Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

H NASA ετοιμάζει ‘υποδοχή’ εξωγήινων

 (σ.visaltis: Εξωγήινοι,Α.Τ.Ι.Α,πρόγραμμα"Blue beam",θα είναι κάποια από τα θέματα που θα χρησιμοποιηθούν στην δεκαετία που διανύουμε ,για την χειραγώγηση των λαών)
   --------------------------------------------------- 
Τρία υποθετικά σενάρια ‘εισβολής’ συζητούνται στο πλαίσιο του ΟργανισμούΝέα Υόρκη.

Οι επιστήμονες από τη NASA και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέλαβαν να συντάξουν μια έκθεση με τρία διαφορετικά σενάρια τι θα συνέβαινε αν δεχόμασταν επίθεση από εξωγήινους.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι έχουν αρχίσει να αισθάνονται την απειλή ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός μπορεί να επεκταθεί στο σύμπαν.

Οι εξωγήινοι έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν τις αλλαγές στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας που προκαλείται από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ίσως συμπεράνουν ότι η ταχεία ανάπτυξη του πολιτισμού μας ωθήσει τους ανθρώπους για περαιτέρω αναζητήσεις στο διάστημα. Κάτι το οποίο δεν επιθυμούν και αποφασίσουν να τον καταστρέψουν για να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο επέκτασής του.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι εξωγήινοι μπορεί να προσπαθήσουν να απαλλαγούν από αυτόν τον κίνδυνο και να συναντηθούν με τους γήινους.

Αν συμβεί αυτό υπάρχουν τρεις επιλογές – θετικό , ουδέτερο και αρνητικό.

Στην πρώτη περίπτωση, οι άνθρωποι είναι σε θέση να
διαπραγματευτούν ειρηνικά με τους νεοφερμένους από το διάστημα και να μοιραστούν την τεχνολογία και την γνώση τους.

Στο ουδέτερο σενάριο, οι άνθρωποι και οι αλλοδαποί δεν μπορούν να βρουν κοινό έδαφος συνεννόησης και μια ‘αποστολή’ τους δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα στη Γη.

Στην αρνητική εκδοχή, οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν από κάποιον ιό που οι αλλοδαποί μεταφέρουν στον πλανήτη μας.

Οι αντιπρόσωποι των εξωγήινων πολιτισμών προσπάθησαν επανειλημμένα να έρθουν σε επαφή με τη Γη. Αυτό αποκάλυψε στα τέλη του περασμένου έτους ο αστροναύτης Edgar Mitchell.
--
Μικρές Εκδόσεις Γιῶργος Ἐχέδωρος
http://visaltis.blogspot.com/2011/08/h-nasa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters