστε, κράτους στην "ψωροκώσταινα".
Όμως δεν φταίτε εσείς που "ανεβάσετε στροφές", αλλά οι φίλοι από το "ΛΑΟΣ", που σας έδωσαν "αέρα", δεν γνωρίζω για ποιο λόγο(σε καλό να τους βγει) και στηρίζουν για άλλη μια φορά, μετά το μνημόνιο, τις αντιλαϊκές θέσεις και επιλογές του κόμματός σας.

[ ΕΡΏΤΗΣΗ: Όταν οι Νόμοι ΔΕΝ εφαρμόζονται, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια στη χώρα μας, έχουμε Δημοκρατία κα Διαμαντοπούλου; ]

VIDEO-Βουλή, Αρχείο Πολυμέσων 23.08.11, Η Διαμαντοπούλου στο 131,03 min.της "χρονομπάρας".



http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/video_888.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters