Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο Καραμανλής πάει (μόνιμα) στις ΗΠΑ!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

Είναι ένα πρόσωπο που... προκαλεί διχόνοια. Κατ' άλλους, είναι εκ των υπευθύνων (ίσως ο μεγαλύτερος) της τραγωδίας της ελληνικής οικονομίας. Κατά κάποιους άλλους, είναι ένας αδικημένος πολιτικός. Άσχετα με.....
αυτά όμως (ο καθένας άλλωστε, έχει τη δική του άποψη), ο Κώστας Καραμανλής διαθέτει το κύρος ενός πρώην Έλληνα πρωθυπουργού.
Αυτό είδαν και οι Αμερικανοί και, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Athens Post,
(http://athenapost.blogspot.com/) τον... θέλουν. Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο Καραμανλής έχει αποφασίσει να μετακομίσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου σκοπεύει να αρχίσει μια νέα καριέρα. Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Καραμανλής έχει δεχτεί πρόταση να διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Tufts, κάτι που, αρχικά τουλάχιστον είδε με καλό μάτι. Από τη μία επειδή θέλει να ξεφύγει από τα ελληνικά πράγματα και από την άλλη, επειδή προσωπικό του πρόβλημα του "επιβάλλει" να ταξιδεύει συνεχώς στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία (κατά κάποιους αυτός είναι και ο λόγος που απέχει από την ενεργό πολιτική δράση).
Και ο Κώστας Καραμανλής θα είχε ήδη μετακομίσει στο Πανεπιστήμιο του Tufts για να "πιάσει δουλειά" αν δεν εμφανιζόταν ο "αστάθμητος παράγοντας". Πρόκειται για την αποκάλυψη των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών για σχέδιο δολοφονίας του. Αυτό, "ενεργοποίησε" ξανά τον Θόδωρο Ρουσσόπουλο, ο οποίος τον πιέζει να μην μεταβεί στις ΗΠΑ για λόγους ασφαλείας, αλλά και να μείνει στην Ελλάδα, ζητώντας να γίνει σοβαρή εισαγγελική έρευνα. Ο Κώστας Καραμανλής, φέρεται πάντως να έχει αποφασίσει να πει το "ναι" στο Tufts, αν και ταλαντεύεται σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του σχεδίου δολοφονίας του. Και, αν δεν έχει φύγει ακόμα, είναι επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού του πιστεύει πως κάποια ώρα θα επιστρέψει στην πολιτική, ως "δικαιωμένος". Και το πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κάτι με το οποίο πολλοί στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη ΝΔ, γελάνε, όταν το ακούν...

http://athenapost.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_3494.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters